tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria

I used to not care about turtles

What a day. Ja. What a day. Jeg er så utrolig glad for at denne arbeidsdagen endelig er over. Selvom dagen med Sandra har gått kjempefort, så merker jeg at vi har stått på skikkelig med alle julevarene som har kommet! Jeg har faktisk ikke vært med på å pakke ut så mye duftsett og mascarasett før. Så trenger du julegaver er det bare å komme seg til Vita Exclusive på Frogner! Haha.

I noen minutter i dag fikk jeg skikkelig julestemning! Vi hadde sååå lyst til å sette på julemusikk. Jeg er en person som veldig sjeldent får julestemning, spesielt etter videregående, da jeg startet å jobbe. Jeg får liksom ikke den ordentlige julefølelsen av å ikke ha fri og være med familien i hele julen. Men om jeg gleder meg til å dra hjem til Halden 21.Desember? JA!!

Som overskriften sier har jeg ikke vært så veldig fan av Turtles, eller turtlenecks som det egentlig heter... (Et godt forsøk på humor right there) Men høst etter høst ser jeg turtlenecks i butikkene og endelig fant jeg meg en som var tynn i stoffet, ikke for høy hals og en som er classy nok til jobb :- ) Tommel opp!

// Ginatricot. Hva syntes dere? ♥
Striper fra SheInside

This dress ♥
Når bikinien sitter perfekt

Jeg er 99% sikker på at de fleste jenter ikke er fornøyd med hvordan bikinien sitter i forhold til undertøyet. Undertøyet sitter alltid som smack på kroppen. Tight og tilpasset formene. Bikiniene derimot, sitter nesten som en pose i forhold. Trusa blir for slapp i baken og bikinitoppen sitter løst og gir ikke puppene noen fin form. 
Jeg har vært frustrert over dette mange sommersesonger på rad. Hvorfor kan ikke en bikini få meg til å se akkurat like bra ut som i undertøy?
Endelig har jeg funnet en fantastisk nettbutikk med bikinier som sitter perfekt på kroppen!

I fjor sommer kom jeg over en profil på Instagram som heter Montceswimwear. Jeg ble helt forelsket i alle fargene, mønstrene og de fine bikiniunderdelene som er inspirert av Brasil. Jeg syntes det er kjempefint med bikinitruser som ikke dekker hele rumpa. Man får faktisk litt rundere rumpe ved å dekke den til litt mindre! 
Så, i litt over et år har jeg siklet etter å investere i en av disse bikiniene. Endelig tok jeg sjansen og den sitter PERFEKT på kroppen. Ikke noen posete rumpe og jeg kan si hadebra til bikinitopper som sluker puppene mine. Den er rett og slett fantastisk!


Gjett om denne skal brukes flittig på ferie! Hjemmesiden finner du her.
Draped Blouse - I'm in love

Jeg elsker virkelig Mid Season Sale på Nelly. Jeg har funnet nesten alle favorittene mine til nedsatt pris, i tillegg til denne vakre blusen. Du finner den her til 119,-

 

Annonselenke
Fiona Skirt fra Bikbok

Det flotte skjørtet er fra Bikbok til 199,-
Nytt i klesskapet

For noen uker siden tok jeg et skikkelig ryddesjau i klesskapet ettersom vi snart skal flytte fra kjære Tønsberg. Og det trengtes! Garderobeskapet ble sikkert fem kilo lettere og det eneste som gjenstår nå er skoene mine. Skokolleksjonen min er veldig stor og jeg har vel ikke brukt halvparten av skoene to ganger en gang. Jeg har jo selvfølgelig mine favoritter, men jeg får meg ikke til å kaste de andre. Enten er de for spesielle eller så sier jeg til meg selv at "jeg kommer sikkert til å bruke de til sommeren" noe som aldri skjer. Haha. Er det noen som er like håpløs?

Anyways. Tilbake til klær, som jeg heller aldri får nok av. Nok en pakke fra Missguided har kommet og litt nyheter fra både Nelly og Ebay :- )

Denne sykt kule t-skjorten er fra Missguided, det samme er Midi skjørtet på første bilde

Crop top finner du her til 99,-

Jumpsuit fra MissguidedÅh. Dette er min favoritt! Du finner den på Ebay her 
Chokers

Hei og hopp fine lesere! Det er endelig helg og er ikke det helt konge? Noen av dere er vel så heldige at dere kan ta helg allerede i dag? Jeg skal jobbe både i kveld og i morgen. Men da kan jeg heldigvis gi meg selv en klapp på skulderen for en vel gjennomført uke.
Akkurat nå sitter jeg og ser på Fødeavdelingen. Helt ærlig så vet jeg ikke hvorfor jeg orker å se på denne skrikingen som jeg overhodet ikke gleder meg til, men det er noe fint med det også. I tillegg så er det jo lærerikt! Haha. Nå hørtes det vel nesten ut som om jeg snart skal ha barn, men det blir nok ikke før om minst syv år! 

Min elsk på Missguided har enda ikke lagt seg, noe jeg ikke tror den kommer til å gjøre heller, men for noen uker siden hentet jeg en pakke igjen og der lå disse to godbitene.

Disse er fra Missguided ♥
River Island Block heels

God morgen fine lesere! Håper dere har hatt en fin start på torsdags morgen? Hvor fort har ikke denne uken gått? Brått så er det torsdag og i morgen er det allerede helg etter jobb. Guri. Men det er litt deilig også. At ukedagene går fort betyr jo at man er på farten, og det liker jeg :- )

Husker dere innlegget om Nellys salg? Jeg var å hentet pakken min på tirsdag og jeg er SÅ fornøyd med alt fra jakken til lommeboken! Her er de fantastisk fine skoene fra River Island. De var så mye finere i virkeligheten. Sko er noe jeg elsker og kjøper meg ett par nesten hver eneste måned. Haha. Ett slikt par med mønster trengte jeg. Tenk å ha på seg disse med ett helt hvitt antrekk. Lykke ♥ 


Du finner dem her til 70% 
Lace black mini dressFinnes i sort, her ♥
Adidas: by Rita Ora

I dag er dagen hvor jeg skal bli ferdig med alle julegavene. Jeg skal kjøpe inn resten av det jeg trenger til  å lage noe hjemmelaget å gi bort også. Hodet blir egentlig stresset av å tenke på at julen er rett rundt hjørnet, og jeg skal jobbe hele helgen, inkludert søndag, og mandag OG tirsdag. Jeg må virkelig planlegge hvordan jeg skal bruke tiden når jeg ikke er på jobb...

Jeg har jo helt glemt å vise dere den fineste tingen jeg eier akkurat nå. Den er fra Rita Oras kolleksjon for Adidas. Den er så utrolig fin, og stoffet er helt himmelsk å ha på seg! Jeg gleder meg så mye til å gå med denne hele sommeren :- ) Hva syntes dere?Herregud. Jeg Bare elsker denne! Tenk å matche denne en sommerkveld med skinnshorts og høye heler. Toppen er fra Junkyard ♥
Wake up #flawless

Hei flotte lesere! Åh i dag er jeg så glad. Klokken ni hadde vi besøk av megleren for å vite når vi skal selge leiligheten og for å få en cirka pris på leiligheten. Jeg vet faktisk ikke om jeg har skrevet det her på bloggen før, men jeg og Gunnar flytter til Oslo etter nyttår. Og jeg gleder meg så vanvittig mye. Jeg har alltid hatt lyst til å bo i hovedstaden, og nå skjer det. Etter praten med megleren fant vi ut av at det er best å selge fortest mulig etter nyttår, så vi satser på at vi er klare før Mars måned. 
Jeg elsker å oppleve nye og spennende ting. I tillegg så har jeg søsteren min og flere venninner som bor i Oslo. Da slipper jeg å begynne fra scratch igjen :- )

Ååå, som jeg gleder meg!For noen uker tilbake fikk jeg disse øredobbene i posten fra Missguided. De kunne ikke vært mer meg, i tillegg til at de er i gull! I ringene står det FLAWLESS.
Bikbok Jersey Skirt

Skjørt fra Bikbok og Crop Top fra Missguided (selvfølgelig) ♥
Adidas: by Rita Ora

Helt siden jeg så Beyoncé og Kenza i denne crop toppen fra Rita Ora's kolleksjon for Adidas, smeltet jeg. Da jeg fant den på Junkyard for noen dager siden bestilte jeg den med en gang. Den er så utrolig kul og jeg elsker at den er så sporty i tillegg! Jeg drømmer om å ha på meg denne med en shorts og heels, til sommeren selvfølgelig. Det beste av alt er at jeg fikk melding fra Posten istad om at den er kommet allerede! Weeee. Jeg gleder meg til å hente den på posten i morgen ♥
something new

På lørdag da mamma og lillebror var på besøk var jeg også på utkikk etter et antrekk til julebordet som er nå til lørdag. Jeg vurderte å ha på meg en kjole, men jeg kjenner meg selv rett i at jeg ikke kommer til å være like komfortabel på byen med kjole, som med bukse (jeg elsker nemlig å danse). Og jeg vil si jeg fant en skatt. Åh. Jeg elsker feminint undertøy og denne bodyen kan jo brukes til fest også! Den satt som smack på kroppen og jeg elsker den dype v-utringningen. Lykke. Denne skal matches med highwaist Dr.Denim jeans og en paljettjakke.
Kjenner at jeg gleder meg ekstremt mye. Julebord med Vita-jentene slo ikke feil i fjor og jeg regner med at det ikke blir feil i år heller ♥ Body fra Kappahl til 299,-
Bikbok love

Jeg var innom Bikbok i forrige uke for å "kikke" litt. (Selvfølgelig blir det aldri kun kikking når kontoen nylig er fyllt opp). Det var så utrolig mye fint at det nesten er farlig å bli for lenge! Haha. Festsesongen er en av mine favoritter. Paljetter, gull, sølv og fine kjoler. Også gleder jeg meg ekstremt mye til Lene Orvik kolleksjonen kommer! Om du ikke har sjekket den ut, må du gjøre det. Den er midt i blinken etter min smak!

Denne har jeg og i sort. 2 for 99,-

Crop top 139,- 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paljettskjørt 199,-
Monster heels

Beklager for null blogging i går, dere! Jeg lå rett ut etter en lang time hos tannlegen. Vi tok fire hull på en og samme gang, og hele tre sprøyter med bedøvelse... Jeg hadde virkelig vondt i hodet og var kjempe slapp. Så nå sitter jeg her, med et kinn som ser ut som om jeg har blitt bitt av en kjempe stor mygg. Kjempe flatterende, yes! Haha, men jeg må jo le litt også. Nå er heldigvis venstre siden ferdig, og kun litt på høyre siden gjenstår :- )

Love my monster shoes ♥ Fra Missguided.
This dress tha bomb

Den er virkelig så mye finere i virkeligheten enn det den så ut som på nettsiden. Jeg tror jeg aldri har eid et så vakkert plagg. Jeg er kjempekjempekjempe fornøyd med kjolen og den sitter nesten som smack bortsett fra i ryggen, men det fikses lett med fashiontape! Takk gud for at slike ting finnes! Nå ser jeg virkelig frem til høytidene i Desember måned. Jeg klarer nesten ikke stoppe å se på den! 

Tipper denne lyser opp hele garderoben! Den er desverre utsolgt, men du finner masse annet fint på salget til Nelly, her ♥
Pakker i posten

Jeg elsker pakker som skal hentes på posten. Som regel er det nye plagg fra Missguided som ligger å venter på meg. På torsdag hentet jeg hjem en pakke derfra og en pakke fra Nelly.com. Nelly hadde den fantastiske kjolen som dere kan se lenger ned på bloggen, og den var absolutt finere i virkeligheten! Den skal vises i morgen :- )

Army crop top og boots fra favorittsiden Missguided ♥
Endelig Mid-Season Sale

Endelig er det Mid-Season Sale på Nelly.com.  Jeg klikket meg inn for å kikke litt, og nå har jeg sikkert tjue faner oppe med plagg jeg skal ha! De har så utrolig mye fint. Av erfaring er det alltid lurt å være litt rask ettersom sortimentet er begrenset. Det er alltid så dumt å finne ett plagg du har veldig lyst på, også er den utsolgt i din størrelse. Skikkelig skuff. 
Da jeg så den fantastisk fine kjolen under, klikket jeg den rett hjem med en gang! Den var heldigvis igjen i small og for bare 239kr. 50% off! Jeg tror jeg faktisk har funnet nyttårskjolen. Jeg gleder meg så utrolig mye til å hente den :- )

Du finner den her ♥ 

Annonselenke
Scarves for fall

Høsmote er noe av det beste jeg vet hvert år som kommer. Jeg elsker at det ikke er for kaldt til å bare gå med en tykk cardigan og skjerf rundt halsen. I tillegg så er det utrolig mange fine høstfarger i butikkene. Noen av tingene jeg absolutt skulle ha meg i høst var to deilig skjerf fra Cubus. De er så utrolig varme og deilige å slenge på seg før man skal ut av døren. De minner meg litt om Acne skjerfene, men de er ikke i nærheten av samme prisgruppe.199,- på Cubus
Golden rings

To ting jeg elsker er gull accessories og nettshopping. Jeg kom over en nettside til en jente fra Storbritannia som lager sine egne ringer, smykker, armbånd og bodychains. Og absolutt alt falt i smak for min del. Det hun lager er heller ikke dyrere enn hva andre smykker er i Norge. Denne jenta har virkelig talent!
Etter ca. en uke fikk jeg ringene mine i posten, og jeg er kjempe fornøyd! Gjett om jeg skal gå til innkjøp av en hel del på nettsiden hennes fremover :D 
Link --> Dixiegraze. 

Hva syntes dere?
Innkjøp fra Barcelona og Sardinia

H&M: skjørt  /  Zara: shorts

Intimissimi: undertøy  /  Sweatshirt fra BarcelonaPull&Bear: veske  /  Calzedonia: bikinibottom

My new babies

Det er ikke til å legge under en stol at jeg har en stor passion for sko, og spesielt de med skyhøye heler og platform. Hver gang lønningen er inne på konto kjøper jeg meg minst et par sko, og det har jeg vel gjort siden jeg begynte på videregående! Jeg syntes sko gjør så mye. Du kan gå så basic du vil, så lenge skoene snakker for seg selv. Nå har jeg endelig fått skoene mine fra Missguided and I'm so happy!
 

♥ ♥ ♥ ♥
New in

Dagen min startet med masse masse pøsende regn på vei til jobb. Og guess what? Da jeg gikk hjem fra jobb, var det kokende varme og skikkelig lummert i luften. Tenk deg meg gående i sorte bukser, sort topp, en veske pluss en kremerhuset-pose og tøy sko som ikke puster! Haha! Jeg må le av meg selv...
Nå sitter jeg i sofaen og ser på Bar Rescue. Jeg elsker slike reality programmer hvor det skjer en total makeover. Noen som er enige?

Top coat fra Korres (lovelovelove), lyse lilla lakk fra L'oreal, en ny Gel lakk fra Isadora ♥

Tørrshampoo fra Toni&Guy. Jeg gleder meg masse til å fortelle dere om denne! 

I dag fikk jeg gjort unna siste delen av shoppingen før jeg og kjæresten drar på ferie i hele to uker. Vi skal til Barcelona for litt shopping og kos i fire dager, før vi tar turen videre til Sardinia. Ah lykke. Det skal bli kjempe deilig! En knall oransje herlighet som skal få bli med på turen er bikinien under. Ebay er virkelig en gullgruve hvor du finner ALT du kan tenke deg! Du finner bikinien fra Ebay, her ♥
Skatter fra Victoria's Secret

God morgen! Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det var å endelig dele seng med kjæresten igjen. Når man savner hverandre kjenner man virkelig hvor mye man betyr for hverandre! Nå er det også kun tre dager til Gina og jeg reiser til Kos i Hellas for å slappe skikkelig av! Fy søren det skal bli godt. Både å se Gina igjen og ligge i solen. 
Som dere vet hadde jeg bursdag i går. Og kjæresten tok med seg en del skatter fra Dubai og Victorias Secret. Jeg har aldri holdt en VS pose før og heller aldri hatt på meg så deilig undertøy! Det var noe annet enn undertøy på Cubus og H&M for å si det sånn :- ) Kvaliteten var helt fantastisk og det satt så lett på kroppen! Han traff virkelig spikeren på hodet når det gjelder fargevalg også! Lykke ♥

Hvordan har dagen deres vært så langt? Nå skal jeg på jobb!
Off shoulder blouse

Du finner den her ♥
Thank you Ebay

Dere som har fulgt med på bloggen en stund vet at jeg elsker alt som har med gull og ringer og gjøre. Ebay har blitt mitt favoritt nettsted for shopping av ringer og andre accessories! Disse ringene kostet meg ikke mer enn 16 norske kroner tilsammen og det helt uten frakt og toll! I tillegg tok det kun 10 dager før ringene lå i postkassen! Herlig ♥
7pk sett med ringer fra Ebay. Link herV-shape ringer fra Ebay. Link her
You can't sit with usYou can't sit with us, herfra ♥
New in: Adidas
Awsome tights fra Adidas. Du finner dem her ♥
I love this dressDen vakre kjolen er herfra til kun 200kr  ♥
The blouse

Husker dere at jeg var på jakt etter den perfekte blusen til 17.mai? Vel, good news! Jeg fant denne fine inne på Kappahl og jeg fikk den for kun 149,-. Den er ikke så perfekt som den jeg hadde bilde av i hodet, men den satt utrolig fint på og jeg elsker at den er gjennomsiktig noen steder. Det eneste jeg skal pirke på er strikken nederst, men den skal nok fungere fint!
Og ja, jeg lurer fortsatt på om jeg skal gå for skinnskjørt, eller bukse. Haha. Det er så utrolig vanskelig å finne ut av når man ikke vet hundre prosent hvordan været blir... Hva syntes dere bukse eller skinnskjørt? ♥

Thank you Bikbok

Wrap skirt fra Bikbok 129,-

Design laget av Julie Viktoria
hits