tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria

Hairtalk: 6 tips for sterkere og lengre hår

Tiden har kommet for å dele 6 gode tips til å få lengre og sunnere hår. Og tro meg, disse fungerer! 
Jeg fullførte 7.klasse med å klippes kort på grunn av for mye retting uten beskyttelse. Jeg tok virkelig ikke vare på håret mitt, men følger du disse tipsene så garanterer jeg at du får et sunnere, lengre og sterkere hår. Spesielt om vi har samme hårtype. Tørt, krøllete, frizzy og livløst. 

Beskytt alltid håret

Enten du retter, krøller eller føner håret burde du ALLTID bruke en god beskyttelsesspray! Når håret blir utsatt for varme åpner skjellagene seg og brytes ned av temperaturen. Her kan du se mitt innlegg om den beste beskyttelsessprayen. 
Er du en hyppig bruker av rettetang eller føner, prøv å reduser bruken og invester i gode verktøy. Jeg rettet håret hver eneste dag, men jeg investerte i en GHD rettetang og nå retter jeg håret kun en gang i uken. De andre dagene holder det seg rett! 


En god hårkur skuffer aldri

Hårkur er noe jeg anbefaler til absolutt alle. En kur skal ikke bare brukes som en etterbehandling etter bleking, men som en rutine en gang i uken. Kuren tilfører 3 ganger mer næring, fuktighet og glans til håret enn shampoo og balsam! Personlig sverger jeg til Korres sin hårkur for tørt hår. Den har virkelig reddet håret mitt fra å være frizzy, dødt og tørt. Denne skal jeg skrive et innlegg om senere.
Et veldig godt tips er å ta hårkuren etter shampoo, men før balsam. Shampooen åpner skjellagene i håret, kuren tilfører masse næring og balsamen lukker skjellagene.

Ikke dusj håret for ofte

Er du en av mange som dusjer håret hver eneste dag? Reduser antall hårdusjer til max 3 ganger i uken. Det høres kanskje lite ut, men håret ditt har ikke godt av å bli utsatt for varmt vann og en slitende shampoo hver dag. Jeg dusjer håret kun 1 gang i uken og det fungerer helt fint. De to dagene hodebunnen blir fet bruker jeg bare tørrshampoo for å få en "nyvasket" effekt. 
Her har jeg skrevet et innlegg hvor jeg tester tørrshampoo.


Skyll hårtuppene i kaldt vann

Etter jeg er ferdig med å ha i shampoo, kur og balsam dusjer jeg ALLTID hårtuppene mine i kaldt vann. Dette gjør jeg for å være sikker på å lukke skjellagene i håret og i tillegg til det syntes jeg at håret blir mer glansfullt av det. Dette tipset fant jeg på YouTube for noen år siden og det fungerer faktisk!
Du kan også bruke kaldt vann på hårtuppene istedenfor balsam.

Beskytt hårtuppene når du sover

Dette tipset er helt fantastisk.
Gre håret ditt hver eneste kveld før du legger deg, tvinn hårlengdene sammen, form det som en donut på hodet og gjem tuppene inn i donuten før du setter en strikk over. Tuppene dine slipper å bli mer slitt og de får fuktighet fra hodebunnen gjennom natten. Tar du ut donuten på morgenen slipper du faktisk å style håret! Håret er mykt, ferdig gredd, mindre slitt og med fine bølger. 

Pleie, pleie, pleie

Jeg har en utrolig tørr, men sterk hårtype. Ettersom jeg har mye krøller blir det for mye tekstur til at hårtuppene mine mottar naturlig fuktighet fra hodebunnen. Derfor er det ekstremt viktig at jeg tilfører håret fuktighet på andre måter.
Jeg elsker og sverger til Bjørn Axens Arganoil og Toni&Guys Leav in Conditioner. De er helt fantastiske og gir beskyttelse, fuktighet og masse glans. Disse skal jeg også lage et innlegg om. 

Hva er dine beste hårttips? ♥
Her kan du forresten se hvordan du får slike bølger uten å bruke varme!
Fantastiske Makeup Mekka

God tirsdagsmorgen! Har dere hatt en fin start på dagen? Jeg sto opp ganske moody i dag med tanke på at jeg ikke sovnet før klokken halv tre i natt... Også er det jo uvant å våkne en time tidligere ettersom vi har stilt klokken frem. Men uansett så satser jeg på at dagen i dag blir bra! 

På lørdag fikk jeg en pakke i posten fra Makeup Mekka og jeg er SÅ glad! Contour Paletten var mye større enn det jeg trodde og jeg gleder meg masse til å vise frem hvordan den brukes! Jeg tenkte at jeg skal få til å lage en How To video til dere, hvor jeg bruker Contour Paletten :- )

Ha en kjempefin dag ♥

Biocell eye & face mask, her 40,-      Easypeasy Browgel, her 0,-      Pro Pencil Brush, her 30,-      Contour Palette, her 99,-

Annonselenker
Anbefaling: NAILSINC

Jeg har veldig lyst til å komme med en kjempegod anbefaling til dere. Helt siden NAILSINC kom inn i VITA har hele gjengen blitt forelsket. Det er et stort utvalg av lakker i tillegg til forskjellige kolleksjoner og forskjellige Base og Top Coats. 
Lakken jeg har på meg i dag heter Alexa Cashmere og er en matt lakk som sitter godt. NAILSINC har også sort lakk i matt som er favoritt nummer tre. På første plass ligger en helt fantastisk gele top coat som du er nødt til å ha hvis neglelakken flasser av etter to dager.

♥  NAILSINC Gel Top Coat
Denne er virkelig det beste jeg noen gang har prøvd. Gel Top Coat fungerer som en helt vanlig top coat, men den er tykkere i konsistens og gjør at lakken under sitter i minst en uke! Denne kan brukes over hvilken som helst lakk, og du kan si hadebra til neglelakk som går av rett av igjen. En skikkelig nail saver.
Du får Gel Top Coat og andre NAILSINC lakker kun hos VITA. (ett godt tips er å legge top coat over neglelakken mens den er bittelitt våt, og ikke helt tørr)
Salg på Makeup Mekka

Makeup Mekka's produkter har jeg brukt i snart to år, og jeg er fortsatt strålende fornøyd! Du får rett og slett makeup til kjempegod, langvarig kvalitet og til en veldig snill pris. Jeg har blitt helt forelsket i produktene de har til øyenbryn og det ser virkelig kjempe naturlig ut. 
Jeg har valgt ut noen favoritter til dere som er på salg akkurat nå. Det er faktisk ALLTID tilbud på Makeup Mekka, thumbs up!
Du kan se en Makeup Tutorial av meg hvor jeg bruker noen av produktene her ♥ 

 
Biocell øye- og ansiktsmaske, her       Easy Peasy Browgel, her       Punktvipper med lim, her       Contour & Highlight Palette, her

AnnonselenkerMin daglige morgenrutine

I dag har jeg lyst til å skrive litt om min daglige morgenrutine for huden i ansiktet. Jeg har fått noen spørsmål angående dette og jeg liker å lese slike innlegg selv, så hvorfor ikke ta en liten runde? 

Jeg har tre steg jeg absolutt MÅ gjøre før sminken skal på plass. De to kremene jeg bruker er fra Ole Henriksen og er helt fantastiske. Jeg har virkelig forelsket meg i produktene hans og effekten det har på huden. Fresh Start Eye Cream er utrolig drøy. Den har veldig lite anti-aging og passer perfekt for unge og linsebrukere! Sheer Transformation er en dag/nattkrem som jevner ut hudtone. Denne er fløyelsmyk og jeg bruker denne av og til på kvelden også.

Steg nummer 1:

Jeg er nødt til å vaske ansiktet med klut. Jeg våkner alltid med en litt blank nese og litt puss i øynene og en klut med varmt vann fjerner dette. I tillegg så føler jeg at jeg får en mild versjon av skrubbing hver morgen så blodtilførselen starter. Dette er så viktig for meg at om jeg ikke har klut, ja da tar jeg et helt håndkle!

Steg nummer 2:

Da er det tid for øyekremen. Grunnen til at jeg bruker en egen krem for øynene er at huden er så utrolig tynn og raskt absorberende i forhold til resten av ansiktshuden. I tillegg så er det mange ansiktskremer som blir for sterke for huden rundt øynene. Derfor syntes jeg det er viktig med en krem som er tilpasset. 
Påføringsmetoden er også viktig. Jeg pleier å klemme eller "tappe" produktet på med ringefingeren. Det er den letteste  fingeren vi har. Ved å "tappe" kremen på øker også blodproduksjonen og det minsker mørke ringer under øynene.

Steg nummer 3:

Endelig tid for den deilige ansiktskremen. Denne fordeler jeg i ansiktet som dere ser over her, og smører den jevnt ut med ringfinger og langfinger mens jeg beveger fingrene i sirkler til sidene av ansiktet. Det er viktig å ikke dra huden for mye ettersom den kan miste elastiteten etterhvert.
 

Og tadaaa! 
Hva er det beste å gjøre på en stormfull dag?

Jo. Nemlig å unne seg selv en spa-dag! Jeg har fri i dag og hva passer mer enn å tenne noen lys, tappe varmt fotbad-vann og drikke te imens jeg fikser neglene? En spa-dag er definitivt noe jeg må ha oftere. Jeg undervurderer alltid hvor deilig det er å få stelt hender og ikke minst føttene. Føttene er jo i bunn av kroppen og har stor belastning hver dag. Heldigvis har jeg gått til innkjøp av den elektriske fotfilen fra Scholl! Den gjør det, bokstavelig talt, lekende lett å fjerne død hud på føttene. 

Nå er føttene mine silkemyke og ferdig lakket med Essie lakk :- )

Fotfilen og Babyfoot kremen finner du hos Vita ♥
Makeup Organizers

Lenge har jeg ønsket meg Makeup Organizers. Jeg husker jeg så Carli, sminkeguruen på YouTube, ha flere typer til sin makeup og da ville jeg selvfølgelig ha noen jeg også. Det er en så utrolig smart ting å ha, og det gjør hverdagen mye lettere. Det er ikke noe mer frustrerende enn å rote i en sminkepung etter noe som ligger helt i bånn, am I right?

Jeg har to stykker. Den du ser ovenfor er perfekt til å lagre leppestifter, leppepomader og mascara. Ja, jeg har utrolig mange fler mascaraer enn det jeg trenger, men sånn er det å jobbe i et parfymeri! Heldigvis har jeg plass til alle sammen :- ) 
Den andre jeg har brukes til makeup-koster og andre nødvendigheter som pinsett, lusespenner og qtips. Utrolig smart! 

Mine to kjøpte jeg på Ebay for en kjempe billig penge og jeg kan absolutt ikke klage på leveringstiden heller! ♥Du finner Lipstick Organizer og Brush Organizer her.  PS: Vet det er mange som er skeptiske til Ebay, men denne siden er trygg og det er samme siden jeg bestilte fra :- )
Favoritt duftene mine

Er det noe jeg har nok av så er det parfymer. Jeg bruker sikkert forskjellig av de jeg har hver dag. Når man jobber med makeup og parfymer blir det nok av det i skuffen hjemme også! Det er mye variasjon av hvilke dufter jeg foretrekker, men en fellesnevner for disse fire er nok at de er søte. 

Mine to favoritter er definitivt Zen fra Shiseido og Chance fra Chanel, men Viva la Juicy er en god nummer tre! :)
Bruker dere noen av disse? 
My three all-time favorites

I dag vil jeg dele mine tre favorittprodukter med dere. Disse kommer til å forbli i hudpleierutinen min en god stund fremover. Jeg legger absolutt ikke noe skjul på at jeg elsker Ole Henriksen. Jeg har blitt forelsket i både mannen og de fantastiske produktene han skaper. "Den sorte ansiktsmasken", som nesten alle kjenner til, fra JorgObé har jeg også brukt ganske lenge. 

JorgObé masken fjerner hudormer fra porene. Det er utrolig kult å se på flakene du tar av etter 40 minutter, for hudormene henger virkelig igjen på dem. Effektiv med andre ord! En nybegynner feil jeg gjorde første gang jeg skulle prøve masken, var å ta den i HELE ansiktet. Det gjorde jeg veldig dumt i ettersom masken blir såppas stiv at de små hårene i pannen og på kinnene gjorde at det stakk i huden. Bruk den kun i t-sonen, altså nese, hake og midten av pannen!

Walnut scrub og On the Go rensen er utrolig gode. Disse er så drøye at jeg har hatt de i minst tre mnd allerede.
Skrubben bruker jeg en til to ganger i uka, og huden blir seriøst babymyk og hudtonen blir så mye jevnere med en gang. Denne er absolutt verdt å prøve og ikke minst så er den helt klart verdt prisen! Du finner den her til bare 229,-.

Jeg er ikke helt vant til å bruke rens hver dag enda. Jeg bruker for det meste sminkeservietter og tonic på kveldene. Men On the Go rensen er et mirakel. Du trenger kun en liten dråpe for å rense hele ansiktet og halsen. Denne bruker jeg også kun en til to ganger i uken, men jeg skal nok bli flinkere til å ta en runde med denne enten morgen eller kveld. Den lukter faktisk spa! Du kan finne den her til 255,-.

Design laget av Julie Viktoria
hits