tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Antrekk - 281015

Camel Coat fra Missguided  //  Turtleneck fra Ginatricot  //  Boots fra H&M  //  Veske fra Pull&Bear  //  Jeans herfra

Annonselenke
Halloween helg og Mr.Big

Gooood formiddag!

Akkurat nå sitter stumpen min på senga, nydusjet og klar for en ny dag. For noen timer siden hadde jeg en deilig avslappet frokost med solbærtoddy i den fine gullkoppen og Sex and the City på skjermen. Jeg har kommet meg til sesong 4 og Carrie har akkurat blitt sammen med Aiden igjen. What a lovely couple. Jeg kunne faktisk ønske at serien var om de to, og ikke denne Mr.Big. Han liker jeg nemlig ikke. Og han er absolutt ikke kjekk heller... Haha. Jeg kan umulig være den eneste!?

Jeg blir så glad når jeg tenker på at jeg har fri resten av helgen. Jeg skal faktisk ikke på jobb. Jeg skal bare kose meg med venninner, trening og dansing. Hva skal dere på Halloween? Skal dere kle dere ut og banke på etter godteri? Eller kanskje på en kick-ass fest med mange kostymer og gode venner? :- ) 

Jeg får besøk av Mia og vi skal helt klart det sistnevnte! Følg meg gjerne på Snapchat (tiffanygnaly)! Jeg tror det har blitt en tradisjon at jeg legger ut mange Snaps hver lørdag det skjer noe spennende :- )

Ha en fin fredag da dere ♥
Uken som gikk . . .

Ukens høydepunkt . . .  Denne blir vanskelig fordi det skjedde så utrolig mye fint forrige uke. Jeg hadde masse motivasjon, en god blogguke, jeg var på en koselig date og jeg hadde besøk av Mia og Marie. Høydepunktet må nok bli søndagen. Marie kom på besøk for å filme en videoblogg! Nå gjenstår det bare redigering så skal den postes. Wohooo!


Ukens nedtur . . . Hmm. Jeg føler ikke at uken var så full av nedturer egentlig. Men hvis jeg skal nevne noe så er det nok at jeg ikke blogget på søndag. Det værste er at jeg hadde tid til å gjøre det, men valgte det bort. Skjerpings!!

Ukens cravings . . . Har vært kanelboller! Oh lord yes. Jeg hadde lyst på det hele uken, og endelig på lørdag fikk jeg kjøpt meg noen frosne kanelboller på IKEA. Haha. Og tro meg, de var dødsgode! Worth the wait :- )

Ukens låt . . . Som jeg sa i forrige "Uken som gikk" er jeg fortsatt hektet på Tyson Briller. Her er enda en av hans gode låter

 
Ukens backstage bilder . . . 

Ha en kjempfin tirsdag dere ♥
The Weekend

Helgen som gikk var veldig hektisk, men på en veldig god måte. På fredagen var det en deilig jobbdag hvor jeg sluttet så tidlig som halv tre, også tok jeg turen inn til byen for å blant annet kjøpe meg et par nye Dr.Denim jeans. De har endelig kommet i en ny, litt tykkere modell med lommer forran. Og de sitter som smack på kroppen! Og som vanlig når jeg går rundt å kikker i butikker, blir det alltid med meg en ekstra ting hjem... Haha. Jeg er litt håpløs akkurat der, men skoene fra H&M er allerede godt brukt :- )

Også kom lørdagen. Nesten hele uken hadde jeg gledet meg til å dra på IKEA med storesøster. Det skulle bli så deilig å få på plass ting som manglet på rommet. Jeg fikk endelig kjøpt meg en sort ramme til Jhonny Depp plakaten, nytt sengetøy, gjestedyne, skittentøyskurv og noen bokser til å ha alle rotesakene. Utrolig deilig!
Etter en laaang busstur hjem rakk jeg bare å legge fra meg nyhetene fra IKEA før jeg skulle til byen igjen fordi Mia kom på besøk. Jeg er virkelig glad i den jenta! Vi er så ufattelig like og hver eneste gang vi er sammen har vi det bokstavelig talt dødsgøy! 

Kjenner jeg allerede gleder meg til helgen for da kommer hun på besøk igjen :- )

Noen bilder fra vår lille lunsj på Bistro Brocante på Løkka. Ha en flott start på uken, dere ♥
Antrekk - 231015

Faux Fur fra Bikbok  //  Jeans fra Dr,Denim  //  Topp fra Missguided  //  Heels fra Zara  //  Ringer fra Aldo og eBay 
Video prosjekter på gang

Ouff. Dagen i går ble akkurat som forventet. Gode bilder, helt ok vær, bra location, gode samtaler og et par tonn med latter. Jeg og Marie fant en super location noen gater fra Karl Johan også hoppet vi rett i det. Det er utrolig hvor vandt vi er blitt til at mennesker stirrer eller går sakte forbi, men det er kjempe deilig å ikke kjenne på at man ikke blir flau eller stopper opp når andre mennesker er i nærheten. For tro meg, det er vanskelig å finne en gate her i Oslo som ikke har mennesker...

Som jeg sa i går så skulle vi planlegge en del rundt videobloggingen vi skal begynne med. Og det fikk vi gjort. Vi kom opp med hele 7 ideer og allerede på søndag starter vi med å filme to av dem! Dette blir så gøy :- )

Her er en liten sneak peak på antrekks-shooten vår gjennom mobilen. Mer kommer! Ha en kjempefin fredag ♥
Dere er så flinke

God morgen fine lesere! Jeg vil starte dagen med å si at dere er så gode på å kommentere om dagen! Hver gang jeg logger inn så smiler jeg av de fine ordene dere legger igjen. Og som blogger er jo feedback den beste motivasjonen man kan få. Tusen takk :- )

Klokken ringte 07.00 i dag og jeg var oppe femten minutter etterpå. Som vanlig lager jeg meg havregryn med druer og kanel til frokost. Herregud, jeg tror jeg faktisk har spist det samme til frokost i snart en måned nå... For tiden har jeg nada inspirasjon på matfronten ettersom jeg har måttet spare inn på alt. Men før ukeslutt skal jeg sette av tid til å planlegge både måltider og matinnkjøp. Ja, jeg har en stor planner i meg som elsker systemer og lister. Gjerne gjort på min egen måte, noe som passer helt fint for en singel jente alene i Oslo. Haha.

Denne torsdagen har jeg gledet meg til hele uken. Marie og jeg skal nemlig ut for å ta antrekksbilder sammen, nok en gang. I tillegg til det så har vi bestemt oss for å lage noen bloggvideoer til dere! Vi tar gjerne imot forslag til hva dere vil se selv om vi allerede har planlagt noen :- )
Ha en flott dag ♥
Selvrealisering

Åh what a day. What a beautiful day!

Denne dagen har vært utrolig fin. Ikke fordi jeg har opplevd eller gjort noe spesielt, men nettopp fordi jeg er så lett til sinns om dagen. Jeg er kjempe glad og tenker nesten bare positivt. De av dere som har lest bloggen de siste ukene vet at jeg har lest Bertrands bok og virkelig tatt utfordringen han ga ved å lese boken en gang til i tillegg til å ta notater. Det har jeg gjort. Jeg vet akkurat hva jeg vil fokusere på i livet mitt selvom det har konsekvenser for andre ting som i andres øyne kanskje er viktigere. Jeg har skrevet ned mine mål og jeg er klar for å takle alle utfordringer det måtte gi, men også gleden jeg får når de er nådd. 


Ting rundt meg og tankene mine har liksom falt litt mer på plass. Jeg har ikke like mye kaos i hodet nettopp fordi jeg vet hva jeg vil gjøre med livet mitt. Jeg har ikke dårlig tid, jeg vet hvordan jeg skal bruke den jeg har. 
En av de tøffeste tingene jeg fortsatt prøver å endre på, er å se det positive i det meste. Tenke positivt om ting og om meg selv. Du kan faktisk styre tankene dine med en gang du blir bevisst på dem. Det funker!Følg meg gjerne på Snapchat: tiffanygnaly, for backstage bilder og morsome videoer ♥
Striper fra SheInside

This dress ♥
Uken som gikk . . .

Ukens høydepunkt ... Må ha vært antrekks-shooten med Marie. Vi har det alltid kjempegøy sammen og bildene blir så utrolig fine! Vi burde egentlig gjøre det til en ukentlig greie, så antrekksbildene våre blir de beste. 
Åh, enda et høydepunkt denne uken! Jeg har klart å fullføre Bertrands bok for 2. gang i tillegg til å notere i den. Nå gjenstår det å skrive ned mine mål også begynne å jobbe mot dem :- )


Ukens nedtur... Var å finne ut at det jeg har i kjøleskap og skaper er det jeg skal leve på i to uker til. Haha. Jeg har aldri tenkt over å spare penger på mat eller å handle der det er mest tilbud, men akkurat denne uken/måneden så har jeg gjort det slavisk. Det å flytte til en leilighet er ikke lett når alt som kommer inn på konto skal ut igjen. Heldigvis så er jeg back on track om to uker igjen. DA snakker vi!


Ukens cravings... Karamelisert popcorn. Jeg laget en stor bolle til meg og søsteren min på torsdag og fy søren det er så fantastisk godt! Helt siden jeg lærte meg den altfor lette oppskriften, så har jeg laget det veldig mye. Det er helt, helt, helt fantastisk. Nå fikk jeg lyst på det igjen..

Ukens låt... Ingen tvil om at det har vært Bryson Tiller med Don't. Jeg har blitt forelsket i sjangeren TrapSoul etter hans album og Been that Way er ikke dårlig den heller! Awh me geeeesh, hør da:


Ukens latter... Søsteren min kom på besøk to ganger denne uken og vi har sett på Tusvik&Tønne Talkshow, i tillegg til We're the Millers og Vacation. Åh jeg elsker komedier og vi har ledd så ufattelig mye! 

Ukens backstage bilder... Haha. Denne uken har det vært dobbel antrekks-shoot så jeg har dobbelt opp med flausebilder lagret. 

Ønsker dere alle en kjempefin søndag! ♥
God humor på Snapchat

Håper dere alle har hatt en kjempefin lørdag til nå? Det har faktisk jeg også. Jeg kom hjem for noen timer siden og akkurat nå sitter jeg og lurer på hva jeg skal i kveld. Vil jeg ut å danse rumpen av meg med fine mennesker, eller skal jeg slappe ordentlig av med Bertrands bok, masse godteri, noen øl og film... Vanskelig valg. Hva skal dere i kveld da fine lesere?

Her ser dere litt "backstage" bilder fra mitt liv på Snapchat de siste månedene. Følg meg på tiffanygnaly for mer ♥


Må si jeg har verdens beste humor. Lurer på om følgerne og vennene mine på Snapchat ler eller himler med øynene når de ser mine påfunn...
Antrekk - 091015

 

I går var det tid for en antrekks-shoot med Marie! Det er såå deilig å ha en bloggvenninne her i Oslo som er dødsflink til å ta bilder. Og vi har det alltid like gøy når vi er på tur for å lete etter locations.
Det var så S-I-N-N-S-Y-K-T kaldt i går. Når vi var ferdige var hendene mine helt lammet av den kalde vinden. Har jeg sagt at jeg ikke liker sesongen vi kommer inn i nå? Haha. Det er nok ikke siste gang dere får høre det heller...

Jeans fra Dr.Denim  //  Skjerf fra Cubus  //  Skinnjakke fra H&M  //  Heels fra Skopunkten  //  Cardigan fra Missguided  //  Veske fra H&M

Creds til fineste Marie for bildene ♥ Ha en fin fredag. Oh lord, det er jo straks helg!!
Room Tour

God morgen flotte mennesker!

Klokken er snart elleve og jeg har allerede rukket å spise frokost, sminke meg, vært ute en tur og notert ferdig i Bertrands bok. Puh. Jeg liker virkelig tidlig morgener bare bedre og bedre altså. Til dere som sier at døgnet ikke har nok timer, står dere opp tidlig nok? Haha. 
Men fy søren så kaldt det er ute nå. Jeg er en av de som virkelig ikke elsker vinter. Hadde jeg kunnet, ville jeg gått i dvale hvert eneste år. Akkurat som bjørnen. Håper jeg har flere med meg der?

De fleste av dere har vel fått med seg at jeg nå bor for meg selv. Rommet mitt er ferdig innredet (bortsett fra noen hyller) og her har dere en liten room tour!

Denne fant jeg på et loppemarked på Grunerløkka. 50kr ga jeg for den! Helt siden jeg så et bilde av en Jack Daniels flaske med blomster i på WeHeartit, har jeg vært på leting!

På tross av den iskalde temperaturen i dag, skal jeg og fine Marie ut for å ta antrekksbilder til dere. Ha en fiiiiiin torsdag videre ♥
Antrekk - 061015

Jeans fra Dr.Denim  //  Jakken er Anjas  //  Skjerf fra Cubus  //  Fringe boots herfra  //  Veske herfra //  Solbriller fra Zarcillo  //  Topp fra Bikbok

Annonselenker
Et spennende samarbeid

Ooooh. Dette innlegget har jeg ventet lenge på å dele med dere! Jeg har endelig fått en ny samarbeidspartner i forbindelse med bloggingen. Og jeg er så stolt over at nettopp dette merket vil sponse meg ettersom jeg har brukt makeupen deres i flere år. Hold dere fast... Jeg har nemlig inngått et samarbeid med Makeup Mekka! 

Da jeg fikk en veldig hyggelig mail rett før sommeren hvor det stod at de ville samarbeide, ble jeg så glad og så stum. Haha. Det aller beste er at de har produkter som jeg kan stå inne for at er gode. Jeg har faktisk aldri vært misfornøyd med noen av produktene, heller ikke kundeservicen eller levering :- )

Så glad blir jeg faktisk av å tenke på det!

Dette blir så spennende. Jeg har allerede laget en video til mitt første innlegg og er godt i gang med innlegg nummer to! Disse skal postes så snart jeg får klarsignal. Sjekk gjerne ut MakeupMekka.no og deres Instagram @makeupmekka ♥
En fascinert mandag

Starten på denne mandagen har vært F-A-N-T-A-S-T-I-S-K! Jeg liker å stå opp tidlig på alle dager selvom jeg har fri eller starter sent på jobb. Alarmen ringte derfor klokken åtte og jeg var ute av sengen halv ni for å lage meg en god frokost og en kopp te. Etter frokosten begynte jeg på boken "Bli best med mental trening", av Bertrand, for andre gang. En av utfordringene han gir oss som har lest boken, er å lese den en gang til og ta notater underveis. Dette har jeg begynt med, og boken blir snart fylt med rosa markeringer, for den mannen vet virkelig hva han snakker om! Jeg blir så utrolig fascinert og motivert av den boken. Anbefales!

Nå sitter jeg i sengen og skal straks ta turen til jobb. Tenk at jeg var så heldig å få leie et rom som bare er en liten gåtur unna jobben :- )
Håret mitt er nyfarget og nyvasket, sminken er på plass, magen er mett og jeg er klar for noen timer med kundeservice! 

Ha en strålende mandag!! ♥
Et nytt kapittel

Jeg har på følelsen at dette kommer til å bli et langt innlegg. Uansett så skal jeg forklare dere hvorfor jeg har vært fraværende så lenge. Jeg skal ikke legge ut om alt fordi jeg er ikke den eneste parten i det hele, men jeg vil fortelle om meg, mine følelser og mine tanker.

Åh. Hvor skal jeg begynne? Akkurat nå sitter jeg på mitt nye rom i en ny leilighet her i Oslo. Ja, i en ny leilighet. Det er slutt mellom meg og Gunnar. 
De siste 6 månedene så har jeg vært veldig forvirret. Jeg har tenkt på så ufattelig mye. Hva vil jeg gjøre med livet mitt, er jeg lykkelig, vil jeg fortsette med forholdet. Slike tanker og spørsmål er virkelig ikke lett for meg som sjeldent snakker om eller dealer med de dypeste følelsene mine... Forestill deg selv at du er i et forhold med en fantastisk person, men du selv klarer ikke å strekke til. Ikke emosjonelt eller fysisk. Det føles bare ikke riktig.
Jeg tenkte at det å flytte til Oslo skulle bli en ny start. Vi skulle fikse opp i ting, bli bedre på å snakke sammen og fokusere på forholdet. Men slik ble det faktisk ikke. Et nytt oppussingsprosjekt sto for dør og tankene jeg hadde fra før ble ikke akkurat mindre oppi det hele.

Noe jeg har lært fra bruddet er å virkelig lytte til følelsene mine og faktisk sette meg selv først. Sistnevnte er en ting jeg er utrolig dårlig på. Jeg er en person som har vanskelig for å si nei fordi jeg kjenner altfor lett at min dumme samvittighet kommer snikende. På samme måte som i forholdet. Jeg var redd for å såre han. Redd for at jeg skulle bli en stor stygg ulv fordi jeg tenkte på meg selv. Nettopp derfor lot jeg det gå lenger og lenger med de samme tankene. Når jeg leser det slik jeg akkurat skrev det, høres det utrolig dumt ut. Tenk å få dårlig samvittighet for å tenke på seg selv!


 


Jeg skal ikke nekte for at han var min første store kjærlighet. Jeg har vokst som person sammen med han gjennom de fire siste årene. Det er selvfølgelig rart å plutselig være alene, men jeg kjenner på kroppen og hodet at det var et riktig valg. Jeg har det bra. Veldig bra. Overraskende bra. Jeg ser litt lysere på ting igjen, og jeg har så mye jeg skal få gjort. For meg selv! 

Puh. Jeg sa det kom til å bli et langt innlegg, men fy søren så godt å få oppklart ting, både for meg selv og dere! 
Ha en god natt da dere ♥

Design laget av Julie Viktoria
hits