tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria

Et nytt kapittel

Jeg har på følelsen at dette kommer til å bli et langt innlegg. Uansett så skal jeg forklare dere hvorfor jeg har vært fraværende så lenge. Jeg skal ikke legge ut om alt fordi jeg er ikke den eneste parten i det hele, men jeg vil fortelle om meg, mine følelser og mine tanker.

Åh. Hvor skal jeg begynne? Akkurat nå sitter jeg på mitt nye rom i en ny leilighet her i Oslo. Ja, i en ny leilighet. Det er slutt mellom meg og Gunnar. 
De siste 6 månedene så har jeg vært veldig forvirret. Jeg har tenkt på så ufattelig mye. Hva vil jeg gjøre med livet mitt, er jeg lykkelig, vil jeg fortsette med forholdet. Slike tanker og spørsmål er virkelig ikke lett for meg som sjeldent snakker om eller dealer med de dypeste følelsene mine... Forestill deg selv at du er i et forhold med en fantastisk person, men du selv klarer ikke å strekke til. Ikke emosjonelt eller fysisk. Det føles bare ikke riktig.
Jeg tenkte at det å flytte til Oslo skulle bli en ny start. Vi skulle fikse opp i ting, bli bedre på å snakke sammen og fokusere på forholdet. Men slik ble det faktisk ikke. Et nytt oppussingsprosjekt sto for dør og tankene jeg hadde fra før ble ikke akkurat mindre oppi det hele.

Noe jeg har lært fra bruddet er å virkelig lytte til følelsene mine og faktisk sette meg selv først. Sistnevnte er en ting jeg er utrolig dårlig på. Jeg er en person som har vanskelig for å si nei fordi jeg kjenner altfor lett at min dumme samvittighet kommer snikende. På samme måte som i forholdet. Jeg var redd for å såre han. Redd for at jeg skulle bli en stor stygg ulv fordi jeg tenkte på meg selv. Nettopp derfor lot jeg det gå lenger og lenger med de samme tankene. Når jeg leser det slik jeg akkurat skrev det, høres det utrolig dumt ut. Tenk å få dårlig samvittighet for å tenke på seg selv!


 


Jeg skal ikke nekte for at han var min første store kjærlighet. Jeg har vokst som person sammen med han gjennom de fire siste årene. Det er selvfølgelig rart å plutselig være alene, men jeg kjenner på kroppen og hodet at det var et riktig valg. Jeg har det bra. Veldig bra. Overraskende bra. Jeg ser litt lysere på ting igjen, og jeg har så mye jeg skal få gjort. For meg selv! 

Puh. Jeg sa det kom til å bli et langt innlegg, men fy søren så godt å få oppklart ting, både for meg selv og dere! 
Ha en god natt da dere ♥
Mine nyttårsforsetter

De siste tre årene har jeg alltid satt meg forsetter når det nærmer seg ett nytt år. Jeg har tenkt ut ting jeg skal bli flinkere til og noe jeg skal gjennomføre i løpet av det nye året, men forsettene har aldri blitt oppfylt. De har liksom bare forsvunnet ut i det blå og jeg har ikke gjort noe med det. I år skal det bli forandringer. Og hva kan vel bli bedre enn at vi flytter til hovedstaden i Februar? En ny start og nye inntrykk. Akkurat sånn jeg liker det. 
 

♥ Være sosial og fokusere på venner
Noen ganger så er jeg veldig slapp på denne fronten. Jeg velger faktisk å sitte foran datamaskinen noen ganger istedenfor å finne på noe gøy sammen med venninner. Dette skal jeg forandre. Jeg elsker jo vennene mine, og bare jeg drar rumpa opp fra sofaen så har vi det jo ALLTID morsomt!

♥ Bli Pescetarianer
Dette er noe jeg har prøvd meg på i noen måneder allerede og det fungerer faktisk veldig fint. Pescetarianere spiser kun fisk i tillegg til melk og egg. Det er en type vegetarianer men ikke fullt så ekstremt. Dette ser jeg virkelig frem til, og det blir så spennende!

♥ Fokusere på syngingen
Jeg har vært alt for slapp på denne fronten også. Nå skal jeg forbedre stemmen, gå jevnlig til sangpedagog og virkelig bli flink til å legge ut cover-videoer. Jeg vil jo dette så utrolig mye! 

♥ Spare penger
Dette er vel det verste punktet av de alle og det er noe jeg overhodet ikke er flink til, men jeg klarte meg faktisk to måneder nå uten å ta noe ut ifra sparekontoen. Og det skadet meg absolutt ikke.

♥ Forbedre bloggen
Dette punktet innebærer at jeg skal bli flinkere til å planlegge innlegg, tidsinnstille innlegg, være en aktiv blogger og gå mer ut for å ta bilder. Et kamerastativ og en fjernkontroll er jo alt jeg trenger og det er i boks! 

Hva ser du frem til i det nye året?
Hvor skal jeg nå?

Hei og hopp! I dag er det lørdag og kun tre dager til selveste julaften er her! Jeg skjønner virkelig ikke hvor det har blitt av alle dagene i Desember. Snart er det jo 2015 også. Har dere forresten begynt å tenke på nyttårsforsetter? Eller er du kanskje en av dem som syntes det er tull? Jeg har tenkt litt på hva jeg selv skal forbedre meg på. Jeg skal blant annet begynne å utvikle meg innen musikken.
I det siste har jeg innsett hvor fort dette året har gått, og når jeg ser tilbake tenker jeg på hva jeg har oppnådd. Det er overhodet ikke like mye som jeg forestilte meg. Jeg vil virkelig ikke være den som sitter i sofaen om tjue år og angrer på det jeg ikke gjorde. Fordi jeg rett og slett ikke gadd. Fordi jeg var for redd og for lat.

Så altfor mange ganger har tanken om at mulighetene kommer til meg streifet minnet. At jeg kommer til å bli oppdaget og at noen kommer til å ta meg under vingen uten at jeg en gang har vist hva jeg er god for. Men hei guess what? Mulighetene kommer ikke dersom du ikke jobber for det. Jeg vet så innmari godt at jeg klarer å nå mine mål, men frykten tar overhånd. Jeg er ikke god nok, hun er så mye bedre enn meg, jeg klarer ingenting, jeg kommer til å drite meg ut. Det er ord jeg tenker altfor ofte. Det er så fantastisk rart at det vi tenker om oss selv (mest negative tanker) sitter i hodet, i tankene. Og det er akkurat som om vi bare lar det skje. Noen av oss lar det gå så langt at det til slutt syntes på utsiden, mens vi andre holder en fasade utad. Tankene kommer som regel til meg når jeg står i dusjen, øver på lyrics, når jeg skal legge meg, når jeg ser eller hører noen som er utrolig flinke eller når jeg er alene. 

I 2015 skal jeg fokusere på meg. Når jeg prøver å sammenligne meg med noen som jeg mener er 100 ganger penere eller flinkere enn meg skal jeg si til meg selv: "Du er minst like god" Jeg vil ikke kaste bort tiden min ved å sammenligne meg med andre. Jeg skal heller jobbe med meg selv og tankegangen min. Hver gang er negativ tanke om meg selv dukker opp, skal jeg snu den til noe positivt. Jeg vil heller gi meg selv ros enn å grave meg enda lenger ned i jorda. 

Design laget av Julie Viktoria
hits