tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Old Outfits

 

Solbriller fra Vita - Genser fra H&M - Shorts fra Ginatricot - Sko fra Mango

Bluse herfra - Jeans fra Dr.Denim        Crop Top fra Junkyard - Skinnshorts fra New Yorker

T-shirt og sko herfra - Shorts fra Ginatricot - Veske fra H&M - Solbriller og blomsterkrans fra Vita

Bomber jakke fra Ginatricot - Genser herfra - Skjørt fra Sisters Point - Sko fra Jeffrey Campbell

Jakke fra H&M Herre - Bukse fra Missguided - Skjerf fra Cubus - Veske fra H&M - Solbriller fra Vita

Annonselenker
Uken som gikk . . .

Ukens høydepunkt... Denne uken har vært kjempefin! Jeg har vært en del med venner, hatt fri fra jobb og nytt sommerværet, men det er ikke noen tvil om at høydepunktet var å få lillebror på besøk. Det er ikke veldig lenge siden jeg så han sist, men tre uker kjennes fort ut som tre måneder når man savner noen. 

Ukens mest spilte låt... Er definitivt Rich Homie Quan - Flex (ooh, ooh, ooh)

Ukens gullkorn... Bror, Gunnar og jeg var på kino for å se Jurassic World og da vi skulle bestille billetter på automaten så smalt det en litt flau kommentar fra meg.

(Vi ser på maskinen og de setene som er ledige er røde, de optatte er grå)

Jeg -     Hæ? Er alle de røde setene tatt? Det var sykt mange som skal se denne filmen!
Kevin - Nei. Det er de grå som er tatt. Tror du alle unngår å sette seg i midten av salen eller?

Ukens behind the scenes... Dette ble tatt under forrige ukes "antrekksshoot". Jeg var utrolig flau i begynnelsen ettersom det er umulig å unngå mennesker her i Oslo
Who Run the World

Beklager et veldig sent blogginnlegg i dag, men etter en veldig bra kveld i går har jeg prestert å sove helt til klokken to i dag. Vi endte kvelden klokken 06.00 etter mye latter, fine mennesker og en del god drikke! Åh for en herlig kveld. 

I tillegg til masse latter og morsome samtaler ble jeg kjent med denne jenta, Aurora. Er det noe jeg er kjempe glad i så er det å møte nye mennesker. Og spesielt noen så gode som henne. 
Etter noen timer med drikking hos Anne Marthe dro vi videre til Club Skansen og danset rumpene av oss hele kvelden! 

En fantastisk kveld sammen med jentene! ♥
Yesterday at Olivia

Heisann fine mennesker!

Endelig er det fredag og jeg startet dagen med å gjøre noe trist. Jeg har nemlig tatt ut de fine flettene mine... Håret mitt har vokst ganske mye i tillegg til at alle mine flotte babyhår har stukket frem i noen uker for lenge. Det har vært så utrolig deilig og stå opp uten å tenke på å gjøre noe med håret. Veldig lettvint og ikke minst utrolig deilig på sommeren! 
Selvom det var skikkelig deilig å slippe ut resten av håret, så elsket jeg flettene. Og jeg tror jeg skal ha det minst en gang til i sommer!

I går ettermiddag var mine to søsken og søskenbarn på Olivia på Aker Brygge. Det var virkelig kjempegodt, og vi avsluttet måltidet med årets første softis. Ihvertfall for min del! Litt sent ute kan du si. Hadde dere en fin dag igår? ♥

De fine søsknene mine!
Oh Snap Del 2

Gooooood morgen! Klokken er halv tolv og jeg har allerede rukket å spise frokost, trene og handle litt mat. Fy søren det føles godt! Fra og med i dag har jeg fri resten av uken og jeg gleder meg til å planlegge og fylle dagene med hva som helst. 
Lillebror ligger fortsatt i sengen og ganske snart skal jeg lage noen rundstykker servert med godt pålegg. Jeg elsker virkelig å varte opp og stelle i stand for mennesker jeg er glad i. Spesielt for familie nå når jeg ikke ser de så ofte.


Her har dere en del "backstage" bilder fra København. Jeg må innrømme at vi snappet ikke akkurat lite på den lille turen, men vi hadde det utrolig morsomt sammen og lo ekstremt mye! Dagene gikk for det meste i shopping og spising. Hva mer trenger egentlig jenter på en slik weekend-tur? 
København er absolutt å anbefale som en jentetur hvis du ønsker shopping, mat og gode utesteder! Nå skal jeg ta med en velfortjent dusj før dagen starter på ordentlig ♥ Ha en flott dag!
Outfit - 070715

Åh denne  dagen har vært så fin! Det har ikke skjedd noe spesielt i dag, men jeg har stort sett vært i godt humør både på jobb og her hjemme. En av favoritt tingene mine ved å jobbe på Frogner er at dagene går så fort. Vaktene fra 10 - 18 går så lett som en lek ettersom vi alltid har noe å gjøre. Men jeg må si at jeg misunner dere som har sommerferie også. Det er en av tingene jeg savner ved å gå på skolen. Lange late feriedager uten og ha det hengende over seg at skole eller jobb venter. Friheten til å gjøre akkurat det man vil. 

I morgen satser jeg på at det blir nok en fin dag. Lillebror kommer nemlig på besøk og jeg gleder meg kjempe mye! Hva vi skal finne på har jeg ingen anelse om, men jeg vet at jeg har kjempelyst til å se filmen om Minions på kino :- )

I skrivende stund sitter jeg i sengen med Grey ved siden av meg. Ja tenk det, katten min ble oppkalt etter Mr. Grey. Haha. Og jeg skal straks hjelpe kjæresten med å rydde litt så leiligheten blir ren og pen til i morgen. Ha en kjempefin kveld, fine lesere! ♥

Topp herfra - Skjørt fra Missguided - Cardigan fra Bikbok - Sko herfra - Solbriller fra Aldo - Veske herfra

 

Annonselenker
Oh snap


Nå føler jeg det er utrolig lenge siden jeg har oppdatert dere med et Snapchat-dryss. Jeg snapper som regel ganske mye, men de siste dagene har det blitt litt ekstra ettersom det har vært mye og finne på og et kjempe deilig vær her i Oslo. 
Følg meg gjerne på Snapchat - tiffanygnaly. Det samme heter jeg på andre sosiale medier også! 
Nå har jeg faktisk begynt å snappe på engelsk også. Jeg la merke til at jeg har fått en del internasjonale følgere og for å gjøre MyStory forståelig for alle valgte jeg å begynne med det :- )


Nummer to

God morgen fine lesere!
Endelig er lørdagen her og det er fortsatt strålende sol på utsiden av vinduet. Jeg misunner alle dere der ute, og spesielt kjæresten, som har hele dagen på å gjøre -absolutt hva dere vil! Jeg skal tilbringe mesteparten av av denne flotte sommerdagen på jobb, men jeg satser på at det blir en god dag likevel.

De av dere som følger meg på Snapchat og Instagram vet nok at Mia og jeg tok oss en tur til København i forrige uke. Åh vi koste oss så utrolig mye og jeg tror jeg aldri har shoppet så mye i mitt liv. En av tingene jeg absolutt skulle gjøre, var å ta en til tatovering. Jeg har en på håndleddet fra før av som jeg elsker og endelig var det på tide med en til. På iPhonen har jeg faktisk flere notater av hva jeg skal ha av tatoveringer. Det er veldig viktig for meg at de betyr noe spesielt selvom jeg har et par jeg gjerne vil ta fordi jeg syntes det er fint.

Jeg ble så fornøyd! La famille betyr familien, på fransk. Halvparten av min slekt kommer fra Elfenbenskysten hvor de snakker hovedsaklig fransk. Jeg har også en del familie i Paris som jeg ser altfor sjeldent! Familie betyr bare mer og mer for meg. Før tenkte jeg ikke på at familien er der hele tiden. Enten om det er for trøst, hjelp, gode minner eller latter. Jeg tror det å sette mer og mer pris på familie er en del av det å bli voksen. 

Nå skal jeg male på meg fjeset igjen. Ha en kjempefin lørdag dere ♥
For en onsdag!

Ahh. Denne dagen har vært herlig! Jeg elsker å våkne opp til sol med kjæresten og verdens fineste pus ved siden av meg i sengen. Dagen fortsatt med å ta turen ned til Aker Brygge for å være med på et kurs med Sensai. Det er alltid spennede med nye merker i butikk og enda bedre er det å få meg seg litt hjem for å prøve de ut.

Etter en deilig og avslappet dag på jobb dro jeg på Posten for å hente en ganske oversized pakke fra Missguided. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Jeg elsker virkelig klærne der! Og jeg skal ikke nekte for at det blir minst en pakke i mnd derfra :- )
Klærne skal jeg selvfølgelig vise frem ganske snart.

Ettersom vi ikke har kjøkken for tiden og været har vært helt fantastisk bestilte vi oss litt takeaway fra Lille Saigon og satt oss i parken. Det er virkelig elsker ved Oslo er at det alltid er mennesker ute. Mandag som lørdag. Jeg er også utrolig fornøyd med å bo her på fineste Grunerløkka! Alt er i gangavstand og veien til jobb er ikke for lang. 

Nå må jeg hjelpe kjæresten med å rydde litt. Snart er det tid for å slipe gulvet! Woho! 

Ha en fortsatt fin soldag, lesere :- )

Design laget av Julie Viktoria
hits