tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria

5 Tips for en sunnere helg

 

1. Skvis inn en lengre treningsøkt

I helgen har du som regel mer tid. Isteden for å bruke timene på å sitte i sofaen og bli slapp, hvorfor ikke ta deg en litt lengre treningsøkt enn vanlig? Da sitter du igjen med en kjempegod følelse, masse energi og ikke minst er du litt sterkere enn før! 


2. Legg deg og stå opp til samme tid som i ukedagene

Dette gjør at du ikke kommer ut av søvnrytmen og du får en god, og veldig ofte, effektiv start på dagen. Visste du at de som legger seg tidligere ofte har høyere forbrenning enn de som legger seg sent? Dette er fordi de som legger seg senere spiser mer, og de som står opp tidlig får i gang forbrenningen raskere enn de som sover lenger. Det å stå opp på mandagsmorgen blir også lekende lett!
(dette er selvfølgelig ett unntak om det er lørdagskveld og kvelden byr på masse gøy og god drikke)


3. Kom deg utenfor døren

Frisk luft skader ingen. Å sitte inne hele dagen gjør deg ikke noe mindre slapp. Enten om du skal ut på byen, gå en tur, gå til treningssenteret eller ut å spise så hjelper det masse på humøret. Jeg og kjæresten går noen ganger tur og det er kjempe deilig. Forholdet har kjempegodt av det også :- )


4. Planlegg for den kommende uken

Planlegging er så undervurdert! Du vet konkret hva du skal gjøre og få til i løpet av uken, enten det gjelder trening, mat, gjøremål eller avtaler. I det siste har jeg planlagt måltider på søndagen og på onsdag. Da vet vi hva vi skal spise og vi sparer penger på å handle til tre dager av gangen. Dette er noe du burde prøve i en uke. Jeg lover at du blir frelst. Det er så mye lettere å spise sunt når måltidene er planlagt på forhånd! 
Planlegg planlegg planlegg!


5. Slapp av

En helg er ingenting uten å slappe av. Sett av tid til deg selv. Ta på deg en oversized genser, tøfler og sett opp håret i en dott mens du tar ett fotbad eller har en maske i ansiktet. Se på en god serie eller en chick-flick å drikk en god og varm kopp te. Du får igjen for det senere!


HA EN STRÅLENDE LØRDAG, FINE LESERE! ♥
TEST: hvilken tørrshampoo bør du velge?

 

Etter jeg prøvde min første tørrshampoo for rundt ett år siden, så har jeg blitt helt frelst. Det er absolutt et must for meg ettersom jeg vasker håret kun en gang i uken. Jeg har to favoritter av alle jeg har testet ut, og det er ikke veldig mye som skiller dem! Jeg har valgt å teste ut tørrshampooer fra Jan Thomas og Toni&Guy! 

Kriteriene for testen var å se hvilke av produktene som; absorberer fettet best, gir volum, drøyhet og holdbarhet i håret. Ettersom de gjør to forskjellige ting, klarer jeg ikke bestemme meg for hvem som er favoritten. Har du prøvd noen av dem?


Jan Thomas Dry Shampoo, 109kr

+ Gir godt volum til håret
+ Effektiv gjennom hele dagen
+ Drøy i bruk

- Blir hvit i mørkt hår
- Absorberer ikke fettet godt nok

Denne tørrshampooen er kjempe god om du vil ha volum til hårrøttene i hvilken som helst frisyre. Den absorberer fettet greit, men jeg syntes den hvite "fargen" er vanskelig å fjerne med bare fingrene. Her måtte jeg bruke børste og litt serum eller bare ta tiden til hjelp.

Toni&Guy Dry Shampoo, 145kr

+ Absorberer fettet som en gud
+ Blir ikke hvit i håret
+ Håret ser nyvasket ut hele dagen 

- Gir ikke noe volum
- Mindre drøy i bruk

Denne typen er definitivt et godt valg dersom du vil at håret skal se fresht og nyvasket ut mellom hårvaskene. Den absorberer fettet veldig godt, men et minus er at den ikke gir volum. Tørrshampooen er også en rask løsning ettersom håret ikke blir hvitt! 

Begge finnes hos Vita.
SmileLab tannbleking

Eller.. Tannbleking er det jo ikke, mer riktig blir vel missfargefjerning. Denne har vært min favoritt i snart ett år. Resultatet er utrolig bra og det varer ganske lenge! 
I pakken er det 15 strips med behandling til tennene både oppe og nede. Pakken koster 499,- og jeg kjøpte den på Vita ♥

Et godt tips er å ikke ha nypussede tenner før du setter på stripsene. Da beskytter du tennene, spesielt hvis du har sensitive tenner som meg. Stripsene skal sitte på i 30 minutter, og voila! Der har du et fint og hvitere smil! 

Jeg har også prøvd SmileLab FLASH, men syntes ikke denne ga like godt resultat som hovedpakken. Noe av grunnen er vel at FLASH pakken skal brukes til å opprettholde effekten fra hovedpakken, men for meg fungerer den vanlige SmileLab helt fint alene!

Har noen av dere prøvd denne?
Tips: Printic appen

For ett år siden så jeg på Eirin's blogg at hun hadde skrevet om en app som heter Printic. I denne appen kan du laste ned bildene du har på mobilen og få de i posten som ekte polaroid bilder! Jeg ble helt forelsket, men har ikke tørt å prøve den før i forrige uke. Det tok kun fire dager før de var i posten! Og de ser så utrolig fine ut. Kjempe god kvalitet er det også! Jeg gikk inn på kampanjen der du får 50 polaroid bilder til bare 225 NOK, noe som var veldig lavt i forhold til farge- og bildekvaliteten. Bare se på de!

Det beste er at du også kan legge til tekst under hvert bilde uten at det koster noe ekstra! Skrifttype og farger kan du også bestemme. Jeg tenkte å henge opp disse bildene på veggen hjemme. De med venner på skal i gangen, og de med meg og kjæresten på skal på soverommet :- ) Du kan lese mer om Printic her.


Dette innlegget er ikke sponset.
Blogger jeg leser: Topp 3

♥ Marthe Borge: Hun er 21 år gammel og er fra Kristiansand. Innleggene hennes har alltid flotte bilder og hun blogger om alt fra antrekk til reiser og matoppskrifter! Marthe er alltid veldig positiv og mener at en god blogg skal ha en god kvalitet uten haste innlegg, og dette har hun fått til. Hun oppdaterer også bloggen sin gjennomsnittlig to ganger om dagen. En annen ting jeg elsker er at hun får vist frem personligheten sin i innleggene, og spesielt de små samtalene hun har med kjæresten, Jonas :- )


♥ Eirin Kristiansen: Hun er 19 år og fra Bergen by. Eirin skriver om alt fra outfits til trening og gode tips. Grunnen til at jeg begynte å lese hennes blogg var på grunn av treningsinspirasjonen hun ga! I det siste har ikke det prydet bloggen mye, men positiviteten og smilet får meg til å klikke innom nesten hver dag! Hun tar fine og lyse bilder og svarer alltid på kommentarer :- )
♥ Caroline B Eriksen: Fotballfrue er vel ikke ukjent for mange? Hun har blogget i hele fem år og har gått igjennom masse kritikk og drittsnakk. Det er virkelig en av grunnene til at jeg liker Caroline. Hun er tykkhudet og fortsetter med det hun vil uavhengig av hva alle andre sier. Det første jeg la merke til ved hennes blogg da jeg startet å lese om henne for to-tre år siden, var treningsinspirasjonen og kvaliteten på bildene. Selv om hun nå har blitt mamma blogger hun om omtrent det samme, men det er ikke like mye inspirerende treningsinnlegg som før.

Leser dere noen av disse?
Tips: Juks deg til større lepper med makeup

I kveld vil jeg fortelle dere om en av mine beauty secrets. Jeg har brukt dette trikset lenge, og man kan faktisk se forskjell på leppene etter man har brukt disse to triksene. Det er perfekt for dere som vil ha litt større lepper, for syns skyld, uten å bruke sprøyte eller mange kroner på lip plumping!

Du trenger: 
Highlighter: Helst en i pudderform. Det sitter lenger og den blander seg ikke med leppestift eller gloss. Min er fra Makeup Mekka. Den heter Pink Champagne, og jeg absolutt elsker den! 
Bronzer: Eller et pudder som er noe mørkere enn din egen hudtone for å skyggelegge. Det går fint å bruke et pudder med litt glitter. Mitt er matt, og heter Bahama Mama fra Coverbrands.
Din favoritt leppefarge: Denne fra Clarins er helt fantastisk. Den fremmer din egen leppefarge samtidig som leppene blir kjempe myke! Bruk gjerne leppestift også!

 Start ved å skyggelegge rett under underleppen din. Jeg gjør dette med fingeren ettersom det er lettere å "hviske" ut fargen om det blir for mye. Legg bronzeren så nærme leppekanten som mulig ellers ser det ut som om du har fått litt skjegg! Skyggen gjør at det ser ut som om underleppen din er litt størrre.
 Deretter legges highlighteren. Denne legges på amorsbuen (den v-formede kanten på leppa). Legg highlighteren akkurat på linjen, men ikke over hele leppebredden. Da forsvinner plump-effekten. Ta på ganske mye (helt til du ser en tykk hvit stripe) og gni heller litt med fingeren for å duse det ut. Husk at det skal være litt highlighter igjen på buen!
 
Etter du har lagt denne er det bare og påføre din favoritt gloss / leppestift og voila! Du er ferdig :- )
Jeg vet det går ann å lage større lepper med en lipliner også, men dette føles så unaturlig for meg, så jeg ender alltid opp med å fjerne det. Håper dette var til hjelp ♥
  
Two little pieces of heaven

Helt siden han holdt foredrag på Vita Samlingen i Februar har jeg vært helt frelst. Ikke bare har han fantastisk hudpleie, men han har også en helt fantastisk personlighet. Jeg snakker selvfølgelig om, Ole Henriksen. Den danske hudpleieren som har gjort det stort i Hollywood. Og hvorfor? Det skjønner du først når du har prøvd et av produktene hans! 
Akkurat nå skal jeg ta for meg to av produktene hans som jeg liker veldig godt (selvom jeg elsker absolutt ALT).
 


♥ On the Go Cleanser:
Denne rensen trenger du ikke mer enn størrelsen til en femtiøring av, til ansikt og hals! Den skummer kjempe deilig når du begynner å jobbe med den også lukter den helt fantastisk i tillegg. Rensen er også stappfull av C-vitamin, noe som fremmer collagenproduksjonen i huden. Collagen er det som gjør at huden er spenstig og har man nok av det forebygger man rynker.
Dette er faktisk den første rensen hvor jeg har følt meg ordentlig ren etterpå, men ikke tørr! Den fjerner også forurensning fra huden.
 


♥ Walnut Complexion Scrub:
Dette er nok et fantastisk produkt. Skrubben lukter litt søtt og den har grove korn som gjør at man ikke trenger å skrubbe hardt. Den fjerner dødehudceller og dyprenser porene. Denne skummer også deilig når du begynner å jobbe med den, derfor trenger du like lite som rensen for å få til både ansikt og hals! Noe som gjør at produktene hans holder i flere måneder :- )

Jeg bruker en del annet fra serien hans også. Og ettersom jeg har vært på kurs flere ganger, så har jeg det meste i hodet (det går jo ikke ann å glemme en så fantastisk fyr og hudpleieserie)! Har du spørsmål eller vil ha et innlegg på flere av produktene er det bare å skrive en kommentar med forespørsel!
Etter en velfortjent dusj hvor jeg tok i bruk produktene dere ser over her, føler jeg meg SÅ behagelig. Her ser dere at huden min er jevn og acne arrene mine syntes nesten ikke lenger. Takket være mirakel mannen! ♥  Bildet er ikke retusjert og jeg er helt uten makeup. Jeg elsker Ole Henriksen!
Tips: Heat Protection Mist

I dag tenkte jeg å komme med et veldig godt tips til dere der ute som bruker rettetang eller føner ofte, men også til dere som av og til tar i bruk en krølltang!
For noen uker siden var jeg på kurs med hårpleie- og stylingserien Toni&Guy med noen av Vita-jentene. Ettersom jeg bruker rettetang minst en gang i uken ble jeg veldig interessert da kurslederen fortalte om nettopp dette produktet! Nemlig Heat Protection Mist. Det er den eneste varmebeskyttlesessprayen vi har i sortimentet som beskytter håret opp til 230 grader. Music to my ears. Det er jo helt fantastisk ettersom jeg har en GHD rettetang som er oppe i 220-230 grader. Den har også en Anti-Static Control som gjør at håret ikke blir elektrisk. Enda en ting som er helt på topp er lukten og følelsen av at håret blir silkemykt og ikke greasy. Lovelovelove ♥ 

Dette har helt klart blitt min nye favoritt. Prøv den!
 

Du finner den på Vita til kun 145,-Design laget av Julie Viktoria
hits