tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Fantastiske Makeup Mekka

God tirsdagsmorgen! Har dere hatt en fin start på dagen? Jeg sto opp ganske moody i dag med tanke på at jeg ikke sovnet før klokken halv tre i natt... Også er det jo uvant å våkne en time tidligere ettersom vi har stilt klokken frem. Men uansett så satser jeg på at dagen i dag blir bra! 

På lørdag fikk jeg en pakke i posten fra Makeup Mekka og jeg er SÅ glad! Contour Paletten var mye større enn det jeg trodde og jeg gleder meg masse til å vise frem hvordan den brukes! Jeg tenkte at jeg skal få til å lage en How To video til dere, hvor jeg bruker Contour Paletten :- )

Ha en kjempefin dag ♥

Biocell eye & face mask, her 40,-      Easypeasy Browgel, her 0,-      Pro Pencil Brush, her 30,-      Contour Palette, her 99,-

Annonselenker
Snapchat lately del 2

Her kommer endelig del to av snappene fra februar til mars, haha. Jeg spør igjen, er det noen som vet hvordan man legger til leserne sine på Snapchat uten at de får sendt deg bilder og de kun kan se MyStory? Takk for hjelp ♥lørdag

God formiddag lesere! Jeg kan ikke tro at jeg virkelig sto opp for en og en halv time siden. Jeg pleier jo alltid å stå opp når alarmen har ringt klokken åtte på alle hverdager. Det er nok restene etter lørdagen som måtte ut tenker jeg. 

Jeg var så heldig å få med meg fine Helene på festen og vi hadde det fantastisk gøy! Det finnes vel ikke noe bedre enn masse nye og glade mennesker, deilig musikk, mat, vin og masse latter? Men med helgen bak oss gleder jeg meg utrolig mye til å starte uken med trening og mine aller siste jobbdager i Vita på Farmandstredet.

Hva gjorde dere i helgen? Ble det noe festing på dere? ♥
Fiona Skirt fra Bikbok

Det flotte skjørtet er fra Bikbok til 199,-
verdens beste lørdag?

God lørdag til dere fine, flotte og snille lesere! Jeg syntes dere legger igjen så mange hyggelige ord om dagen. Det er en glede å logge inn på blogg.no for å lese positive kommentarer fra dere. I love it!

Denne dagen skal bli fantastisk. Akkurat nå er jeg på jobb, men i kveld blir det masse gøy med nye mennesker på en maskerade & poolparty fest. Kjæresten og jeg er invitert til John, den første mannen som har åpnet sin egen stuntskole i Norge. Festen skal foregå i ett treetasjes hus med basseng og vakre mennesker. Gud som jeg gleder meg!

I går var jeg innom Bikbok og tok med meg noen godbiter. Blant annet en mønstret kimono og ett skjørt som jeg gleder meg til å vise dere :- )
Ha en fantastisk lørdag dere, og god påskeferie ♥ 
Feriemodus

Haha. Sjokk at jeg begynte å bli i skikkelig feriemodus da snøen falt på bakken. Jeg elsker å kikke igjennom mappene fra tidligere feirer. Det popper opp så mange koselige minner og vakre steder jeg kunne tenkt meg å dra tilbake til. I fjor sommer var kjæresten og jeg i Barcelona og Sardinia. Det slo overhodet ikke feil med masse shopping, sol og avslapping. 
I år vet jeg ikke helt hvor reisen går. Vi har tenkt på både Santorini og USA og begge er jo kjempe fristende! Har dere tenkt dere noe sted i sommer? ♥ En liten blanding av Barcelona og Sardinia

Kos dere masse denne fredagen! 
Anbefaling: NAILSINC

Jeg har veldig lyst til å komme med en kjempegod anbefaling til dere. Helt siden NAILSINC kom inn i VITA har hele gjengen blitt forelsket. Det er et stort utvalg av lakker i tillegg til forskjellige kolleksjoner og forskjellige Base og Top Coats. 
Lakken jeg har på meg i dag heter Alexa Cashmere og er en matt lakk som sitter godt. NAILSINC har også sort lakk i matt som er favoritt nummer tre. På første plass ligger en helt fantastisk gele top coat som du er nødt til å ha hvis neglelakken flasser av etter to dager.

♥  NAILSINC Gel Top Coat
Denne er virkelig det beste jeg noen gang har prøvd. Gel Top Coat fungerer som en helt vanlig top coat, men den er tykkere i konsistens og gjør at lakken under sitter i minst en uke! Denne kan brukes over hvilken som helst lakk, og du kan si hadebra til neglelakk som går av rett av igjen. En skikkelig nail saver.
Du får Gel Top Coat og andre NAILSINC lakker kun hos VITA. (ett godt tips er å legge top coat over neglelakken mens den er bittelitt våt, og ikke helt tørr)
Salg på Makeup Mekka

Makeup Mekka's produkter har jeg brukt i snart to år, og jeg er fortsatt strålende fornøyd! Du får rett og slett makeup til kjempegod, langvarig kvalitet og til en veldig snill pris. Jeg har blitt helt forelsket i produktene de har til øyenbryn og det ser virkelig kjempe naturlig ut. 
Jeg har valgt ut noen favoritter til dere som er på salg akkurat nå. Det er faktisk ALLTID tilbud på Makeup Mekka, thumbs up!
Du kan se en Makeup Tutorial av meg hvor jeg bruker noen av produktene her ♥ 

 
Biocell øye- og ansiktsmaske, her       Easy Peasy Browgel, her       Punktvipper med lim, her       Contour & Highlight Palette, her

AnnonselenkerDagens antrekkCollege jakke fra H&M herre     Skjerf fra Cubus     Basic topp fra H&M     Skinnbukse fra Missguided     Solbriller fra VITA     Veske fra H&M
Nytt i klesskapet

For noen uker siden tok jeg et skikkelig ryddesjau i klesskapet ettersom vi snart skal flytte fra kjære Tønsberg. Og det trengtes! Garderobeskapet ble sikkert fem kilo lettere og det eneste som gjenstår nå er skoene mine. Skokolleksjonen min er veldig stor og jeg har vel ikke brukt halvparten av skoene to ganger en gang. Jeg har jo selvfølgelig mine favoritter, men jeg får meg ikke til å kaste de andre. Enten er de for spesielle eller så sier jeg til meg selv at "jeg kommer sikkert til å bruke de til sommeren" noe som aldri skjer. Haha. Er det noen som er like håpløs?

Anyways. Tilbake til klær, som jeg heller aldri får nok av. Nok en pakke fra Missguided har kommet og litt nyheter fra både Nelly og Ebay :- )

Denne sykt kule t-skjorten er fra Missguided, det samme er Midi skjørtet på første bilde

Crop top finner du her til 99,-

Jumpsuit fra MissguidedÅh. Dette er min favoritt! Du finner den på Ebay her 
Fresh start

Gooood mandagsmorgen til dere! Ah jeg er så fornøyd i dag. Kjæresten og jeg har brukt nesten hele helgen på å jobbe med den siste finishen som trengs i leiligheten før den skal legges ut for salg. Nå har vi bare noen små justeringer igjen før det er tid for å dra på visninger i Oslo. Ah. Herregud jeg gleder meg! 
Oslo har jeg alltid drømt om, og nå blir snart byen en del av hverdagen min :- )  

Akkurat nå er denne havregrynsskålen tom. Det er så godt, enkelt og mettende! Jeg elsker å toppe havrgegryn med bringebær/blåbær og chiafrø, hampfrø og kanel. Det slår aldri feil i tillegg til at kroppen blir fylt med masse energi etter en helg med oppussing og en del søtsaker.
Jeg ønsker dere alle en kjempeflott mandag ♥
Snapchat lately

Jeg innså faktisk at jeg ikke har delt mine Snaps med dere siden tidlig i februar! Så her får dere del en av faktiske 27 bilder. Haha. Er det forresten noen av dere som vet hvordan man legger til leserne sine på Snapchat? Lurer veldig på hvordan man slipper å få private snaps, men følgerne får kun se My Story bilder. Help please ♥
Shoegasm

Jeg lurer på om det å kjøpe tre par sko de to siste månedene er mye? Haha. Det har nemlig jeg gjort og det er ikke første gangen. Skogarderoben min har bygd seg opp siden jeg var seksten, da jeg begynte å gå med høye heler på skolen. Jeg elsket det og jeg fikk tydeligvis mersmak! 
Som regel kjøper jeg kun sko på nett, rett og slett fordi jeg syntes at de festskoene i butikk ikke er noe fine. På nett får man så mye mer utvalg i tillegg til at ikke alle har de samme skoene uken etterpå :- ) Skoene jeg holder under her er to av mine mange favoritter i skoskapet (som jeg ikke har) haha. Har dere noen skofavoritter hjemme?

Nude sko herfra,  Sorte platforms til høyre herfra,   Sorte jeg holder er fra Zara og de sorte jeg har på meg er fra Missguided.

Jeg ønsker dere en kjempefin lørdag ♥

Design laget av Julie Viktoria
hits