tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria

I need new ink

Jeg vet ikke hvor lenge jeg har tenkt tanken på å ta en ny tatovering. Antageligvis er det helt siden sommeren, da jeg tok min tatovering nummer 2 i København. iPhone-notatene mine er full av ideer og forskjellige tatoveringer jeg vil ta, men tid og penger er et issue. Spesielt når jeg tenker jeg vil ta to til tre stykker på samme gang. 
Jeg vet ikke hvorfor, men tatoveringer er noe av det mest sexy jeg vet. En gutt kan faktisk bli 3x mer sexy om han har tatoveringer, i mine øyne. Jeg er vel ikke den eneste som tenker sånn?  

Hva syntes dere forresten om røde tattoos? Helt siden jeg så en Henna tatovering med en dyp rød farge har jeg hatt lyst til å ta rød Henna-lignende tatovering på den ene hånda. 

Åh som jeg elsker tatoveringer! Har dere noen på kroppen? ♥
Her kan du se min tatovering nummer 1 og her kan du se nr 2!
Utrolig dårlig timing

Overskriften er helt riktig akkurat i dag. Jeg har blitt syk og har fått en vond halsbetennelse i tillegg til en vond nakke og hovne øyne. Åh hvorfor. Akkurat denne uken hvor jeg skal jobbe HVER dag... Nå vil jeg egentlig ikke lufte altfor mye negativitet her fordi jeg vet at det ikke er noe gøy å lese om, men det er så typisk at den ene gangen jeg skal bli syk er i en uke som denne. Frustrerende.

Etter klokken fem i dag skal egentlig Linn Marie og jeg på Ole Henriksen kurs i Lysaker, men formen min forteller meg at jeg egentlig burde bli hjemme. Jeg velger å ta det som det kommer. Min kjærlighet for Ole Henriksen er for stor til at jeg vil legge det på hyllen akkurat nå.

Linn Marie, Sandra og Christina 
Behind the scenes - Flause bildene

Haha. Alltid like gøy å se på disse bildene! Trykk her for å komme til hele antrekket. 
Dagen derpå

Gooood søndag fine mennesker!

Etter et utrolig koselig julebord med Vita Exclusive jentene i går, har jeg tilbragt hele, og da mener jeg faktisk hele, søndagen i sengen forran tvn. Akkurat nå ser jeg på MasterChef. Av en eller annen grunn har jeg blitt helt hektet og det er jo SÅ spennende! Jeg tror MasterChef er an av de få reality programmene jeg kunne tenke meg å bli med på. Å lage mat er jo kjempe gøy :- )


Jeg håper dere har hatt en utrolig fin helg og at dere er klare for å slå skikkelig til i uken som starter i morgen! Selv skal jeg snart lette på rumpa og lage meg en laksemiddag i tillegg til å planlegge den kommende uken. Følg meg på Snapchat da vel tiffanygnaly ♥


En stor dag i morgen

Jeg håper dere alle har hatt en kjempefin onsdagskveld! 
Rundt klokken fem var jeg hjemme fra antreksshooten til Marie og meg. Vi var på vakre Tjuvholmen i dag, og det var min aller første gang. Fy søren så utrolig fint og for et perfekt sted til å ta antrekksbilder! 
Bildene vi tok ble utrolig fine på tross av kulden. Hver gang vi tar bilder så bruker vi minst en time og kulden går hardt utover fingrene som holder rundt kameraet. Hva gjør vi ikke for gode bilder, dere? 

Tilbake til overskriften. 

Oh jeg kjenner jeg blir litt nervøs når jeg skal til å skrive dette, men i morgen slipper jeg min første cover låt. Denne gangen ble valget Do it all again med Mr.Probz og det er en sang jeg syntes er utrolig fin. Behagelig tempo og en real tekst. Jeg legger den ut på YouTube og på min Facebook side her
Oh lawd dette blir spennende, men samtidig syntes jeg det er ufattelig skummelt at andre skal dømme meg utifra sitt eget hode når jeg sitter på andre siden av skjermen og vet hva jeg er god for. Men er det ikke sånne ting man blir sterkere av?
Jeg har fri

Hei og hopp! Klokken er halv tolv og jeg har fått i meg min standard frokost, bestående av havregryn med druer og kanel, og makeupen er allerede på plass i fjeset. I dag står det ganske mye på planen. Om ikke så altfor lenge skal jeg og Marie møtes igjen for å ha en antrekksshoot. Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal ha på meg. Føler jeg har brukt alle opp alle options jeg har i klesskapet! Men så lenge det ikke blir joggebukse og heels så blir jeg fornøyd, det blir vel dere også? Haha.

Ouff. Det er så deilig å si at jeg har FRI resten av uken. FRI dere. Hjernen min skal ikke bry seg om noe annet enn blogg, mat, venninner og pleie for sjelen. Hvordan blir deres uke?

Vet dere hva som skjer i morgen? Mia og jeg skal på selveste Kid Ink konsert på Rockerfeller! Jeg gleder meg så utrolig mye, og klarer nesten ikke sitte stille når jeg tenker på morgendagen! Gjett om den eneste musikken som skal bli spilt her i hus er fra Kid Ink. Sees vi der? ♥
6 Party Dresses I Desperately Want

 Jeg regner med at det ikke bare er meg som er på utkikk etter jule/nyttårskjolen for i år? Nyttårsaften er min favoritt happening hvert eneste år. Det høres kanskje rart ut at den siste dagen i året er min favoritt, men jeg elsker alt glitteret, champagnen, venner, fester, musikk, nye mennesker og ikke minst antrekkene! 
Når det kommer til antrekk har jeg absolutt ingen anelse om hva jeg skal ha på meg... Det eneste jeg vet er at det skal være en splitter ny og sexy kjole :- ) 

Har dere funnet "den rette" kjolen? ♥

 

 

Beige V-neck sett her //  Sort Lace Up kjole her //  Cami Strap kjole her
Lace Up kjole her //  Grå kjole her //  V-neck sett her
Uken som gikk . . .

Ukens høydepunkt . . . Var definitivt lørdagen med Mia og Anja. Jeg føler at hver gang jeg skal skrive om høydepunktet mitt så er det lørdagen jeg var ute. Haha. Men jeg koser meg så utrolig mye med mennesker jeg er glad i, og når vi i tillegg drar ut for å danse legges lista høyt!

Ukens utfordring . . . Det må ha vært høstmørket. Når mørket kommer så tidlig som nå er det knapp tid for å få til gode blogginnlegg som har et godt naturlig lys. Under antrekksshooten med Marie forrige uke hadde det allerede begynt å mørkne da vi møttes rundt 16. Utfordringer utfordringer utfordringer... Thank god for mitt gode kamera som kan justeres lysere!

Ukens film/serie . . . Denne gangen kan jeg by på begge deler. Jeg er straks i slutten av sesong 4 i Sex and the City og som jeg fryktet, gikk Carrie og min foretrukne Mr.Big, Aiden, fra hverandre. Ukens film så jeg søndagkveld med et koselig besøk, nemlig The Equalizer. Jeg er nemlig hemmelig forelsket i Denzel Washington. Jeg elsker filmene hans og alle de iskalde uttrykkene han har. I tillegg til den ekstremt kule gangen. Haha. Se et par filmer med Denzel og jeg lover at du blir nesten like forelsket som meg ;-)

Ukens låt . . . Min Tyson Briller tid er over. Neida. Han er fortsatt en favoritt, men denne gangen vil jeg legge ut en annen godbit til dere. Jeremih med Planes. Denne sangen gir meg en så deilig følelse. Den er kjempe dirty, men jeg elsker det!


Ukens backstage bilder . . . Det ble ikke få denne uken heller! Det er så gøy å tenke på at jeg ALLTID vil ha bilder til denne overskriften, fordi jeg ALLTID gjør noe rart når jeg blir tatt bilde av.

Hadde dere en fin uke? ♥
Sundaze

Well hello sunday. 
Jeg våknet for ca en time siden fra min altfor lange powernap! Det som egentlig skulle bli 45 minutter ble til to timer... Ah, jeg elsker når det skjer! Men forhåpentligvis tyder det bare på at jeg hadde en kjempebra kveld i går! 
Mia og jeg startet Halloween-kvelden på Sudøst og fortsatt videre til Monalisa litt senere. Musikk har alt å si når vi er ute. Det spiller ingen rolle hva utestedet heter, sålenge de spiller bra beats! House og Techno er absolutt ikke vår greie, og derfor dro vi tidlig fra Sudøst denne gangen :- )
Etter mye dansing, drikking og latter i en del timer, var vi hjemme rundt klokken fire. Det tok overhodet ikke lang tid før vi begge hadde hodet plantet på puta og sovnet. 

Jeg håper dere hadde det helt sinnsykt gøy i går!?

Nå må jeg tilbake på kjøkkenet! Ha en kjempefin søndag, fine fine dere ♥
Halloween helg og Mr.Big

Gooood formiddag!

Akkurat nå sitter stumpen min på senga, nydusjet og klar for en ny dag. For noen timer siden hadde jeg en deilig avslappet frokost med solbærtoddy i den fine gullkoppen og Sex and the City på skjermen. Jeg har kommet meg til sesong 4 og Carrie har akkurat blitt sammen med Aiden igjen. What a lovely couple. Jeg kunne faktisk ønske at serien var om de to, og ikke denne Mr.Big. Han liker jeg nemlig ikke. Og han er absolutt ikke kjekk heller... Haha. Jeg kan umulig være den eneste!?

Jeg blir så glad når jeg tenker på at jeg har fri resten av helgen. Jeg skal faktisk ikke på jobb. Jeg skal bare kose meg med venninner, trening og dansing. Hva skal dere på Halloween? Skal dere kle dere ut og banke på etter godteri? Eller kanskje på en kick-ass fest med mange kostymer og gode venner? :- ) 

Jeg får besøk av Mia og vi skal helt klart det sistnevnte! Følg meg gjerne på Snapchat (tiffanygnaly)! Jeg tror det har blitt en tradisjon at jeg legger ut mange Snaps hver lørdag det skjer noe spennende :- )

Ha en fin fredag da dere ♥
Uken som gikk . . .

Ukens høydepunkt . . .  Denne blir vanskelig fordi det skjedde så utrolig mye fint forrige uke. Jeg hadde masse motivasjon, en god blogguke, jeg var på en koselig date og jeg hadde besøk av Mia og Marie. Høydepunktet må nok bli søndagen. Marie kom på besøk for å filme en videoblogg! Nå gjenstår det bare redigering så skal den postes. Wohooo!


Ukens nedtur . . . Hmm. Jeg føler ikke at uken var så full av nedturer egentlig. Men hvis jeg skal nevne noe så er det nok at jeg ikke blogget på søndag. Det værste er at jeg hadde tid til å gjøre det, men valgte det bort. Skjerpings!!

Ukens cravings . . . Har vært kanelboller! Oh lord yes. Jeg hadde lyst på det hele uken, og endelig på lørdag fikk jeg kjøpt meg noen frosne kanelboller på IKEA. Haha. Og tro meg, de var dødsgode! Worth the wait :- )

Ukens låt . . . Som jeg sa i forrige "Uken som gikk" er jeg fortsatt hektet på Tyson Briller. Her er enda en av hans gode låter

 
Ukens backstage bilder . . . 

Ha en kjempfin tirsdag dere ♥
The Weekend

Helgen som gikk var veldig hektisk, men på en veldig god måte. På fredagen var det en deilig jobbdag hvor jeg sluttet så tidlig som halv tre, også tok jeg turen inn til byen for å blant annet kjøpe meg et par nye Dr.Denim jeans. De har endelig kommet i en ny, litt tykkere modell med lommer forran. Og de sitter som smack på kroppen! Og som vanlig når jeg går rundt å kikker i butikker, blir det alltid med meg en ekstra ting hjem... Haha. Jeg er litt håpløs akkurat der, men skoene fra H&M er allerede godt brukt :- )

Også kom lørdagen. Nesten hele uken hadde jeg gledet meg til å dra på IKEA med storesøster. Det skulle bli så deilig å få på plass ting som manglet på rommet. Jeg fikk endelig kjøpt meg en sort ramme til Jhonny Depp plakaten, nytt sengetøy, gjestedyne, skittentøyskurv og noen bokser til å ha alle rotesakene. Utrolig deilig!
Etter en laaang busstur hjem rakk jeg bare å legge fra meg nyhetene fra IKEA før jeg skulle til byen igjen fordi Mia kom på besøk. Jeg er virkelig glad i den jenta! Vi er så ufattelig like og hver eneste gang vi er sammen har vi det bokstavelig talt dødsgøy! 

Kjenner jeg allerede gleder meg til helgen for da kommer hun på besøk igjen :- )

Noen bilder fra vår lille lunsj på Bistro Brocante på Løkka. Ha en flott start på uken, dere ♥
Video prosjekter på gang

Ouff. Dagen i går ble akkurat som forventet. Gode bilder, helt ok vær, bra location, gode samtaler og et par tonn med latter. Jeg og Marie fant en super location noen gater fra Karl Johan også hoppet vi rett i det. Det er utrolig hvor vandt vi er blitt til at mennesker stirrer eller går sakte forbi, men det er kjempe deilig å ikke kjenne på at man ikke blir flau eller stopper opp når andre mennesker er i nærheten. For tro meg, det er vanskelig å finne en gate her i Oslo som ikke har mennesker...

Som jeg sa i går så skulle vi planlegge en del rundt videobloggingen vi skal begynne med. Og det fikk vi gjort. Vi kom opp med hele 7 ideer og allerede på søndag starter vi med å filme to av dem! Dette blir så gøy :- )

Her er en liten sneak peak på antrekks-shooten vår gjennom mobilen. Mer kommer! Ha en kjempefin fredag ♥
Dere er så flinke

God morgen fine lesere! Jeg vil starte dagen med å si at dere er så gode på å kommentere om dagen! Hver gang jeg logger inn så smiler jeg av de fine ordene dere legger igjen. Og som blogger er jo feedback den beste motivasjonen man kan få. Tusen takk :- )

Klokken ringte 07.00 i dag og jeg var oppe femten minutter etterpå. Som vanlig lager jeg meg havregryn med druer og kanel til frokost. Herregud, jeg tror jeg faktisk har spist det samme til frokost i snart en måned nå... For tiden har jeg nada inspirasjon på matfronten ettersom jeg har måttet spare inn på alt. Men før ukeslutt skal jeg sette av tid til å planlegge både måltider og matinnkjøp. Ja, jeg har en stor planner i meg som elsker systemer og lister. Gjerne gjort på min egen måte, noe som passer helt fint for en singel jente alene i Oslo. Haha.

Denne torsdagen har jeg gledet meg til hele uken. Marie og jeg skal nemlig ut for å ta antrekksbilder sammen, nok en gang. I tillegg til det så har vi bestemt oss for å lage noen bloggvideoer til dere! Vi tar gjerne imot forslag til hva dere vil se selv om vi allerede har planlagt noen :- )
Ha en flott dag ♥
Selvrealisering

Åh what a day. What a beautiful day!

Denne dagen har vært utrolig fin. Ikke fordi jeg har opplevd eller gjort noe spesielt, men nettopp fordi jeg er så lett til sinns om dagen. Jeg er kjempe glad og tenker nesten bare positivt. De av dere som har lest bloggen de siste ukene vet at jeg har lest Bertrands bok og virkelig tatt utfordringen han ga ved å lese boken en gang til i tillegg til å ta notater. Det har jeg gjort. Jeg vet akkurat hva jeg vil fokusere på i livet mitt selvom det har konsekvenser for andre ting som i andres øyne kanskje er viktigere. Jeg har skrevet ned mine mål og jeg er klar for å takle alle utfordringer det måtte gi, men også gleden jeg får når de er nådd. 


Ting rundt meg og tankene mine har liksom falt litt mer på plass. Jeg har ikke like mye kaos i hodet nettopp fordi jeg vet hva jeg vil gjøre med livet mitt. Jeg har ikke dårlig tid, jeg vet hvordan jeg skal bruke den jeg har. 
En av de tøffeste tingene jeg fortsatt prøver å endre på, er å se det positive i det meste. Tenke positivt om ting og om meg selv. Du kan faktisk styre tankene dine med en gang du blir bevisst på dem. Det funker!Følg meg gjerne på Snapchat: tiffanygnaly, for backstage bilder og morsome videoer ♥
Uken som gikk . . .

Ukens høydepunkt ... Må ha vært antrekks-shooten med Marie. Vi har det alltid kjempegøy sammen og bildene blir så utrolig fine! Vi burde egentlig gjøre det til en ukentlig greie, så antrekksbildene våre blir de beste. 
Åh, enda et høydepunkt denne uken! Jeg har klart å fullføre Bertrands bok for 2. gang i tillegg til å notere i den. Nå gjenstår det å skrive ned mine mål også begynne å jobbe mot dem :- )


Ukens nedtur... Var å finne ut at det jeg har i kjøleskap og skaper er det jeg skal leve på i to uker til. Haha. Jeg har aldri tenkt over å spare penger på mat eller å handle der det er mest tilbud, men akkurat denne uken/måneden så har jeg gjort det slavisk. Det å flytte til en leilighet er ikke lett når alt som kommer inn på konto skal ut igjen. Heldigvis så er jeg back on track om to uker igjen. DA snakker vi!


Ukens cravings... Karamelisert popcorn. Jeg laget en stor bolle til meg og søsteren min på torsdag og fy søren det er så fantastisk godt! Helt siden jeg lærte meg den altfor lette oppskriften, så har jeg laget det veldig mye. Det er helt, helt, helt fantastisk. Nå fikk jeg lyst på det igjen..

Ukens låt... Ingen tvil om at det har vært Bryson Tiller med Don't. Jeg har blitt forelsket i sjangeren TrapSoul etter hans album og Been that Way er ikke dårlig den heller! Awh me geeeesh, hør da:


Ukens latter... Søsteren min kom på besøk to ganger denne uken og vi har sett på Tusvik&Tønne Talkshow, i tillegg til We're the Millers og Vacation. Åh jeg elsker komedier og vi har ledd så ufattelig mye! 

Ukens backstage bilder... Haha. Denne uken har det vært dobbel antrekks-shoot så jeg har dobbelt opp med flausebilder lagret. 

Ønsker dere alle en kjempefin søndag! ♥
Room Tour

God morgen flotte mennesker!

Klokken er snart elleve og jeg har allerede rukket å spise frokost, sminke meg, vært ute en tur og notert ferdig i Bertrands bok. Puh. Jeg liker virkelig tidlig morgener bare bedre og bedre altså. Til dere som sier at døgnet ikke har nok timer, står dere opp tidlig nok? Haha. 
Men fy søren så kaldt det er ute nå. Jeg er en av de som virkelig ikke elsker vinter. Hadde jeg kunnet, ville jeg gått i dvale hvert eneste år. Akkurat som bjørnen. Håper jeg har flere med meg der?

De fleste av dere har vel fått med seg at jeg nå bor for meg selv. Rommet mitt er ferdig innredet (bortsett fra noen hyller) og her har dere en liten room tour!

Denne fant jeg på et loppemarked på Grunerløkka. 50kr ga jeg for den! Helt siden jeg så et bilde av en Jack Daniels flaske med blomster i på WeHeartit, har jeg vært på leting!

På tross av den iskalde temperaturen i dag, skal jeg og fine Marie ut for å ta antrekksbilder til dere. Ha en fiiiiiin torsdag videre ♥
Et spennende samarbeid

Ooooh. Dette innlegget har jeg ventet lenge på å dele med dere! Jeg har endelig fått en ny samarbeidspartner i forbindelse med bloggingen. Og jeg er så stolt over at nettopp dette merket vil sponse meg ettersom jeg har brukt makeupen deres i flere år. Hold dere fast... Jeg har nemlig inngått et samarbeid med Makeup Mekka! 

Da jeg fikk en veldig hyggelig mail rett før sommeren hvor det stod at de ville samarbeide, ble jeg så glad og så stum. Haha. Det aller beste er at de har produkter som jeg kan stå inne for at er gode. Jeg har faktisk aldri vært misfornøyd med noen av produktene, heller ikke kundeservicen eller levering :- )

Så glad blir jeg faktisk av å tenke på det!

Dette blir så spennende. Jeg har allerede laget en video til mitt første innlegg og er godt i gang med innlegg nummer to! Disse skal postes så snart jeg får klarsignal. Sjekk gjerne ut MakeupMekka.no og deres Instagram @makeupmekka ♥
En fascinert mandag

Starten på denne mandagen har vært F-A-N-T-A-S-T-I-S-K! Jeg liker å stå opp tidlig på alle dager selvom jeg har fri eller starter sent på jobb. Alarmen ringte derfor klokken åtte og jeg var ute av sengen halv ni for å lage meg en god frokost og en kopp te. Etter frokosten begynte jeg på boken "Bli best med mental trening", av Bertrand, for andre gang. En av utfordringene han gir oss som har lest boken, er å lese den en gang til og ta notater underveis. Dette har jeg begynt med, og boken blir snart fylt med rosa markeringer, for den mannen vet virkelig hva han snakker om! Jeg blir så utrolig fascinert og motivert av den boken. Anbefales!

Nå sitter jeg i sengen og skal straks ta turen til jobb. Tenk at jeg var så heldig å få leie et rom som bare er en liten gåtur unna jobben :- )
Håret mitt er nyfarget og nyvasket, sminken er på plass, magen er mett og jeg er klar for noen timer med kundeservice! 

Ha en strålende mandag!! ♥
Bildene som aldri kom på bloggen

Jeg elsker å se "backstage" bilder eller grimasebilder til andre bloggere. Det gir liksom et personlig preg bak all den seriøse posingen. Hver gang jeg blir tatt bilde av, spesielt på et så offentlig sted som Operaen, blir jeg alltid i skikkelig akward humør og det tar litt tid for meg å bli vant til at folk stirrer. Jeg har alltid vært en tullete person, og det blir alltid noen bilder som blir mer morsomme enn de blir fine. Haha.

Dette skjer hver eneste gang jeg tar bilder, så innlegg som dette blir det garantert flere av. Tommel opp, eller? ♥Haha. Jeg må le litt av meg selv! Vil dere ha flere slike innlegg? :- )
En kjempegod investering

Åh dagen i dag har vært en av de beste mandagene i mitt liv! 
Jeg satt ringeklokken på klokken 07.00 i dag og var oppe av sengen tjue minutter senere og klar for trening. Økten ble ikke lang i dag ettersom jeg var utrolig tung i kroppen, men jeg er glad jeg valgte å høre på de positive stemmene i hodet!

Etter en lang dusj og og noen sminkestrøk senere var det på tide å møte Marie for å ta litt bloggbilder. Vi bestemte oss for å "shoote" på Operataket ettersom lyset er utrolig fint der oppe. VI brukte minst to timer til å snakke masse og ta over 200 bilder. Ja det ble faktisk over 200 bilder! Haha. Livet som bloggere. Den dagen vi kan ta fem bilder og være ferdige lengter jeg etter.

200 bilder og en del selfies senere dro vi til Espresso House for en sen lunsj og utveksling av bilder. Jeg er såååå glad for at jeg investerte i en Selfie-Stick fra Ebay. Den ble godt brukt i dag, og bildene ble ganske kule. Dere finner samme Selfie-Stick her!

Innlegget inneholder annonselenke.
TIFFANY GNALYJeg er en 21 år gammel Norsk/Afrikansk jente som ble født den 10.Juni.1994 og jeg vokste opp i Halden by. Positiv, smilende, hjelpsom, utadvendt og selvsikker er noen av ordene som beskriver meg. En av mine store drømmer er å leve av å være artist. Ikke bare en artist, men en preformer. Sanginteressen min har vært der helt siden jeg var liten, men jeg forsto ikke at det var dette jeg ville gjøre før et par år tilbake. 

For min del startet bloggingen for maaaaaaange år siden (ca 2009), men jeg var veldig dårlig på å oppdatere og startet derfor ofte på nytt med nye bloggnavn og det hele. Nå har jeg endelig landet på ett navn og her skal jeg bli lenge.

Ønsker du å følge med litt "behind the scenes" kan du følge meg på

Instagram: tiffanygnaly
Snapchat: tiffanygnaly
Facebook: www.facebook.com/tiffanygnaly
Turorials: Heatless Waves & No Makeup Makeup Look

I skrivende stund sitter jeg i sengen med et tomt pizzabrett ved siden av meg og en lettet følelse. Vi er endelig ferdige med å sparkle veggene i stuen! Det føles så godt at det eneste som står igjen i oppholdsrommet er å beise gulvet, flekk-sparkle der det trengs og male. Men det evige spørsmålet er hvilken farge vi skal gå for... Vi er begge enige i at grått blir det beste. Men skal man ha grått med blåtoner i? Grått med grønntoner? Eller litt mer mot Cappucino? Jeg aner ikke.
Det spørsmålet overlater jeg til uken som begynner i morgen. Det skal bli så utrolig spennende å se ting falle litt mer på plass :- )

Jeg kikket forresten i mitt "gamle" YouTube arkiv og fant noen gode videoer jeg laget for en god stund tilbake. Heatless Waves videoen føler jeg trenger en oppdatering snart. Tenk at jeg så slik ut for 1 år og 6 måneder siden! Haha.Jeg ønsker dere en fin søndag ♥
Bloggers meet in Oslo

Åh for en herlig dag dette var. Selvom det var på torsdag jeg møtte disse herlige jentene, så sitter jeg igjen med en skikkelig fin opplevelse. 
Det er altfor sjeldent jeg møter helt fremmede mennesker gjennom og kun ha sett de på blogg og sosiale medier. Fine La Blond og venninnen Rachel tok initiativet til en liten samtale på Facebook og vips to dager senere møttes fire glade jenter opp til en sushi-date :- )

Så flotte mennesker møter jeg sjeldent. Vi lo så utrolig mye og stemningen ble ikke klein et sekund i løpet av timene vi var sammen. 
Jeg gleder meg allerede kjempemasse til neste møte! Bloggen til La Blond finner du her og Marie sin finnes her 
Uken som gikk . . .

Ukens høydepunkt... Denne uken har vært kjempefin! Jeg har vært en del med venner, hatt fri fra jobb og nytt sommerværet, men det er ikke noen tvil om at høydepunktet var å få lillebror på besøk. Det er ikke veldig lenge siden jeg så han sist, men tre uker kjennes fort ut som tre måneder når man savner noen. 

Ukens mest spilte låt... Er definitivt Rich Homie Quan - Flex (ooh, ooh, ooh)

Ukens gullkorn... Bror, Gunnar og jeg var på kino for å se Jurassic World og da vi skulle bestille billetter på automaten så smalt det en litt flau kommentar fra meg.

(Vi ser på maskinen og de setene som er ledige er røde, de optatte er grå)

Jeg -     Hæ? Er alle de røde setene tatt? Det var sykt mange som skal se denne filmen!
Kevin - Nei. Det er de grå som er tatt. Tror du alle unngår å sette seg i midten av salen eller?

Ukens behind the scenes... Dette ble tatt under forrige ukes "antrekksshoot". Jeg var utrolig flau i begynnelsen ettersom det er umulig å unngå mennesker her i Oslo
Who Run the World

Beklager et veldig sent blogginnlegg i dag, men etter en veldig bra kveld i går har jeg prestert å sove helt til klokken to i dag. Vi endte kvelden klokken 06.00 etter mye latter, fine mennesker og en del god drikke! Åh for en herlig kveld. 

I tillegg til masse latter og morsome samtaler ble jeg kjent med denne jenta, Aurora. Er det noe jeg er kjempe glad i så er det å møte nye mennesker. Og spesielt noen så gode som henne. 
Etter noen timer med drikking hos Anne Marthe dro vi videre til Club Skansen og danset rumpene av oss hele kvelden! 

En fantastisk kveld sammen med jentene! ♥
Yesterday at Olivia

Heisann fine mennesker!

Endelig er det fredag og jeg startet dagen med å gjøre noe trist. Jeg har nemlig tatt ut de fine flettene mine... Håret mitt har vokst ganske mye i tillegg til at alle mine flotte babyhår har stukket frem i noen uker for lenge. Det har vært så utrolig deilig og stå opp uten å tenke på å gjøre noe med håret. Veldig lettvint og ikke minst utrolig deilig på sommeren! 
Selvom det var skikkelig deilig å slippe ut resten av håret, så elsket jeg flettene. Og jeg tror jeg skal ha det minst en gang til i sommer!

I går ettermiddag var mine to søsken og søskenbarn på Olivia på Aker Brygge. Det var virkelig kjempegodt, og vi avsluttet måltidet med årets første softis. Ihvertfall for min del! Litt sent ute kan du si. Hadde dere en fin dag igår? ♥

De fine søsknene mine!
Nummer to

God morgen fine lesere!
Endelig er lørdagen her og det er fortsatt strålende sol på utsiden av vinduet. Jeg misunner alle dere der ute, og spesielt kjæresten, som har hele dagen på å gjøre -absolutt hva dere vil! Jeg skal tilbringe mesteparten av av denne flotte sommerdagen på jobb, men jeg satser på at det blir en god dag likevel.

De av dere som følger meg på Snapchat og Instagram vet nok at Mia og jeg tok oss en tur til København i forrige uke. Åh vi koste oss så utrolig mye og jeg tror jeg aldri har shoppet så mye i mitt liv. En av tingene jeg absolutt skulle gjøre, var å ta en til tatovering. Jeg har en på håndleddet fra før av som jeg elsker og endelig var det på tide med en til. På iPhonen har jeg faktisk flere notater av hva jeg skal ha av tatoveringer. Det er veldig viktig for meg at de betyr noe spesielt selvom jeg har et par jeg gjerne vil ta fordi jeg syntes det er fint.

Jeg ble så fornøyd! La famille betyr familien, på fransk. Halvparten av min slekt kommer fra Elfenbenskysten hvor de snakker hovedsaklig fransk. Jeg har også en del familie i Paris som jeg ser altfor sjeldent! Familie betyr bare mer og mer for meg. Før tenkte jeg ikke på at familien er der hele tiden. Enten om det er for trøst, hjelp, gode minner eller latter. Jeg tror det å sette mer og mer pris på familie er en del av det å bli voksen. 

Nå skal jeg male på meg fjeset igjen. Ha en kjempefin lørdag dere ♥
For en onsdag!

Ahh. Denne dagen har vært herlig! Jeg elsker å våkne opp til sol med kjæresten og verdens fineste pus ved siden av meg i sengen. Dagen fortsatt med å ta turen ned til Aker Brygge for å være med på et kurs med Sensai. Det er alltid spennede med nye merker i butikk og enda bedre er det å få meg seg litt hjem for å prøve de ut.

Etter en deilig og avslappet dag på jobb dro jeg på Posten for å hente en ganske oversized pakke fra Missguided. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Jeg elsker virkelig klærne der! Og jeg skal ikke nekte for at det blir minst en pakke i mnd derfra :- )
Klærne skal jeg selvfølgelig vise frem ganske snart.

Ettersom vi ikke har kjøkken for tiden og været har vært helt fantastisk bestilte vi oss litt takeaway fra Lille Saigon og satt oss i parken. Det er virkelig elsker ved Oslo er at det alltid er mennesker ute. Mandag som lørdag. Jeg er også utrolig fornøyd med å bo her på fineste Grunerløkka! Alt er i gangavstand og veien til jobb er ikke for lang. 

Nå må jeg hjelpe kjæresten med å rydde litt. Snart er det tid for å slipe gulvet! Woho! 

Ha en fortsatt fin soldag, lesere :- )
Dagen før dagen

I dag er dagen før dagen. Dagen før alle skal tilbake til hverdagen og dagen jeg skal begynne i ny jobb. Jeg gleder meg utrolig mye til å gå de første skrittene inn på Vita Exclusive på Frogner for å starte ett litt gammelt, men nytt kapittel! 

De siste dagene jeg har jeg brukt godt på familie og kjæreste. Jeg kjenner at jeg ikke akkurat hopper i taket når jeg vet at jeg skal være borte fra kjæresten helt frem til torsdag. Vi har jo bare sett hverandre i to dager, også reiser jeg igjen. Stakkars fyr ♥

Bloggingen min vil ikke bli like sterk som før den neste uken, men jeg skal gjøre alt jeg kan for å gi dere ett innlegg om dagen. Ha en kjempefin mandag flottinger ♥
Påske med god samvittighet

Hei og hopp! Tenk at påskeferien snart er over og at vi skal tilbake til alt som heter skole og jobb igjen. Jeg håper dere har en kjempefin ferie med familie og gode venner og ikke minst at dere har spist masse godteri! Det har nemlig jeg. Godterispisingen min begynte på onsdag og foregår fremdeles. Det er med god samvittighet jeg stapper i meg alt fra kuletyggis til en haug med poteter. Haha. Jeg vil ikke være en av dem som ikke "kan" spise godterier i ferier fordi det ikke er lørdag. Da tror jeg jeg hadde gått rett på veggen!

I dag gikk mamma, søster og jeg en ganske lang tur ut i Eskeviken for å grille pølser i det flotte været. Turen var kjempetopp, men grillen fikk vi ikke tent ettersom det ikke holdt med kun åtte fyrstikker. Haha. Neste gang skal vi ihvertfall ruste oss opp med lightere og en del tennvæske før vi drar for å grille.
Da ble det rett og slett kalde pølser i lompe på oss før veien gikk hjem :- )

Har dere hatt en flott langfredag? ♥
Pakket og klar for hjemreise

Hei og hopp! I dag er dagen jeg endelig tar påskeferie. Etter jobbvakten min fra ett til åtte i dag, setter jeg meg på bussen og toget hjemover til Halden, søster, mor og bror. Jeg gleder meg masse til å bare slappe av, spise shitloads med godteri og se på flere titalls filmer med familien. Haha.

De nye sinnsykt freshe sølvskoene fra Oill, finner du her til 50%

På tross av dette er det også en litt trist dag. Det er min aller siste vakt på VITA i Tønsberg. Tenk at jeg har jobbet der 1 år og 6 måneder allerede! Jeg har lært så utrolig mye, samtidig så har jeg blitt introdusert til verdens beste hudpleie serie, nemlig Ole Henriksen. Og for å ikke glemme den lille Vita-familien jeg har fått. Gjengen der er så herlig og jeg har gledet meg til å jobbe hver eneste vakt. Men samtidig så gleder jeg meg til de nye utfordringene både Oslo og Vita Exclusive på Frogner har å tilby! Det skal bli så utrolig bra, det er jeg sikker på :- )

Jeg har forresten klart å åpne Snapchatten min til dere, endelig! Add meg på tiffanygnaly for å følge meg litt mer i hverdagen ♥

Annonselenker
lørdag

God formiddag lesere! Jeg kan ikke tro at jeg virkelig sto opp for en og en halv time siden. Jeg pleier jo alltid å stå opp når alarmen har ringt klokken åtte på alle hverdager. Det er nok restene etter lørdagen som måtte ut tenker jeg. 

Jeg var så heldig å få med meg fine Helene på festen og vi hadde det fantastisk gøy! Det finnes vel ikke noe bedre enn masse nye og glade mennesker, deilig musikk, mat, vin og masse latter? Men med helgen bak oss gleder jeg meg utrolig mye til å starte uken med trening og mine aller siste jobbdager i Vita på Farmandstredet.

Hva gjorde dere i helgen? Ble det noe festing på dere? ♥
verdens beste lørdag?

God lørdag til dere fine, flotte og snille lesere! Jeg syntes dere legger igjen så mange hyggelige ord om dagen. Det er en glede å logge inn på blogg.no for å lese positive kommentarer fra dere. I love it!

Denne dagen skal bli fantastisk. Akkurat nå er jeg på jobb, men i kveld blir det masse gøy med nye mennesker på en maskerade & poolparty fest. Kjæresten og jeg er invitert til John, den første mannen som har åpnet sin egen stuntskole i Norge. Festen skal foregå i ett treetasjes hus med basseng og vakre mennesker. Gud som jeg gleder meg!

I går var jeg innom Bikbok og tok med meg noen godbiter. Blant annet en mønstret kimono og ett skjørt som jeg gleder meg til å vise dere :- )
Ha en fantastisk lørdag dere, og god påskeferie ♥ 
Fresh start

Gooood mandagsmorgen til dere! Ah jeg er så fornøyd i dag. Kjæresten og jeg har brukt nesten hele helgen på å jobbe med den siste finishen som trengs i leiligheten før den skal legges ut for salg. Nå har vi bare noen små justeringer igjen før det er tid for å dra på visninger i Oslo. Ah. Herregud jeg gleder meg! 
Oslo har jeg alltid drømt om, og nå blir snart byen en del av hverdagen min :- )  

Akkurat nå er denne havregrynsskålen tom. Det er så godt, enkelt og mettende! Jeg elsker å toppe havrgegryn med bringebær/blåbær og chiafrø, hampfrø og kanel. Det slår aldri feil i tillegg til at kroppen blir fylt med masse energi etter en helg med oppussing og en del søtsaker.
Jeg ønsker dere alle en kjempeflott mandag ♥
Shoegasm

Jeg lurer på om det å kjøpe tre par sko de to siste månedene er mye? Haha. Det har nemlig jeg gjort og det er ikke første gangen. Skogarderoben min har bygd seg opp siden jeg var seksten, da jeg begynte å gå med høye heler på skolen. Jeg elsket det og jeg fikk tydeligvis mersmak! 
Som regel kjøper jeg kun sko på nett, rett og slett fordi jeg syntes at de festskoene i butikk ikke er noe fine. På nett får man så mye mer utvalg i tillegg til at ikke alle har de samme skoene uken etterpå :- ) Skoene jeg holder under her er to av mine mange favoritter i skoskapet (som jeg ikke har) haha. Har dere noen skofavoritter hjemme?

Nude sko herfra,  Sorte platforms til høyre herfra,   Sorte jeg holder er fra Zara og de sorte jeg har på meg er fra Missguided.

Jeg ønsker dere en kjempefin lørdag ♥
Gjensynsglede

Denne dagen har jeg gledet meg til hele uken! I dag skal jeg besøke søsteren min i Oslo. Etter hun kom hjem fra Australia så har vi nesten ikke sett hverandre bortsett fra i julen. Hva vi skal finne på vet jeg ikke enda, men det blir ihvertfall mye latter, prating også skal vi nok ut for å spise god mat :- )
Jeg ønsker dere en kjempefin fredag, fine lesere! ♥ 
Endelig er den min

Woho! Nå er det bare noen timer igjen til helgen starter! Jeg skal jobbe helt frem til lørdag, men det jeg gleder meg til med helgen, eller lørdagen, er å spise HVA jeg vil. Haha. For en stund siden satt jeg å drømte om kanelsnurrer, kaker og kuletyggis. Det å ha en slik dag gjør det å si nei til søtsaker gjennom uken verdt det! Har dere en slik dag? 

Og guess what! I dag fikk jeg min etterlengtede iPhone 6. Jeg trodde ikke så mye lykke skulle ligge i en mobiltelefon, men det gjør det tydeligvis. Ihvertfall for en liten periode :- ) Så etter jeg hadde vært innom NetCom-butikken gikk jeg bestemt til Mester Grønn for å kjøpe blomster. Jeg husker at det var en av tingene jeg gledet meg masse til ved og flytte for meg selv. Å kjøpe blomster til egen leilighet er så deilig også blir det så fint! 

Ha en kjempefin kveld, dere! Her i stuen er det Bertrands metode på tvn og kos i sofaen :- )
My morning

Heisann! Jeg starter rett på sak. Grunnen til at det ikke har blitt noe innlegg før nå er at det har vært noe gravingsarbeid utenfor borettslaget her. Og noen idioter presterte å grave rett over fibernettet vårt. Jeg ble veldig frustrert, og den første tanken som slo meg var faktisk "men jeg må jo blogge"! Haha. Tror dere jeg ble overlykkelig i morges da jeg så at nettet var tilbake og sesong to av Frustrerte Fruer var ferdig nedlastet?
Men nå er jeg ihvertfall tilbake. Har dere hatt en fin onsdag? ♥Deilig start på onsdagen. Vanilje kesam med mango og havregryn! 
Birthday girl

Hei og hopp! Har dere hatt en fin start på uken? Jeg var utrolig trøtt i morges, men nå sitter jeg i soafen med Kongen av Queens på skjermen. Jeg elsker virkelig mandager. Jeg starter alltid sent på jobb og kan sitte å late meg forran tvn mens andre rusher til jobb og skole. Det er deilig! 
Denne uken skal bli bra. Kjæresten har bursdag i morgen og jeg gleder meg så mye til å feire han! I tillegg så er det pay-day mot slutten av uken og da skal jeg endelig få kjøpt meg den etterlengtede iPhone 6. Lykke :- )

Tilbake til overskriften. På lørdag var det endelig Mias tur til å fylle tjue! Vi startet kvelden med å drikke litt vin hos meg mens vi pratet om alt og ingenting. Senere dro vi til Champagneria ettersom vi hadde en reservasjon der klokken kvart over ni. Selvfølgelig var vi litt for sene, haha, og de hadde tydeligvis rotet med bordreservasjonene. Men det endte jo med at vi fikk både champagne, desert og Mojito på huset. Herlig! Resten av kvelden lo vi og danset masse ♥

Fineste Mia! 

Vi bestilte brød med alioli og ett ostefat. Det var helt himmelsk! Creme Bruleen smakte også nydelig

Det var virkelig en super kveld! Hva gjorde dere i helgen?
Wants under 300 kroner

 


Crop top 149,-  her   -   Paljett topp 249,-  her   -   Nude sko 299,-  her   -   Lace kjole 299,-  her   -   Cardigan 249,-  her 
Den perfekte leiligheten

Nå er det virkelig ikke lenge til jeg og kjæresten skal flytte til selveste Tigerstaden. Jeg har sagt til han nesten hver dag at "jeg vil flytte nå" haha, fordi jeg gleder meg så mye. Jeg hater virkelig å vente på noe som jeg gleder meg ekstremt mye til, men det er jo tiden som gjør det verdt å vente. 
Akkurat hvor i Oslo vet jeg ikke hvor vi flytter enda. Vi har kikket litt på Gamlebyen og andre steder litt utenfor sentrum. Finner vi ett bra sted i en annen bydel så flytter vi nok dit. Akkurat nå er det tilbudene som styrer oss.

Ettersom jeg tror vi kommer til å pusse opp litt der vi flytter har jeg lett etter en del interiør-inspirasjon og DIY på Weheartit. Det er så mange gode ideer til interiør som ikke kunne falt meg inn noensinne. Takk gud for dere kreative sjeler! : - ) 

Dere ser kanskje hva som går igjen? Jeg elsker å ha alt av vegger og noen møbler ganske lyst, men så liker jeg at detaljene skal være fargerike og unike. Åh som jeg gleder meg!


Ettersom vi mest sannsynlig kommer til å flytte inn i en leilighet med mindre plass enn det vi har nå, så må vi jo tenke smarte løsninger når det gjelder klesskap og ett sted å oppbevare alle tingene våre. Noe jeg ønsker meg er å ha en "åpen garderobe" som på bildet over. Syntes det blir utrolig kult også er det lettere å finne frem.

Er det noen av dere som har noen favoritt interiørbutikker å tipse om? 
50 spørsmål om meg

1. Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg 25!

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Eva, min flotte sjef (nei jeg smisker ikke, hun er flott!)

3. Hvor høy er du? Jeg er 170 cm lav som jeg pleier å si.

4. Hvilken film så du sist? Jeg så 2 Guns på søndagen med kjæresten. Utrolig bra!

5. Hvem ringte du sist? Jeg ringte Silje sist.

6. Hvem ringte deg sist? Min kjære mamma :- )

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? Der sto det en enkel emoji ":D" fra Mia.

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det er ett godt spørsmål. Før sendte jeg kun sms, men nå vil jeg si begge deler faktisk. Kommer helt an på situasjonen eller om jeg trenger et raskt svar.

9. Hva er ditt favorittsted? Hmm. Denne måtte jeg tenke lenge på, men jeg må nok si Barcelona. En fantastisk by!!

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Det vet jeg faktisk ikke... Men kanskje offentlige toaletter? Haha.

11. Når så du moren din sist?  28.Desember!

12. Hvilken øyefarge har du? Jeg har mørkebrune øyne!

13. Hvilken julesang er din favoritt? Går det an å velge bare en? Jeg må nok si Have Yourself A Merry Little Christmas eller kanskje Santa Claus Is Coming Town med Jackson 5? I'm torned..

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Foreldrene mine er skilt. De skiltes vel da jeg var rundt fem år tror jeg..

15. Når våknet du i dag? Klokken åtte! Det å rekke å spise frokost, ta en grønn shot, stelle seg og kle på seg før halv ti er en kunst for denne trege jenta!

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Forhåpentligvis i Miami!

17. Hva skremte deg om natten som barn? Det eneste jeg husker er Bloody Mary-filmen fra jeg feiret elleve år. Jeg tenker fortsatt på filmen når jeg sover alene :o

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Det var nok ett klipp av Best of Beyonce. Hun er så vakker og så morsom!

19. Hva er din beste egenskap? Jeg er veldig omsorgsfull og smiler alltid!

20. Hva er din verste egenskap? Ting skal helst skje på min måte. Litt kontrollfreak kan du si.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover faktisk helt naken. Det er jo så deilig! Haha.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Med kjæresten sine så er det tre! Jeg bruker kun den ene, haha.

23. Hva er det rareste du har spist? Eh ja... Det må vel være blekksprut sushi. Overraskende godt da!

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg eier en bærbar HP som snarest mulig skal byttes ut med Mac. Er sååå lei denne, haha!

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker! Eller jeg elsker jo sko, men inne må jeg ha sokker ellers så blir jeg gal.

26. Hva hører du på akkurat nå? Arrow serien fra kjærestens pc i bakgrunn.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Jeg liker jo saftis mye bedre, men jeg tvinger alltid i meg en softis med bringebær strøssel. Jeg blir alltid kvalm!

28. Hviken dessert er din favoritt? Bløtkake med masse krem og full av ferske jordbær slår aldri feil. Nam!

29. Den største premien du har vunnet? Det kan jeg ikke huske... Sikkert noe jeg vant med lodd på skolen!

30. Liker du kaffe? Oh no! Blir så kvalm.

31. Hva drikker du helst til frokost? Regner med at den grønne shotten ikke fungerer som drikke? Jeg drikker oftest vann med Zeroh!

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Det må ha vært mattelærer Elin, tredje året. Rå dame!

33. Kan du spille poker? Absolutt ikke. Har liksom ikke lyst til å lære det heller. Haha.

34. Hva har du spist i dag? Spist en smoothiebowl med kiwi og havregryn og til lunsj spiste jeg laks fra gårsdagens middag :- )

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Martin Luther King jr. og Sokrates. Syntes sistnevnte var så spennende på barneskolen og Martin Luther, vel han kjempet jo for at alle skulle ha like rettigheter uansett farge!

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? P4!

37. Vil du ha barn? Oh yes. Det var en stund jeg tvilte på det, men så kunne jeg ikke unngå å tenke at jeg hadde angret så mye! Jeg vil gjerne adoptere også, men barn blir det ikke før om minst syv år!

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan engelsk og bittelitt fransk. Kan også skryte av at jeg snakker fantastisk britisk eller Irsk :D

39. Sover du på en spesiell side? Jeg sover alltid på siden eller magen. Jeg har liksom en "bli trøtt side" og en "sove side".

40. Foretrekker du havet eller basseng? Åh dette er lett. Basseng! Jeg er livredd for alt i havet og havbunnen. Ugh. Men havet er utrolig vakkert!

41. Hva bruker du helst penger på? Klær, sko og det å spise ute!

42. Eier du dyrebare smykker? Nei faktisk ikke. Jeg pleier ikke å like dyre smykker for de har ofte en helt annen stil enn det jeg liker.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? The Kardashians, Millionær Søker Kjæreste og Kongen av Queens!

44. Hva skal du gjøre i helgen? Et flott spørsmål på en tirsdag, men jeg vet ihvertfall at Mia skal få en dødsbra feiring på lørdag! Tenk å fylle tjue på en lørdag. That's a lucky one!

45. Kan du stå på slalåm? Jeg velger å si ja ettersom den første og siste gangen jeg prøvde det var på leirskole i 7.klasse, og jeg nailet det!

46. Hvordan imponerer man deg? Ved å smile og være positiv. Det finnes ikke noe mer irriterende enn mennesker som klager over alt og ingenting. 

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den de fleste med iPhone har faktisk. Husker ikke hva den heter!

48. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?
1. Jeg var helt hektet på kuletyggisen til Rema en laaang periode. Nå elsker jeg dem på avstand og i noen helger. Haha.
2. Jeg har vanskelig for å snakke om følelsene mine med familie og kjæreste.
3. Jeg har operert 2 ganger da jeg var mindre som etterlot seg 5 flotte arr på magen, og i tillegg har jeg tatt så utallige mange blodprøver at jeg ikke er det minste redd for sprøyter. Resultatet etter operasjonen er at jeg ikke lenger kan spy og selvfølgelig at jeg ikke lenger har pose på tykktarmen.
4. Jeg kan spise knekkebrød med kun smør, all day long!
5. Jeg spilte basket i fem år og gikk på ridning i seks år. Jeg er forelsket i hester fortsatt! 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Et håndkle på stolen i stua. Kjæresten sitt altså, ikke mitt. Haha!

50. Er du sosial? Ja. Jeg elsker å møte nye mennesker og finne på noe! Men jeg trives også veldig godt alene :- )
Ut på tur

God mandag til alle dere fine lesere! Har dere hatt en flott start på uken? Selv er jeg akkurat ferdig med min ukentlige Yoga-økt, og det gikk litt lettere denne gangen selvom jeg fortsatt må konsentrere meg mer om pusten. Det å fokusere på mange ting samtidig er ikke min sterkeste side kjenner jeg. Haha.

I går var det en kjempe slapp søndag. Jeg våknet klokken ti, men sovnet igjen og endte opp med å våkne kvart over ett til "frokost" laget av kjæresten. Jeg hater virkelig å sove lenge. Kroppen blir så slapp og tung. 

Etter en deilig frokost kom vi oss ut i deilige været. Vi gikk i en time før vi bestemte oss for å gå innom 7-Eleven for å kjøpe litt godteri som vi koste oss med resten av kvelden med filmer på skjermen. En skikkelig søndag med andre ord :- ) Hva gjorde dere i helgen? ♥
Premiere på Yoga

Jeg har lenge tenkt på at jeg må prøve ut Yoga. Jeg vurderte å dra ut om morgenen klokken ti i dag for å rekke en Yogatime på Fresh, men jeg bestemte meg heller for å prøve førti minutter her hjemme i stua i steden. Dette var min førtse gang noensinne med Yoga, og det var-så-innmari-deilig! Utrolig tungt, men deilig! Det værste var å fokusere på riktig pust samtidig som jeg gjorde de tunge øvelsene, men hei det er jo første gangen men absolutt ikke siste! Jeg satt på denne videoen fra Youtube og satt igang.

Frokosten i dag var heller ikke feil. Jeg hadde ikke så lyst til å lage det samme jeg laget til frokost i går, nemlig bananpannekaker. Så det ble heller en stor tallerken med frukt pluss en liten bananpannekake med peanøttsmør. Nam! 
Nå skal jeg se ferdig firestjerners middag episoden fra i går, før tiden er inne for å sette på fjeset igjen og rette håret. Ha en flott dag!

Design laget av Julie Viktoria
hits