tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Hairtalk: 6 tips for sterkere og lengre hår

Tiden har kommet for å dele 6 gode tips til å få lengre og sunnere hår. Og tro meg, disse fungerer! 
Jeg fullførte 7.klasse med å klippes kort på grunn av for mye retting uten beskyttelse. Jeg tok virkelig ikke vare på håret mitt, men følger du disse tipsene så garanterer jeg at du får et sunnere, lengre og sterkere hår. Spesielt om vi har samme hårtype. Tørt, krøllete, frizzy og livløst. 

Beskytt alltid håret

Enten du retter, krøller eller føner håret burde du ALLTID bruke en god beskyttelsesspray! Når håret blir utsatt for varme åpner skjellagene seg og brytes ned av temperaturen. Her kan du se mitt innlegg om den beste beskyttelsessprayen. 
Er du en hyppig bruker av rettetang eller føner, prøv å reduser bruken og invester i gode verktøy. Jeg rettet håret hver eneste dag, men jeg investerte i en GHD rettetang og nå retter jeg håret kun en gang i uken. De andre dagene holder det seg rett! 


En god hårkur skuffer aldri

Hårkur er noe jeg anbefaler til absolutt alle. En kur skal ikke bare brukes som en etterbehandling etter bleking, men som en rutine en gang i uken. Kuren tilfører 3 ganger mer næring, fuktighet og glans til håret enn shampoo og balsam! Personlig sverger jeg til Korres sin hårkur for tørt hår. Den har virkelig reddet håret mitt fra å være frizzy, dødt og tørt. Denne skal jeg skrive et innlegg om senere.
Et veldig godt tips er å ta hårkuren etter shampoo, men før balsam. Shampooen åpner skjellagene i håret, kuren tilfører masse næring og balsamen lukker skjellagene.

Ikke dusj håret for ofte

Er du en av mange som dusjer håret hver eneste dag? Reduser antall hårdusjer til max 3 ganger i uken. Det høres kanskje lite ut, men håret ditt har ikke godt av å bli utsatt for varmt vann og en slitende shampoo hver dag. Jeg dusjer håret kun 1 gang i uken og det fungerer helt fint. De to dagene hodebunnen blir fet bruker jeg bare tørrshampoo for å få en "nyvasket" effekt. 
Her har jeg skrevet et innlegg hvor jeg tester tørrshampoo.


Skyll hårtuppene i kaldt vann

Etter jeg er ferdig med å ha i shampoo, kur og balsam dusjer jeg ALLTID hårtuppene mine i kaldt vann. Dette gjør jeg for å være sikker på å lukke skjellagene i håret og i tillegg til det syntes jeg at håret blir mer glansfullt av det. Dette tipset fant jeg på YouTube for noen år siden og det fungerer faktisk!
Du kan også bruke kaldt vann på hårtuppene istedenfor balsam.

Beskytt hårtuppene når du sover

Dette tipset er helt fantastisk.
Gre håret ditt hver eneste kveld før du legger deg, tvinn hårlengdene sammen, form det som en donut på hodet og gjem tuppene inn i donuten før du setter en strikk over. Tuppene dine slipper å bli mer slitt og de får fuktighet fra hodebunnen gjennom natten. Tar du ut donuten på morgenen slipper du faktisk å style håret! Håret er mykt, ferdig gredd, mindre slitt og med fine bølger. 

Pleie, pleie, pleie

Jeg har en utrolig tørr, men sterk hårtype. Ettersom jeg har mye krøller blir det for mye tekstur til at hårtuppene mine mottar naturlig fuktighet fra hodebunnen. Derfor er det ekstremt viktig at jeg tilfører håret fuktighet på andre måter.
Jeg elsker og sverger til Bjørn Axens Arganoil og Toni&Guys Leav in Conditioner. De er helt fantastiske og gir beskyttelse, fuktighet og masse glans. Disse skal jeg også lage et innlegg om. 

Hva er dine beste hårttips? ♥
Her kan du forresten se hvordan du får slike bølger uten å bruke varme!
I need new ink

Jeg vet ikke hvor lenge jeg har tenkt tanken på å ta en ny tatovering. Antageligvis er det helt siden sommeren, da jeg tok min tatovering nummer 2 i København. iPhone-notatene mine er full av ideer og forskjellige tatoveringer jeg vil ta, men tid og penger er et issue. Spesielt når jeg tenker jeg vil ta to til tre stykker på samme gang. 
Jeg vet ikke hvorfor, men tatoveringer er noe av det mest sexy jeg vet. En gutt kan faktisk bli 3x mer sexy om han har tatoveringer, i mine øyne. Jeg er vel ikke den eneste som tenker sånn?  

Hva syntes dere forresten om røde tattoos? Helt siden jeg så en Henna tatovering med en dyp rød farge har jeg hatt lyst til å ta rød Henna-lignende tatovering på den ene hånda. 

Åh som jeg elsker tatoveringer! Har dere noen på kroppen? ♥
Her kan du se min tatovering nummer 1 og her kan du se nr 2!
Utrolig dårlig timing

Overskriften er helt riktig akkurat i dag. Jeg har blitt syk og har fått en vond halsbetennelse i tillegg til en vond nakke og hovne øyne. Åh hvorfor. Akkurat denne uken hvor jeg skal jobbe HVER dag... Nå vil jeg egentlig ikke lufte altfor mye negativitet her fordi jeg vet at det ikke er noe gøy å lese om, men det er så typisk at den ene gangen jeg skal bli syk er i en uke som denne. Frustrerende.

Etter klokken fem i dag skal egentlig Linn Marie og jeg på Ole Henriksen kurs i Lysaker, men formen min forteller meg at jeg egentlig burde bli hjemme. Jeg velger å ta det som det kommer. Min kjærlighet for Ole Henriksen er for stor til at jeg vil legge det på hyllen akkurat nå.

Linn Marie, Sandra og Christina 
Behind the scenes - Flause bildene

Haha. Alltid like gøy å se på disse bildene! Trykk her for å komme til hele antrekket. 
Dagen derpå

Gooood søndag fine mennesker!

Etter et utrolig koselig julebord med Vita Exclusive jentene i går, har jeg tilbragt hele, og da mener jeg faktisk hele, søndagen i sengen forran tvn. Akkurat nå ser jeg på MasterChef. Av en eller annen grunn har jeg blitt helt hektet og det er jo SÅ spennende! Jeg tror MasterChef er an av de få reality programmene jeg kunne tenke meg å bli med på. Å lage mat er jo kjempe gøy :- )


Jeg håper dere har hatt en utrolig fin helg og at dere er klare for å slå skikkelig til i uken som starter i morgen! Selv skal jeg snart lette på rumpa og lage meg en laksemiddag i tillegg til å planlegge den kommende uken. Følg meg på Snapchat da vel tiffanygnaly ♥


My very first cover

Da var det tid for å legge ut mitt første cover. Den er kort, men ofte syntes jeg det blir kjedelig å høre på cover-videoer som varer i nesten 3 minutter. 
Dette er så urolig skummelt for meg. Jeg har kviet meg en stund for å legge denne ut fordi jeg er like redd for hva folk sier om meg, hver gang... Ihvertfall når det gjelder noe jeg virkelig har lyst til å drive med! 

Grunnen til at jeg har valgt å synge denne låten uten musikk, er fordi at stemmen kommer mye bedre frem. I tillegg til at jeg kan bestemme mitt eget tempo, samtidig som jeg gjør min egen versjon. Fortell meg gjerne hva dere syntes ♥

Håper dere får en kjempefin lørdagskveld! Jeg skal snart begynne å gjøre meg klar til julebord med Vita Exclusive jentene :- )
Antrekk - 121115

Ah for en herlig dag! Etter en veldig sen kveld i går som besto av å skru sammen en dobbeltseng rundt midnatt, har jeg hatt en deilig morgen med ommøblering og rydding av rommet mitt. Nå har det blitt enda finere enn det var, og Mia skal få slippe å sove på gulvet i natt. Haha!
I tillegg til å rydde har jeg endelig gjort ferdig swatches-bilder til Makeup Mekka som skal sendes og nummereres straks. SÅ deilig og dagen har fortsatt mange timer igjen :- )

Om litt så skal jeg kaste meg i dusjen før sminken skal på igjen. Klokken 19.00 i dag drar vi til Rockerfeller for å se selveste Kid Ink. JA jeg gleder meg! ♥

Skinnjakke fra H&M  //  T-shirt fra Bikbok  //  Boots fra H&M  //  Jeans herfra //  Solbriller fra Missguided

Annonselenke
En stor dag i morgen

Jeg håper dere alle har hatt en kjempefin onsdagskveld! 
Rundt klokken fem var jeg hjemme fra antreksshooten til Marie og meg. Vi var på vakre Tjuvholmen i dag, og det var min aller første gang. Fy søren så utrolig fint og for et perfekt sted til å ta antrekksbilder! 
Bildene vi tok ble utrolig fine på tross av kulden. Hver gang vi tar bilder så bruker vi minst en time og kulden går hardt utover fingrene som holder rundt kameraet. Hva gjør vi ikke for gode bilder, dere? 

Tilbake til overskriften. 

Oh jeg kjenner jeg blir litt nervøs når jeg skal til å skrive dette, men i morgen slipper jeg min første cover låt. Denne gangen ble valget Do it all again med Mr.Probz og det er en sang jeg syntes er utrolig fin. Behagelig tempo og en real tekst. Jeg legger den ut på YouTube og på min Facebook side her
Oh lawd dette blir spennende, men samtidig syntes jeg det er ufattelig skummelt at andre skal dømme meg utifra sitt eget hode når jeg sitter på andre siden av skjermen og vet hva jeg er god for. Men er det ikke sånne ting man blir sterkere av?
Jeg har fri

Hei og hopp! Klokken er halv tolv og jeg har fått i meg min standard frokost, bestående av havregryn med druer og kanel, og makeupen er allerede på plass i fjeset. I dag står det ganske mye på planen. Om ikke så altfor lenge skal jeg og Marie møtes igjen for å ha en antrekksshoot. Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal ha på meg. Føler jeg har brukt alle opp alle options jeg har i klesskapet! Men så lenge det ikke blir joggebukse og heels så blir jeg fornøyd, det blir vel dere også? Haha.

Ouff. Det er så deilig å si at jeg har FRI resten av uken. FRI dere. Hjernen min skal ikke bry seg om noe annet enn blogg, mat, venninner og pleie for sjelen. Hvordan blir deres uke?

Vet dere hva som skjer i morgen? Mia og jeg skal på selveste Kid Ink konsert på Rockerfeller! Jeg gleder meg så utrolig mye, og klarer nesten ikke sitte stille når jeg tenker på morgendagen! Gjett om den eneste musikken som skal bli spilt her i hus er fra Kid Ink. Sees vi der? ♥
6 Party Dresses I Desperately Want

 Jeg regner med at det ikke bare er meg som er på utkikk etter jule/nyttårskjolen for i år? Nyttårsaften er min favoritt happening hvert eneste år. Det høres kanskje rart ut at den siste dagen i året er min favoritt, men jeg elsker alt glitteret, champagnen, venner, fester, musikk, nye mennesker og ikke minst antrekkene! 
Når det kommer til antrekk har jeg absolutt ingen anelse om hva jeg skal ha på meg... Det eneste jeg vet er at det skal være en splitter ny og sexy kjole :- ) 

Har dere funnet "den rette" kjolen? ♥

 

 

Beige V-neck sett her //  Sort Lace Up kjole her //  Cami Strap kjole her
Lace Up kjole her //  Grå kjole her //  V-neck sett her
My latest outfits

Klikk her for å se hele antrekket


Klikk her for å se hele antrekket


Klikk her for å se hele antrekket


Klikk her for å se hele antrekket

Klikk her for å se antrekket

Har du en favoritt? ♥
Uken som gikk . . .

Ukens høydepunkt . . . Var definitivt lørdagen med Mia og Anja. Jeg føler at hver gang jeg skal skrive om høydepunktet mitt så er det lørdagen jeg var ute. Haha. Men jeg koser meg så utrolig mye med mennesker jeg er glad i, og når vi i tillegg drar ut for å danse legges lista høyt!

Ukens utfordring . . . Det må ha vært høstmørket. Når mørket kommer så tidlig som nå er det knapp tid for å få til gode blogginnlegg som har et godt naturlig lys. Under antrekksshooten med Marie forrige uke hadde det allerede begynt å mørkne da vi møttes rundt 16. Utfordringer utfordringer utfordringer... Thank god for mitt gode kamera som kan justeres lysere!

Ukens film/serie . . . Denne gangen kan jeg by på begge deler. Jeg er straks i slutten av sesong 4 i Sex and the City og som jeg fryktet, gikk Carrie og min foretrukne Mr.Big, Aiden, fra hverandre. Ukens film så jeg søndagkveld med et koselig besøk, nemlig The Equalizer. Jeg er nemlig hemmelig forelsket i Denzel Washington. Jeg elsker filmene hans og alle de iskalde uttrykkene han har. I tillegg til den ekstremt kule gangen. Haha. Se et par filmer med Denzel og jeg lover at du blir nesten like forelsket som meg ;-)

Ukens låt . . . Min Tyson Briller tid er over. Neida. Han er fortsatt en favoritt, men denne gangen vil jeg legge ut en annen godbit til dere. Jeremih med Planes. Denne sangen gir meg en så deilig følelse. Den er kjempe dirty, men jeg elsker det!


Ukens backstage bilder . . . Det ble ikke få denne uken heller! Det er så gøy å tenke på at jeg ALLTID vil ha bilder til denne overskriften, fordi jeg ALLTID gjør noe rart når jeg blir tatt bilde av.

Hadde dere en fin uke? ♥
I used to not care about turtles

What a day. Ja. What a day. Jeg er så utrolig glad for at denne arbeidsdagen endelig er over. Selvom dagen med Sandra har gått kjempefort, så merker jeg at vi har stått på skikkelig med alle julevarene som har kommet! Jeg har faktisk ikke vært med på å pakke ut så mye duftsett og mascarasett før. Så trenger du julegaver er det bare å komme seg til Vita Exclusive på Frogner! Haha.

I noen minutter i dag fikk jeg skikkelig julestemning! Vi hadde sååå lyst til å sette på julemusikk. Jeg er en person som veldig sjeldent får julestemning, spesielt etter videregående, da jeg startet å jobbe. Jeg får liksom ikke den ordentlige julefølelsen av å ikke ha fri og være med familien i hele julen. Men om jeg gleder meg til å dra hjem til Halden 21.Desember? JA!!

Som overskriften sier har jeg ikke vært så veldig fan av Turtles, eller turtlenecks som det egentlig heter... (Et godt forsøk på humor right there) Men høst etter høst ser jeg turtlenecks i butikkene og endelig fant jeg meg en som var tynn i stoffet, ikke for høy hals og en som er classy nok til jobb :- ) Tommel opp!

// Ginatricot. Hva syntes dere? ♥
Sundaze

Well hello sunday. 
Jeg våknet for ca en time siden fra min altfor lange powernap! Det som egentlig skulle bli 45 minutter ble til to timer... Ah, jeg elsker når det skjer! Men forhåpentligvis tyder det bare på at jeg hadde en kjempebra kveld i går! 
Mia og jeg startet Halloween-kvelden på Sudøst og fortsatt videre til Monalisa litt senere. Musikk har alt å si når vi er ute. Det spiller ingen rolle hva utestedet heter, sålenge de spiller bra beats! House og Techno er absolutt ikke vår greie, og derfor dro vi tidlig fra Sudøst denne gangen :- )
Etter mye dansing, drikking og latter i en del timer, var vi hjemme rundt klokken fire. Det tok overhodet ikke lang tid før vi begge hadde hodet plantet på puta og sovnet. 

Jeg håper dere hadde det helt sinnsykt gøy i går!?

Nå må jeg tilbake på kjøkkenet! Ha en kjempefin søndag, fine fine dere ♥

Design laget av Julie Viktoria
hits