tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria

Lag ditt eget treningsprogram

God morgen dere! Jeg var så heldig å få starte uken med å bli syk. Hodet dunker, halsen er sår og jeg er virkelig helt tett i både nese og ører. Haha. Men på tross av det så har jeg prestert i å både lage og teste ut mitt nye treningsprogram. Ett godt tips er å bytte treningsprogram hver 3 - 4 måned rett og slett fordi kroppen er smart. Den tilpasser seg øvelsene etterhvert, og musklene blir ikke like styrket av de samme øvelsene lenger, som de ble i starten. 

Det jeg gjør hver tredje måned er å surfe på Instagram og Youtube etter forskjellige øvelser. Det finnes ikke noe mer motiverende enn å sjekke ut Instagram-feeden som er full av treningsmotivasjon, når man spiser en god frokost. Da får jeg alltid lyst til å trene!

Noe som har blitt veldig populært for min del, er videosnutter på Instagram der man viser forskjellige øvelser. Mine favorittprofiler som absolutt er verdt å sjekke ut er:

@jessiebabyfit   @legvideos   @fithealthyworkouts   @lyzabethlopez

Disse profilene legger ut mange gode videoer med forskjellige øvelser! Når jeg bytter treningsprogram hver 3. måned ser jeg etter øvelser til forskjellige deler av kroppen som ser effektive ut. Denne gangen laget jeg meg forskjellige mapper i "Bilder" på iPhonen for mage, rumpe, ben, rygg og armer. Etterhvert som jeg ser en video med øvelser jeg vil gjøre, setter jeg videoen på pause og tar screenshot med mobilen. Det er supersmart, og da har jeg både musikk og treningsprogram på samme sted! 

Her ser dere resultatet. Jeg er kjempefornøyd og det kunne ikke blitt noe enklere! I tillegg til de andre mappene, har jeg lagt til en mappe med "Full Body Workout" som består av øvelser som trener hele kroppen. Dette skal jeg kick-starte mandagene med :- )

Ha en kjempefin onsdag ♥
Sunn og god lørdagssnacks!

God torsdag til dere flotte lesere ♥
Jeg blir så utrolig glad når jeg ser igjennom kommentarene dere legger igjen! Jeg setter veldig stor pris på det, og statistikken viste nesten 200 sidevisninger i går. Hva har skjedd? Haha. Det gir meg så mye motivasjon til å fortsette med gode innlegg til dere.

I dag har jeg rukket å trene en tøff økt, dusje,spise og vaske klær, så nå sitter jeg i sofaen fornøyd før jeg skal ture til jobb i kveld. Nå har jeg virkelig lyst til å komme med ett godt tips til dere. Som noen av dere vet har jeg en spise-hva-jeg-vil-dag på lørdager, og da fråtser jeg i nesten alt jeg har lyst på. Det blir liksom verdt det å være sunn i ukedagene, og enda lettere også ettersom jeg har noe å se frem til!

Mitt nye favoritt lørdagsgodteri har nå blitt tørket mango fra Den Lille Nøttefabrikken. Jeg har smakt tørket aprikos, men dette var hundre ganger bedre. I tillegg så inneholder de flere gode næringsstoffer som kroppen trenger, enn hva kunstig godteri gir deg! Vinn-vinn altså. Sammenligner du dette med en godtepose er prisen sikkert billigere og man får mer igjen for det senere. Har du smakt disse før? ♥


Deilig proteinsmoothie

I dag fullførte jeg mitt siste besøk hos tannlegen. Jippi! Jeg har vært der fem ganger og nå er endelig alt fikset og klart til ihvertfall ett år til med tygging. Haha. Det er deilig å tenke på at akkurat nå så er det siste gang jeg sitter med vondt i kjeven av en bedøvelse.

Etter jobb i dag tok jeg meg en tur på treningssenteret for å svette litt. Dagen i går gikk til planlegging og, ja jeg innrømmer det, sofaen. Jeg har jo alltid sagt at det å starte mandagen med en deilig treningsøkt er et must, men en dag må jo lille meg slippe unna også :- ) 

Noe nytt for meg de siste månedene er at jeg tar proteinpulver etter hver eneste treningsøkt. Før jeg startet med dette hadde jeg aldri gjort det før. Det beste er at jeg ser ordentlig forskjell. Musklene har liksom blitt raskere synlige og kroppen litt strammere, ellers så har det seg slik at jeg har spist kjempe bra de siste månedene. Uansett, kombinasjonen fungerer ypperlig!
Etter dagens økt lagde jeg meg en smoothie som ble overraskende god! Det du trenger er:  

♥ 1 neve bringebær
♥ 1/2 mango
♥ 1/2 banan
♥ vann og proteinpulver (jeg bruker Supernatures Erteprotein) 

Har dere noen spennende smoothie oppskrifter?
Kick-start på en fantastisk lørdag

Åh. Dette kommer til å bli en så super lørdag! Jeg har fått trent i dag, begynt å små rydde, spist god og sunn mat på tross av at jeg har min spise-hva-jeg-vil-dag, jeg har en god hårdag og snart er alt i boks for en kveld med seks flotte jenter! Det var kanskje litt snikskryt i den setningen, men jeg har det veldig bra akkurat nå og det er vel ingenting galt i å rope det ut, eller? 

I kveld kommer det også en overraskelse til dere. Jeg satt nemlig mange timer i går foran pc-skjermen fordi jeg redigerte en sminkevideo til dere! Jeg har valgt å kalle den No makeup, Makeup-look fordi den er så naturlig og rask :- )

Jeg ønsker dere alle en flott lørdag!

Treningstightsen er fra Nelly salget, her ♥
Treningsglede

God morgen til dere! (Eller formiddag?) Jeg har jo vært oppe siden klokken ni på morgenen ettersom det er hva jeg alltid setter klokken på selvom jeg begynner sent på jobb. Det verste jeg vet er å sove leeeenge, bli helt utslitt utover dagen og angre på at jeg ikke fikk gjort ting jeg skulle. Da går egentlig dagen bare til å deppe, og jeg kjenner meg selv såppas at det ikke er en god ide! 
I dag våknet jeg heldigvis ikke kvalm eller uvel og til frokost spiste jeg de supergode knekkebrødene jeg laget i går kveld! De er SÅ gode også er det kjempe enkelt å lage. Er det noen som vil ha oppskrift?  

På Fresh i dag var det ben som sto på planen. Jeg elsker virkelig de øvelsene som er dødsharde, men veldig enkle ettersom jeg da får trent små kjernemuskler jeg ikke visste var der. Haha! Formen har blitt synlig bedre på kun en og en halv måned! Så nå gleder jeg meg til å se fortsettelsen :- )

I dag er det jobb fra fire til åtte. Hva skal dere i dag? ♥ 
comme des f*ck down

Etter frokosten i dag bestemte jeg og Gunnar oss for å ta en power walk på litt under en time. Selvom det var null grader ute var det utrolig deilig å ta seg en tur ut. Det har vi ikke gjort på en god stund. Det var dagens økt faktisk. Jeg angrer litt på at jeg ikke tok en tur på treningssenteret isteden, men det får heller bli i morgen istedet. 
Hva gjør dere i kveld? :- ) 
Deilig hjemmeøkt

Hei og hopp flotte lesere! Herregud så flinke dere er til å legge igjen fine kommentarer. Jeg blir skikkelig glad for hver eneste en, og spesielt når jeg ser at statistikken går i været! Da blir det ekstra gøy å blogge for dere som følger med! :- D

Da startet vi dagens innlegg med positivitet på en mandag. Det er ikke dårlig! Jeg har fullført min første (eller andre) hjemmeøkt noensinne. Tanken på å gå bort til treningssenteret og få litt knapp tid før jobb, fristet ikke. Derfor så tok jeg på meg shorts og sportsbh, satt på den beste lista på Spotify og satt i gang. Det var utrolig deilig å kjøre lår og rumpe hardt hardt hardt i dag! Jeg følte virkelig at jeg fikk trent, selvom jeg ikke dro på treningssenteret. 

Jeg ønsker dere alle en fin mandag! ♥
Just did it

Fy søren nå er jeg kjempe stolt av meg selv! Jeg våknet opp overraskende postitv, men med veldig liten energi... Jeg bestemte meg for å ikke stresse med å dra på trening før jeg hadde fått i meg en lang frokost og en episode av Alt For Norge. Frokosten i dag bestod av gresk yoghurt med blåbær og selvfølgelig den berømte grønne "shoten" haha. Etter episoden var ferdig dro jeg på Fresh. Og herregud for en kick-ass økt! Endelig testet jeg ut de nye ryggøvelsene jeg fant på Youtube i tillegg til at jeg fikk kjørt armer, rumpe, lår og bryst. Nå kan jeg nyte helgen med god samvittighet. Så utrolig deilig.
Er det flere som har trent i dag? ♥ 

Tommel opp for en konge økt! Nå er kjæresten på butikken for å handle middagsmat. Og dere, jeg har en fantastisk sunn-snack oppskrift til dere, stay tuned!
Monday glory!

God morgen fine lesere! Hvordan startet mandagen deres? Var det noen som sto opp og tenkte "Mandag, let's go!"? Jeg må innrømme at jeg tenkte "Fuck it" da jeg våknet i dag, meeeen så kom jeg på at jeg skulle prøve og tenke positivt denne mandagen. Så etter litt treningsmotivasjon på Instagram og deilig musikk på Spotify ble dagen fort mye bedre!
Ettersom jeg trener på morgenen i dag spiser jeg alltid en liten frokost og slår heller til med et skikkelig måltid etter trening. Det værste jeg vet er å få hold eller føle meg for full i magen så tidlig. Jeg startet med en grønn shot med masse næring fra Supernature, varmt vann med sirton og ingefær pluss litt agurk og ananas. Nam! Nå er det rett på trening. I dag skal armer og såklart rumpe få kjørt seg! Ønsker dere alle en flott mandag :- D
PowerwalkGod formiddag frøkner :- )
Siden været er varmt i dag var jeg lys våken klokken kvart på sju og satt meg på stuebordet med solen i ansiktet. Jeg hadde ikke planlagt med meg selv at jeg skulle ta en times powerwalk i dag, men jeg bare hoppet i det, og gjett om jeg er glad for det nå? Fy søren så deilig med frisk luft og Major Lazers Watch Out for This i ørene etterfulgt av deilig smoothie. Aahh. Nå kan helgen bare komme ♥ 
Apropos helg. Jeg fant en nydelig bluse i går på Kappahl av alle steder! De hadde i tillegg 25% på alle varer i går, så jeg tror det absolutt var ment to be! Nå er det bare å bestemme seg for om jeg skal gå for skjørt og kanskje fryse litt, eller bukse og se casual ut. Jeg tror det blir bestemt på dagen! Haha. 
Nå skal jeg rett i dusjen også rydde klær inn i klesskapet etterpå. Jeg er utrolig fæl til å prøve klær og deretter bare slenge det på sengen igjen.. 
 Trenings sko, herfra ♥

Design laget av Julie Viktoria
hits