tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Bildene som aldri kom på bloggen

Jeg elsker å se "backstage" bilder eller grimasebilder til andre bloggere. Det gir liksom et personlig preg bak all den seriøse posingen. Hver gang jeg blir tatt bilde av, spesielt på et så offentlig sted som Operaen, blir jeg alltid i skikkelig akward humør og det tar litt tid for meg å bli vant til at folk stirrer. Jeg har alltid vært en tullete person, og det blir alltid noen bilder som blir mer morsomme enn de blir fine. Haha.

Dette skjer hver eneste gang jeg tar bilder, så innlegg som dette blir det garantert flere av. Tommel opp, eller? ♥Haha. Jeg må le litt av meg selv! Vil dere ha flere slike innlegg? :- )
Når bikinien sitter perfekt

Jeg er 99% sikker på at de fleste jenter ikke er fornøyd med hvordan bikinien sitter i forhold til undertøyet. Undertøyet sitter alltid som smack på kroppen. Tight og tilpasset formene. Bikiniene derimot, sitter nesten som en pose i forhold. Trusa blir for slapp i baken og bikinitoppen sitter løst og gir ikke puppene noen fin form. 
Jeg har vært frustrert over dette mange sommersesonger på rad. Hvorfor kan ikke en bikini få meg til å se akkurat like bra ut som i undertøy?
Endelig har jeg funnet en fantastisk nettbutikk med bikinier som sitter perfekt på kroppen!

I fjor sommer kom jeg over en profil på Instagram som heter Montceswimwear. Jeg ble helt forelsket i alle fargene, mønstrene og de fine bikiniunderdelene som er inspirert av Brasil. Jeg syntes det er kjempefint med bikinitruser som ikke dekker hele rumpa. Man får faktisk litt rundere rumpe ved å dekke den til litt mindre! 
Så, i litt over et år har jeg siklet etter å investere i en av disse bikiniene. Endelig tok jeg sjansen og den sitter PERFEKT på kroppen. Ikke noen posete rumpe og jeg kan si hadebra til bikinitopper som sluker puppene mine. Den er rett og slett fantastisk!


Gjett om denne skal brukes flittig på ferie! Hjemmesiden finner du her.
Antrekk - 030815

jeans fra Dr.Denim  //  heels herfra //  solbriller fra Vita  //  veske fra Accessorize  //  v-neck topp herfra


Innlegget inneholder annonselenker.
Behind the scenes

Hei og hopp! 
Når dere leser dette har jeg nok allerede stått opp og dratt den morgentrøtte kroppen til jobb. I dag blir det ganske mye å gjøre frem til klokken 18.00, men det er akkurat slik jeg liker det. Timene går unna i en fei når man har mye å gjøre. Den store bonusen er at det blir så fint i butikken når alt er på plass og ryddet vekk fra gulvet. Da kan man virkelig klappe seg selv på skulderen og si "Well done"!

For dere som ikke følger meg på Snapchat så er det her jeg poster en del bilder "behind the scenes" fra livet mitt. Både en del humor og andre fine ting. Følg meg på: tiffanygnaly ♥ Her har dere litt av feeden min på MyStory.
Ha en fin dag dere! Vi blogges i kveld :- )
En kjempegod investering

Åh dagen i dag har vært en av de beste mandagene i mitt liv! 
Jeg satt ringeklokken på klokken 07.00 i dag og var oppe av sengen tjue minutter senere og klar for trening. Økten ble ikke lang i dag ettersom jeg var utrolig tung i kroppen, men jeg er glad jeg valgte å høre på de positive stemmene i hodet!

Etter en lang dusj og og noen sminkestrøk senere var det på tide å møte Marie for å ta litt bloggbilder. Vi bestemte oss for å "shoote" på Operataket ettersom lyset er utrolig fint der oppe. VI brukte minst to timer til å snakke masse og ta over 200 bilder. Ja det ble faktisk over 200 bilder! Haha. Livet som bloggere. Den dagen vi kan ta fem bilder og være ferdige lengter jeg etter.

200 bilder og en del selfies senere dro vi til Espresso House for en sen lunsj og utveksling av bilder. Jeg er såååå glad for at jeg investerte i en Selfie-Stick fra Ebay. Den ble godt brukt i dag, og bildene ble ganske kule. Dere finner samme Selfie-Stick her!

Innlegget inneholder annonselenke.
TIFFANY GNALYJeg er en 21 år gammel Norsk/Afrikansk jente som ble født den 10.Juni.1994 og jeg vokste opp i Halden by. Positiv, smilende, hjelpsom, utadvendt og selvsikker er noen av ordene som beskriver meg. En av mine store drømmer er å leve av å være artist. Ikke bare en artist, men en preformer. Sanginteressen min har vært der helt siden jeg var liten, men jeg forsto ikke at det var dette jeg ville gjøre før et par år tilbake. 

For min del startet bloggingen for maaaaaaange år siden (ca 2009), men jeg var veldig dårlig på å oppdatere og startet derfor ofte på nytt med nye bloggnavn og det hele. Nå har jeg endelig landet på ett navn og her skal jeg bli lenge.

Ønsker du å følge med litt "behind the scenes" kan du følge meg på

Instagram: tiffanygnaly
Snapchat: tiffanygnaly
Facebook: www.facebook.com/tiffanygnaly
Turorials: Heatless Waves & No Makeup Makeup Look

I skrivende stund sitter jeg i sengen med et tomt pizzabrett ved siden av meg og en lettet følelse. Vi er endelig ferdige med å sparkle veggene i stuen! Det føles så godt at det eneste som står igjen i oppholdsrommet er å beise gulvet, flekk-sparkle der det trengs og male. Men det evige spørsmålet er hvilken farge vi skal gå for... Vi er begge enige i at grått blir det beste. Men skal man ha grått med blåtoner i? Grått med grønntoner? Eller litt mer mot Cappucino? Jeg aner ikke.
Det spørsmålet overlater jeg til uken som begynner i morgen. Det skal bli så utrolig spennende å se ting falle litt mer på plass :- )

Jeg kikket forresten i mitt "gamle" YouTube arkiv og fant noen gode videoer jeg laget for en god stund tilbake. Heatless Waves videoen føler jeg trenger en oppdatering snart. Tenk at jeg så slik ut for 1 år og 6 måneder siden! Haha.Jeg ønsker dere en fin søndag ♥
Bloggers meet in Oslo

Åh for en herlig dag dette var. Selvom det var på torsdag jeg møtte disse herlige jentene, så sitter jeg igjen med en skikkelig fin opplevelse. 
Det er altfor sjeldent jeg møter helt fremmede mennesker gjennom og kun ha sett de på blogg og sosiale medier. Fine La Blond og venninnen Rachel tok initiativet til en liten samtale på Facebook og vips to dager senere møttes fire glade jenter opp til en sushi-date :- )

Så flotte mennesker møter jeg sjeldent. Vi lo så utrolig mye og stemningen ble ikke klein et sekund i løpet av timene vi var sammen. 
Jeg gleder meg allerede kjempemasse til neste møte! Bloggen til La Blond finner du her og Marie sin finnes her 

Design laget av Julie Viktoria
hits