tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Juleshopping og tapas

Hei alle fine blogglesere! Hvordan har deres første søndag i advent vært? Jeg og kjæresten har bare slappet av med film og rester fra gårsdagens tapas etter vi kjørte mamma til ferga. Jeg har smått begynt å pynte litt, men store pepperkakehjerter i vinduene gjenstår. Har dere pyntet i dag?

Gårsdagen var kjempe koselig! Vi brukte nesten hele dagen på Farmandstredet for å finne julegaver, julepynt, mat og andre nødvendigheter til huset. Nå kjenner jeg at julestemningen bygger seg sakte oppover og jeg kan nesten ikke vente med å komme "hjem" til jul! 

Tapasen var helt nydelig. Jeg og mamma sto for alt selv! Nam :- )


Meg etter lange timer med shopping. Resten av posene overlot jeg til kjæresten, knis ♥
Stay up all night

Oh lord! I går var det Black Friday både hos oss på Vita og på selveste Bikbok. Nesten halve butikken var til 50% eller nedsatt med en ganske god mengde. Så ja, jeg gikk litt mere crazy enn det jeg egentlig skulle, men det var så utrolig vært det i dag. På morgenen tok jeg på meg den deilige pysjen fra Bikbok, som jeg fikk med meg i går. Den har kjempe deilig stoff og den er ganske søt. Spesielt de søte blondene på shortsen :- )På rumpa står det "Slumber Party" !Åh. Jeg kjenner denne skal bli veldig godt brukt i julen! Hva syntes dere? ♥
Nå har kjæresten, mor, lillebror og jeg spist en deilig og stor frokost. Nå er det klart for juleshopping! Weee!
Makeup Organizers

Lenge har jeg ønsket meg Makeup Organizers. Jeg husker jeg så Carli, sminkeguruen på YouTube, ha flere typer til sin makeup og da ville jeg selvfølgelig ha noen jeg også. Det er en så utrolig smart ting å ha, og det gjør hverdagen mye lettere. Det er ikke noe mer frustrerende enn å rote i en sminkepung etter noe som ligger helt i bånn, am I right?

Jeg har to stykker. Den du ser ovenfor er perfekt til å lagre leppestifter, leppepomader og mascara. Ja, jeg har utrolig mange fler mascaraer enn det jeg trenger, men sånn er det å jobbe i et parfymeri! Heldigvis har jeg plass til alle sammen :- ) 
Den andre jeg har brukes til makeup-koster og andre nødvendigheter som pinsett, lusespenner og qtips. Utrolig smart! 

Mine to kjøpte jeg på Ebay for en kjempe billig penge og jeg kan absolutt ikke klage på leveringstiden heller! ♥Du finner Lipstick Organizer og Brush Organizer her.  PS: Vet det er mange som er skeptiske til Ebay, men denne siden er trygg og det er samme siden jeg bestilte fra :- )
Den beste tiden på året

Hei dere! I nuet sitter jeg i sofaen ganske utslitt etter dagens treningsøkt. Rumpe- og lårtrening elsker jeg, men det er jo så utrolig tungt også! Jeg har jo satt meg ett mål til sommeren, og det er å komme tilbake til "rumpeformen" jeg hadde før perioden kom hvor jeg sluttet å trene i nesten ett år. Det å se i speilet at rumpa mi ikke var like rund og høy som før fikk meg virkelig i gang igjen. Og da så jeg jo hva treningen hadde gjort også. Men hei, tilbake til overskriften.

Denne tiden på året er min favoritt. Bortsett fra kaldt vær og lite sol så elsker jeg virkelig høytidene som kommer. Julaften, nyttår og Londontur i Januar. Det er noe med den stemningen de fleste av oss blir i. Etter jeg flyttet hjemmefra innså jeg hvor viktig det var med familie. Søsteren min er jo på andre siden av jordkloden, mens lillebror er opptatt med skole, trening og kjæreste og mor jobber stort sett. Å se familien igjen setter jeg høyt!
Ah. Er det noen andre som gleder seg?

Nå skal jeg spise en god lunsj før jeg skal rydde HELE huset. I morgen kommer mor og bror for helgen og gjett om det skal bli juleshopping! ♥
Bikbok love

Jeg var innom Bikbok i forrige uke for å "kikke" litt. (Selvfølgelig blir det aldri kun kikking når kontoen nylig er fyllt opp). Det var så utrolig mye fint at det nesten er farlig å bli for lenge! Haha. Festsesongen er en av mine favoritter. Paljetter, gull, sølv og fine kjoler. Også gleder jeg meg ekstremt mye til Lene Orvik kolleksjonen kommer! Om du ikke har sjekket den ut, må du gjøre det. Den er midt i blinken etter min smak!

Denne har jeg og i sort. 2 for 99,-

Crop top 139,- 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paljettskjørt 199,-
Deilig start på dagen

I dag våknet jeg klokken halv ti til at solen tittet inn gjennom vinduet på soverommet. Etter å ha sjekket statistikken på Sleep Cycle - appen og litt surfing på Instagram tok jeg på meg tøflene og lagde meg en skikkelig frokost. Det ble tyrkisk yoghurt med blåbær, mandler og havregryn i tillegg til en kiwi, vann med Zeroh! og en grønn shot! Nam! Jeg elsker å kick starte fri-dagen med noe skikkelig godt og bare nyte uten noe stress. Hvordan var deres morgen?

Nå er frokosten nesten borte og jeg skal straks gjøre meg klar for dagens treningsøkt, men jeg mååå bare fullføre de siste sidene av Shape Up først ♥

Design laget av Julie Viktoria
hits