tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Monster heels

Beklager for null blogging i går, dere! Jeg lå rett ut etter en lang time hos tannlegen. Vi tok fire hull på en og samme gang, og hele tre sprøyter med bedøvelse... Jeg hadde virkelig vondt i hodet og var kjempe slapp. Så nå sitter jeg her, med et kinn som ser ut som om jeg har blitt bitt av en kjempe stor mygg. Kjempe flatterende, yes! Haha, men jeg må jo le litt også. Nå er heldigvis venstre siden ferdig, og kun litt på høyre siden gjenstår :- )

Love my monster shoes ♥ Fra Missguided.
Deilig hjemmeøkt

Hei og hopp flotte lesere! Herregud så flinke dere er til å legge igjen fine kommentarer. Jeg blir skikkelig glad for hver eneste en, og spesielt når jeg ser at statistikken går i været! Da blir det ekstra gøy å blogge for dere som følger med! :- D

Da startet vi dagens innlegg med positivitet på en mandag. Det er ikke dårlig! Jeg har fullført min første (eller andre) hjemmeøkt noensinne. Tanken på å gå bort til treningssenteret og få litt knapp tid før jobb, fristet ikke. Derfor så tok jeg på meg shorts og sportsbh, satt på den beste lista på Spotify og satt i gang. Det var utrolig deilig å kjøre lår og rumpe hardt hardt hardt i dag! Jeg følte virkelig at jeg fikk trent, selvom jeg ikke dro på treningssenteret. 

Jeg ønsker dere alle en fin mandag! ♥
This dress tha bomb

Den er virkelig så mye finere i virkeligheten enn det den så ut som på nettsiden. Jeg tror jeg aldri har eid et så vakkert plagg. Jeg er kjempekjempekjempe fornøyd med kjolen og den sitter nesten som smack bortsett fra i ryggen, men det fikses lett med fashiontape! Takk gud for at slike ting finnes! Nå ser jeg virkelig frem til høytidene i Desember måned. Jeg klarer nesten ikke stoppe å se på den! 

Tipper denne lyser opp hele garderoben! Den er desverre utsolgt, men du finner masse annet fint på salget til Nelly, her ♥
Oppskrift: Peanut Butter Cups

Endelig har jeg laget min første oppskrift på sunne Peanut Butter Cups! Superduper sunne er de nok ikke ettersom de nok inneholder en del kalorier, men den har ihvertfall sunne ingredienser!

Dette trenger du til 12stk:

Jeg valgte å bruke organisk peanøttsmør ettersom det inneholder ikke sukker eller like mye salt som de andre. Om du er vegetarianer, er ikke kremfløte nødvendig for å få dette til. Salt kan sløyfes dersom du har en annen type peanøttsmør med mer salt.

1. Start med å legge sjokoladebitene i en bolle over kokende vann. Jeg brukte en rist for at dampen skal varme opp bollen. Ha også i 1 ss kokosolje. Rør om av og til for å blande oljen med sjokoladen. 
2. Mens sjokoladen smelter, blander du 3-4 toppede ss med peanøttsmør med salt (om du trenger), 4 ss kremfløte og 1 ss smeltet kokosolje. Bland dette godt sammen og smak gjerne etter om du vil ha mer salt eller fløte!
3.  Sett cupcakes formene på en rett bunn (gjerne en fjøl eller en tallerken) før du fyller de med kun 2 ss smeltet sjokolade. Sett de deretter i fryseren i 3 min for å hardne de litt.
4. Ha oppi en ts med peanøttsmør i hver cupcake form og press den forsiktig flat. Etter dette fyller du toppen med sjokolade. 2 ss holdt for min del.

Etter de fire stegene er ferdig settes formene i fryseren igjen i 15-30 minutter. Jeg syntes de smaker best når sjokoladen er "crispy" men peanøttsmøret er mykt på innsiden. Og voila! Du har deilige Peanut Butter Cups ♥


Pakker i posten

Jeg elsker pakker som skal hentes på posten. Som regel er det nye plagg fra Missguided som ligger å venter på meg. På torsdag hentet jeg hjem en pakke derfra og en pakke fra Nelly.com. Nelly hadde den fantastiske kjolen som dere kan se lenger ned på bloggen, og den var absolutt finere i virkeligheten! Den skal vises i morgen :- )

Army crop top og boots fra favorittsiden Missguided ♥
Just did it

Fy søren nå er jeg kjempe stolt av meg selv! Jeg våknet opp overraskende postitv, men med veldig liten energi... Jeg bestemte meg for å ikke stresse med å dra på trening før jeg hadde fått i meg en lang frokost og en episode av Alt For Norge. Frokosten i dag bestod av gresk yoghurt med blåbær og selvfølgelig den berømte grønne "shoten" haha. Etter episoden var ferdig dro jeg på Fresh. Og herregud for en kick-ass økt! Endelig testet jeg ut de nye ryggøvelsene jeg fant på Youtube i tillegg til at jeg fikk kjørt armer, rumpe, lår og bryst. Nå kan jeg nyte helgen med god samvittighet. Så utrolig deilig.
Er det flere som har trent i dag? ♥ 

Tommel opp for en konge økt! Nå er kjæresten på butikken for å handle middagsmat. Og dere, jeg har en fantastisk sunn-snack oppskrift til dere, stay tuned!
Snart en etterlengtet langhelg

Dagen frem til nå har bestått av å sove lenge, en deilig frokost og Sex and the City 2 på tven med dynen på sofaen. Ah. Det er så deilig med senvakter noen ganger. Jeg får gjort det jeg skal på dagen (selvom jeg ikke har gjort noe nyttig i dag) og jobb på kvelden. Planen var egentlig at jeg skulle trene etter frokost i dag, men det har regnet og regnet i hele dag, så jeg tar heller en skikkelig lang økt i morgen ettersom jeg har fri! Det er lenge siden jeg bare slappet helt av uten å gjøre noe som helst. Og Elleville-uken har tatt på ettersom det er så utrolig mange baller i luften, men kjempe gøy har Vita-gjengen hatt det! Så klokken fem tar jeg på meg Elleville-antrekket for siste gang i 2014.


Favoritt duftene mine

Er det noe jeg har nok av så er det parfymer. Jeg bruker sikkert forskjellig av de jeg har hver dag. Når man jobber med makeup og parfymer blir det nok av det i skuffen hjemme også! Det er mye variasjon av hvilke dufter jeg foretrekker, men en fellesnevner for disse fire er nok at de er søte. 

Mine to favoritter er definitivt Zen fra Shiseido og Chance fra Chanel, men Viva la Juicy er en god nummer tre! :)
Bruker dere noen av disse? 
Elleville dager

Hei dere! Dagen i dag har vært både bra og morsom for min del. Det startet med at klokken ringte halv åtte, og jeg holdt selvfølgelig på å forsove meg... Dere vet den tanken der hvor hodet sier "ja, nå er jeg våken" også våkner man opp igjen, etter en dupp, litt for sent og får et skikkelig kick? Den fikk jeg i dag. Da var det rett på badet, på med Ole Henriksen og sminken.
Jeg startet på jobb klokken ni idag ettersom vi satt i gang med å pynte til Elleville Dager som startet i dag! Butikken vår er kledd i gult fra hjørne til hjørne, og vi ansatte har tigerører med gule skjørt og tigerstriper i ansiktet! Jeg elsker når man kan gjøre noe ekstra som bare er en gang i året!
Hvordan var deres dag fine lesere? ♥ I kveld er jeg superklar for å kick some ass på treningssenteret igjen. Det er så deilig å komme i gang, i tillegg får jeg brukt min nye neongule treningstopp fra H&M :- )
Deilige skjerfet fra Cubus og bomber jakke fra Ginatricot :- )
Monday glory!

God morgen fine lesere! Hvordan startet mandagen deres? Var det noen som sto opp og tenkte "Mandag, let's go!"? Jeg må innrømme at jeg tenkte "Fuck it" da jeg våknet i dag, meeeen så kom jeg på at jeg skulle prøve og tenke positivt denne mandagen. Så etter litt treningsmotivasjon på Instagram og deilig musikk på Spotify ble dagen fort mye bedre!
Ettersom jeg trener på morgenen i dag spiser jeg alltid en liten frokost og slår heller til med et skikkelig måltid etter trening. Det værste jeg vet er å få hold eller føle meg for full i magen så tidlig. Jeg startet med en grønn shot med masse næring fra Supernature, varmt vann med sirton og ingefær pluss litt agurk og ananas. Nam! Nå er det rett på trening. I dag skal armer og såklart rumpe få kjørt seg! Ønsker dere alle en flott mandag :- D
Endelig Mid-Season Sale

Endelig er det Mid-Season Sale på Nelly.com.  Jeg klikket meg inn for å kikke litt, og nå har jeg sikkert tjue faner oppe med plagg jeg skal ha! De har så utrolig mye fint. Av erfaring er det alltid lurt å være litt rask ettersom sortimentet er begrenset. Det er alltid så dumt å finne ett plagg du har veldig lyst på, også er den utsolgt i din størrelse. Skikkelig skuff. 
Da jeg så den fantastisk fine kjolen under, klikket jeg den rett hjem med en gang! Den var heldigvis igjen i small og for bare 239kr. 50% off! Jeg tror jeg faktisk har funnet nyttårskjolen. Jeg gleder meg så utrolig mye til å hente den :- )

Du finner den her ♥ 

Annonselenke
God lørdag

I går hadde jeg en fantastisk dag! Det er utrolig hva positivitet, når man står opp av sengen, gjør med humøret og alle rundt deg. På jobben var det flere hyggelige kunder som ønsket god helg også. God energi gjør virkelig noe med utstrålingen, og det påvirker andre mennesker positivt. Prøv det i morgen da vel! Tenk å stå opp og tenke "for en herlig mandag" istedenfor å tenke "Ah. Dritt skole" eller "Jeg vil virkelig ikke dra på jobb i dag". Det gjør underverker! 

Men! Tilbake til gårsdagen. Kjæresten og jeg sluttet på jobb klokken seks. Da var det rett hjem for å rydde og vaske litt før gjestene kom. Det var utrolig koselig med et lite vorspiel hjemme hos oss. Gode mennesker, god musikk, latter og alkohol. Kan det bli bedre?

Mobilbilder er alltid standard i slike sammenhenger. Men hey, better than none! Hvordan var deres lørdag?
Det er lørdag

Endelig er det lørdag og jeg føler meg rask og fin selvom jeg skal på jobb fra klokken elleve til seks i dag! I tillegg til formen så har jeg nylakkerte negler med svart Essie lakk og den nye Gel Top Coaten til Nails Inc London. Den skal jeg tipse dere om senere. Neglelakken sitter som smack i en uke! Men, tilbake til denne fantastiske lørdagen. Det er jo sol også! Det kunne nesten ikke blitt bedre enn dette. Høsten er jo så fin!
Nå skal jeg få på meg sminken og lage en god lunsj før det blir jobb! Ønsker dere en fin lørdag!
In my purse

Noe jeg alltid har i vesken er jo selvfølgelig lommeboken fra Pull&Bear, husnøkkler og strikk. Jeg vet aldri når "faren" av fuktig vær er ute å går så strikk må alltid være med. Livet med krøller er hardt dere... Haha. Nå på høsten er været så utrolig variert, så jeg går også alltid rundt med en paraply og et par solbriller. Paraplyen er med et fint blomstermønster fra H&M og solbrillene fra Ebay. 

Leppepomader får jeg og vesken aldri nok av. Jeg pleier alltid å gå rundt med minst to leppeprodukter for jeg klarer meg ikke uten! En nyhet jeg har begynt å bruke er Ole Henriksens daglige leppepeeling. Den gir litt farge, og man får silkemyke og deilige lepper etterpå. Clarins sin Lip Perfector er også alltid med! Den er stappet full med roseolje som gjør leppene kjempe myke selvom de er tørre. Også må jeg selvfølgelig ha en leppepomade med solfaktor, så da er det Hydracolor fra Vita som gjelder. Den finnes i forskjellige farger, min ble denne plommefargen som er nydelig om høsten!

Min favoritt fra Chanel er også med til tider. Den lukter helt fantastisk og er superfrisk. Nå er den snart tom også :( 
Jeg har sikkert fem parfymer her hjemme, men man får jo alltids en god favoritt. Min neste duft skal nok bli YSL Manifesto. Den er utrolig god! 
My three all-time favorites

I dag vil jeg dele mine tre favorittprodukter med dere. Disse kommer til å forbli i hudpleierutinen min en god stund fremover. Jeg legger absolutt ikke noe skjul på at jeg elsker Ole Henriksen. Jeg har blitt forelsket i både mannen og de fantastiske produktene han skaper. "Den sorte ansiktsmasken", som nesten alle kjenner til, fra JorgObé har jeg også brukt ganske lenge. 

JorgObé masken fjerner hudormer fra porene. Det er utrolig kult å se på flakene du tar av etter 40 minutter, for hudormene henger virkelig igjen på dem. Effektiv med andre ord! En nybegynner feil jeg gjorde første gang jeg skulle prøve masken, var å ta den i HELE ansiktet. Det gjorde jeg veldig dumt i ettersom masken blir såppas stiv at de små hårene i pannen og på kinnene gjorde at det stakk i huden. Bruk den kun i t-sonen, altså nese, hake og midten av pannen!

Walnut scrub og On the Go rensen er utrolig gode. Disse er så drøye at jeg har hatt de i minst tre mnd allerede.
Skrubben bruker jeg en til to ganger i uka, og huden blir seriøst babymyk og hudtonen blir så mye jevnere med en gang. Denne er absolutt verdt å prøve og ikke minst så er den helt klart verdt prisen! Du finner den her til bare 229,-.

Jeg er ikke helt vant til å bruke rens hver dag enda. Jeg bruker for det meste sminkeservietter og tonic på kveldene. Men On the Go rensen er et mirakel. Du trenger kun en liten dråpe for å rense hele ansiktet og halsen. Denne bruker jeg også kun en til to ganger i uken, men jeg skal nok bli flinkere til å ta en runde med denne enten morgen eller kveld. Den lukter faktisk spa! Du kan finne den her til 255,-.
Lemon & ginger

Hva er vel ikke bedre enn å sove lenge en morgen uten å bli vekket av en mobilalarm? I går jobbet jeg fra klokken ti til åtte ettersom jeg måtte steppe inn på Vita Exclusive, og da er det absolutt ikke feil med fri dagen etter. Jeg startet morgenen med å blande varmt vann, noen skiver sitron, ingefær og litt honning. Det smaker helt vidunderlig og du sitter igjen med god samvittighet. Sitron og ingefær er jo godt for så mye! 
I løpet av dagen skal jeg nok få skvise inn en treningsøkt i tillegg til å vaske litt i leiligheten. Det trengs! Jeg vet ihvertfall at jeg skal ha en liten spa-kveld med meg selv også. Å våkne med jevn og babymyk hud er ikke feil før helgen. 

Hva skal dere finne på i dag?
Scarves for fall

Høsmote er noe av det beste jeg vet hvert år som kommer. Jeg elsker at det ikke er for kaldt til å bare gå med en tykk cardigan og skjerf rundt halsen. I tillegg så er det utrolig mange fine høstfarger i butikkene. Noen av tingene jeg absolutt skulle ha meg i høst var to deilig skjerf fra Cubus. De er så utrolig varme og deilige å slenge på seg før man skal ut av døren. De minner meg litt om Acne skjerfene, men de er ikke i nærheten av samme prisgruppe.199,- på Cubus
Golden rings

To ting jeg elsker er gull accessories og nettshopping. Jeg kom over en nettside til en jente fra Storbritannia som lager sine egne ringer, smykker, armbånd og bodychains. Og absolutt alt falt i smak for min del. Det hun lager er heller ikke dyrere enn hva andre smykker er i Norge. Denne jenta har virkelig talent!
Etter ca. en uke fikk jeg ringene mine i posten, og jeg er kjempe fornøyd! Gjett om jeg skal gå til innkjøp av en hel del på nettsiden hennes fremover :D 
Link --> Dixiegraze. 

Hva syntes dere?
SmileLab tannbleking

Eller.. Tannbleking er det jo ikke, mer riktig blir vel missfargefjerning. Denne har vært min favoritt i snart ett år. Resultatet er utrolig bra og det varer ganske lenge! 
I pakken er det 15 strips med behandling til tennene både oppe og nede. Pakken koster 499,- og jeg kjøpte den på Vita ♥

Et godt tips er å ikke ha nypussede tenner før du setter på stripsene. Da beskytter du tennene, spesielt hvis du har sensitive tenner som meg. Stripsene skal sitte på i 30 minutter, og voila! Der har du et fint og hvitere smil! 

Jeg har også prøvd SmileLab FLASH, men syntes ikke denne ga like godt resultat som hovedpakken. Noe av grunnen er vel at FLASH pakken skal brukes til å opprettholde effekten fra hovedpakken, men for meg fungerer den vanlige SmileLab helt fint alene!

Har noen av dere prøvd denne?
Tips: Printic appen

For ett år siden så jeg på Eirin's blogg at hun hadde skrevet om en app som heter Printic. I denne appen kan du laste ned bildene du har på mobilen og få de i posten som ekte polaroid bilder! Jeg ble helt forelsket, men har ikke tørt å prøve den før i forrige uke. Det tok kun fire dager før de var i posten! Og de ser så utrolig fine ut. Kjempe god kvalitet er det også! Jeg gikk inn på kampanjen der du får 50 polaroid bilder til bare 225 NOK, noe som var veldig lavt i forhold til farge- og bildekvaliteten. Bare se på de!

Det beste er at du også kan legge til tekst under hvert bilde uten at det koster noe ekstra! Skrifttype og farger kan du også bestemme. Jeg tenkte å henge opp disse bildene på veggen hjemme. De med venner på skal i gangen, og de med meg og kjæresten på skal på soverommet :- ) Du kan lese mer om Printic her.


Dette innlegget er ikke sponset.
Instagram @tiffanygnaly

1. Min fantastisk fine fringed swimsuit fra Missguided  /  2. I prøverommet på H&M. Crop toppen ble garantert med meg hjem  /  3. En ny bh bestilt fra Ebay. Du kan finne den her  /  4. Hjertesolbrillene fra Missguided  /  5. Nyvåken og nyvasket hår  /  6. Red hair don't care  /  7.Gjensyn med Sandra igjen  /  8. Prøverommet på H&M  /  9. På tide å stå opp?
Good morning

Hei kjære lesere!

Har dere hatt en fin morgen? Jeg regner ihvertfall med at dere som har høstferie har sovet like lenge som meg? Jeg sto opp for å si hadet til kjæresten og lage meg en god kopp med varmt vann, sitron og litt honning. Det har nesten blitt et must hver morgen. Naturlig detox hverdag sier jeg absolutt ikke nei takk til. 
Jeg vurderte sterkt om jeg skulle lage meg bananpannekaker til frokost i dag igjen, men så bestemte jeg meg for å heller spise opp resten av kalkunpålegget i kjøleskapet. En ting jeg har lært av mamma, er å spise opp det man har i kjøleskapet. Haha!

I dag har jeg ingen planer. Selvom det er lørdag, så frister det ikke å dra ut på byen ettersom det dårlige høstværet endelig har kommet. 
Er det forresten noen av dere som har sett på Devious Maids? Jeg har blitt helt hekta på den serien. Jeg som trodde det aldri kom til å komme en serie som var like bra som Frustrerte Fruer. Serien anbefales! :- )
Friday off

Heisann!

Nå har jeg ikke vært innom på en veldig lang stund.. Jeg har ingen spesiell grunn til at jeg ikke har blogget, jeg har bare ligget på den utrolig late siden, men det er fortsatt deilig å se at statistikken ikke er helt død. Så flott at ikke alle av dere har gitt meg helt opp!

I går var min siste jobbdag denne uken. YES! Så jeg har hele helgen fri til å lage innlegg, trene, se på tv, lage mat. Ja, you name it. Det er så utrolig deilig å vite at man kan slappe av og at man ikke skal noe sted i noen dager. Morgenen min startet med bananpannekaker og tannlege besøk. Jeg har aldri vært noe redd for tannlegen, men det var veldig på tide at jeg dro. Den ene tannen bakerst i munnen hadde et ganske stort hull, noe som kanskje må rotfylles eller trekkes ganske snart. Fy søren. Dårlige nyheter var det, men jeg skal skjerpe meg max ved å ta i bruk tanntråd og flour. For ikke å nevne det å kutte ned på kuletyggis-spisingen. Det er jo så godt!


Hvordan var deres dag?

Design laget av Julie Viktoria
hits