tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Oppskrift: Mangosalat med panert squash

Noe nytt jeg skal begynne med på bloggfronten er definitivt oppskrifter. Jeg elsker jo og få sunne middagsideer fra andre, men jeg vil jo at slike innlegg skal være interessante for dere også. Hadde det vært bra å begynne med ett oppskriftsinnlegg hver uke? Her har dere ihvertfall onsdagens middag :- )Du trenger:
 Spinatblader, 1/2 agurk, 1/4 rødløk, 1 mango, cherrytomater, 1/2 squash, olivenolje, brødsmuler fra 2 brødskiver, 0,5 dl soyamelk, 1 dl hvetemel, hvitløkssaltDette gjør du

- Skjær agurk, løk og squash i skiver og mango + cherrytomater i biter
- Ha brødsmulene i en stekepanne med litt olivenolje. Stek smulene til de har en gyllen farge og legg det på en liten tallerken
- Bland soyamelk, mel og hvitløkssalt i en bolle
- Dypp squashbitene i melrøren og deretter i brødsmulene. Stek skivene til de er gyllne
- Ha resten av grønnsakene i en salatbolle, ha over litt olivenolje og bland godt


Voila! En sunn, enkel og ikke minst god middag ?

(soyamelken kan selvfølgelig byttes med vanlig melk og melet med andre typer mel)
Endelig er den min

Woho! Nå er det bare noen timer igjen til helgen starter! Jeg skal jobbe helt frem til lørdag, men det jeg gleder meg til med helgen, eller lørdagen, er å spise HVA jeg vil. Haha. For en stund siden satt jeg å drømte om kanelsnurrer, kaker og kuletyggis. Det å ha en slik dag gjør det å si nei til søtsaker gjennom uken verdt det! Har dere en slik dag? 

Og guess what! I dag fikk jeg min etterlengtede iPhone 6. Jeg trodde ikke så mye lykke skulle ligge i en mobiltelefon, men det gjør det tydeligvis. Ihvertfall for en liten periode :- ) Så etter jeg hadde vært innom NetCom-butikken gikk jeg bestemt til Mester Grønn for å kjøpe blomster. Jeg husker at det var en av tingene jeg gledet meg masse til ved og flytte for meg selv. Å kjøpe blomster til egen leilighet er så deilig også blir det så fint! 

Ha en kjempefin kveld, dere! Her i stuen er det Bertrands metode på tvn og kos i sofaen :- )
My morning

Heisann! Jeg starter rett på sak. Grunnen til at det ikke har blitt noe innlegg før nå er at det har vært noe gravingsarbeid utenfor borettslaget her. Og noen idioter presterte å grave rett over fibernettet vårt. Jeg ble veldig frustrert, og den første tanken som slo meg var faktisk "men jeg må jo blogge"! Haha. Tror dere jeg ble overlykkelig i morges da jeg så at nettet var tilbake og sesong to av Frustrerte Fruer var ferdig nedlastet?
Men nå er jeg ihvertfall tilbake. Har dere hatt en fin onsdag? ♥Deilig start på onsdagen. Vanilje kesam med mango og havregryn! 
Birthday girl

Hei og hopp! Har dere hatt en fin start på uken? Jeg var utrolig trøtt i morges, men nå sitter jeg i soafen med Kongen av Queens på skjermen. Jeg elsker virkelig mandager. Jeg starter alltid sent på jobb og kan sitte å late meg forran tvn mens andre rusher til jobb og skole. Det er deilig! 
Denne uken skal bli bra. Kjæresten har bursdag i morgen og jeg gleder meg så mye til å feire han! I tillegg så er det pay-day mot slutten av uken og da skal jeg endelig få kjøpt meg den etterlengtede iPhone 6. Lykke :- )

Tilbake til overskriften. På lørdag var det endelig Mias tur til å fylle tjue! Vi startet kvelden med å drikke litt vin hos meg mens vi pratet om alt og ingenting. Senere dro vi til Champagneria ettersom vi hadde en reservasjon der klokken kvart over ni. Selvfølgelig var vi litt for sene, haha, og de hadde tydeligvis rotet med bordreservasjonene. Men det endte jo med at vi fikk både champagne, desert og Mojito på huset. Herlig! Resten av kvelden lo vi og danset masse ♥

Fineste Mia! 

Vi bestilte brød med alioli og ett ostefat. Det var helt himmelsk! Creme Bruleen smakte også nydelig

Det var virkelig en super kveld! Hva gjorde dere i helgen?
Oppskrift: Low carb pizzaDu trenger: 1 1/2 dl sesamfrø, 2 dl revet ost, 4 egg, 1 ss olivenolje, 3 ss kremfløte (kan sløyfes), 1 ts bakepulver, 1 ts salt, 3/4 ss Fiberhusk (kjøpes i helsekost butikker)

- Sett ovnen på 250 grader, men husk å ta ut stekebrettene
- Ha sesamfrøene i en blender/stavmikser og kjør det til det ser ut som mel
- Tilsett ost og sesamfrø i en bolle og bland det godt sammen
- Ha i egg, olje, kremfløte, bakepulver, salt og Fiberhusk. Bland alt godt. La røren "svelle" i 15 minutter så Fiberhusken trekker røren sammen. 
- Etter 15 minutter har du røren på ett stekebrett med bakepapir. Jevn røren utover til en sirkel eller firkant og sett brettet i ovnen til bunnen er gyllenbrun
- Ta ut brettet og ha bunnen over på en rist. Legg på fyll etter ditt ønske og sett det i ovnen på 190 grader til osten har smeltet. Jeg brukte tomatpure, løk, tomater, vegetarkjøttdeig, ost og sorte oliven

Volia! Nyt en kjempegod, mettende pizza med god samvittighet ♥
 5 Tips for en sunnere helg

 

1. Skvis inn en lengre treningsøkt

I helgen har du som regel mer tid. Isteden for å bruke timene på å sitte i sofaen og bli slapp, hvorfor ikke ta deg en litt lengre treningsøkt enn vanlig? Da sitter du igjen med en kjempegod følelse, masse energi og ikke minst er du litt sterkere enn før! 


2. Legg deg og stå opp til samme tid som i ukedagene

Dette gjør at du ikke kommer ut av søvnrytmen og du får en god, og veldig ofte, effektiv start på dagen. Visste du at de som legger seg tidligere ofte har høyere forbrenning enn de som legger seg sent? Dette er fordi de som legger seg senere spiser mer, og de som står opp tidlig får i gang forbrenningen raskere enn de som sover lenger. Det å stå opp på mandagsmorgen blir også lekende lett!
(dette er selvfølgelig ett unntak om det er lørdagskveld og kvelden byr på masse gøy og god drikke)


3. Kom deg utenfor døren

Frisk luft skader ingen. Å sitte inne hele dagen gjør deg ikke noe mindre slapp. Enten om du skal ut på byen, gå en tur, gå til treningssenteret eller ut å spise så hjelper det masse på humøret. Jeg og kjæresten går noen ganger tur og det er kjempe deilig. Forholdet har kjempegodt av det også :- )


4. Planlegg for den kommende uken

Planlegging er så undervurdert! Du vet konkret hva du skal gjøre og få til i løpet av uken, enten det gjelder trening, mat, gjøremål eller avtaler. I det siste har jeg planlagt måltider på søndagen og på onsdag. Da vet vi hva vi skal spise og vi sparer penger på å handle til tre dager av gangen. Dette er noe du burde prøve i en uke. Jeg lover at du blir frelst. Det er så mye lettere å spise sunt når måltidene er planlagt på forhånd! 
Planlegg planlegg planlegg!


5. Slapp av

En helg er ingenting uten å slappe av. Sett av tid til deg selv. Ta på deg en oversized genser, tøfler og sett opp håret i en dott mens du tar ett fotbad eller har en maske i ansiktet. Se på en god serie eller en chick-flick å drikk en god og varm kopp te. Du får igjen for det senere!


HA EN STRÅLENDE LØRDAG, FINE LESERE! ♥
Wants under 300 kroner

 


Crop top 149,-  her   -   Paljett topp 249,-  her   -   Nude sko 299,-  her   -   Lace kjole 299,-  her   -   Cardigan 249,-  her 
Antrekk - 230115

Brrr så kaldt det er ute i dag! Jeg tenkte at det endelig var sol og en komfortabel temperatur, men da jeg gikk til treningssenteret i tights og uggs ble jeg ganske kald. Tipper jeg så ut som en ispinne da jeg kom inn døra, haha. Og ikke nok med det. Det å ta antrekksbilder ute i høy snø med høye heler, var heller ikke så lett som jeg trodde. Dere ser på det ene bildet under her at den ene foten er dekket med snø! Haha. Men hva gjør ikke en blogger for gode bilder?

Nå skal jeg snart sette i gang med å være litt husmor igjen. Går alt etter planen i dag så skal jeg lage knekkebrød og lavkarbo-pizza! Det blir med andre ord en deilig fredag! Jeg skal legge ut oppskriften på pizzabunnen til dere ♥ Ha en kjempefin fredag alle sammen!
Bomber jacket fra Ginatricot, Genser herfra, Skjørt fra Sisters Point, Sko fra Jeffrey Campbell og ringer fra H&M
Sunn og god lørdagssnacks!

God torsdag til dere flotte lesere ♥
Jeg blir så utrolig glad når jeg ser igjennom kommentarene dere legger igjen! Jeg setter veldig stor pris på det, og statistikken viste nesten 200 sidevisninger i går. Hva har skjedd? Haha. Det gir meg så mye motivasjon til å fortsette med gode innlegg til dere.

I dag har jeg rukket å trene en tøff økt, dusje,spise og vaske klær, så nå sitter jeg i sofaen fornøyd før jeg skal ture til jobb i kveld. Nå har jeg virkelig lyst til å komme med ett godt tips til dere. Som noen av dere vet har jeg en spise-hva-jeg-vil-dag på lørdager, og da fråtser jeg i nesten alt jeg har lyst på. Det blir liksom verdt det å være sunn i ukedagene, og enda lettere også ettersom jeg har noe å se frem til!

Mitt nye favoritt lørdagsgodteri har nå blitt tørket mango fra Den Lille Nøttefabrikken. Jeg har smakt tørket aprikos, men dette var hundre ganger bedre. I tillegg så inneholder de flere gode næringsstoffer som kroppen trenger, enn hva kunstig godteri gir deg! Vinn-vinn altså. Sammenligner du dette med en godtepose er prisen sikkert billigere og man får mer igjen for det senere. Har du smakt disse før? ♥


Den perfekte leiligheten

Nå er det virkelig ikke lenge til jeg og kjæresten skal flytte til selveste Tigerstaden. Jeg har sagt til han nesten hver dag at "jeg vil flytte nå" haha, fordi jeg gleder meg så mye. Jeg hater virkelig å vente på noe som jeg gleder meg ekstremt mye til, men det er jo tiden som gjør det verdt å vente. 
Akkurat hvor i Oslo vet jeg ikke hvor vi flytter enda. Vi har kikket litt på Gamlebyen og andre steder litt utenfor sentrum. Finner vi ett bra sted i en annen bydel så flytter vi nok dit. Akkurat nå er det tilbudene som styrer oss.

Ettersom jeg tror vi kommer til å pusse opp litt der vi flytter har jeg lett etter en del interiør-inspirasjon og DIY på Weheartit. Det er så mange gode ideer til interiør som ikke kunne falt meg inn noensinne. Takk gud for dere kreative sjeler! : - ) 

Dere ser kanskje hva som går igjen? Jeg elsker å ha alt av vegger og noen møbler ganske lyst, men så liker jeg at detaljene skal være fargerike og unike. Åh som jeg gleder meg!


Ettersom vi mest sannsynlig kommer til å flytte inn i en leilighet med mindre plass enn det vi har nå, så må vi jo tenke smarte løsninger når det gjelder klesskap og ett sted å oppbevare alle tingene våre. Noe jeg ønsker meg er å ha en "åpen garderobe" som på bildet over. Syntes det blir utrolig kult også er det lettere å finne frem.

Er det noen av dere som har noen favoritt interiørbutikker å tipse om? 
Min personlige SnapperJeg begynner å like slike innlegg altså og spesielt liker jeg å se Snappene til andre bloggere. Det blir jo så mye mer personlig enn ett Instagram-innlegg! Jeg merker at jeg vil bli en blogger som byr på seg selv. Jeg vil ikke holde noe igjen, bortsett fra det heeeelt private såklart. Det er så mye bedre å lese en blogg der man kommer seg litt inn på personen man liker og spesielt det å kunne relatere seg til de ulike situasjonene vi mennesker ofte kommer inn i. Er dere ikke enige? ♥
Jeg ønsker dere alle en kjempefin onsdag! 
50 spørsmål om meg

1. Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg 25!

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Eva, min flotte sjef (nei jeg smisker ikke, hun er flott!)

3. Hvor høy er du? Jeg er 170 cm lav som jeg pleier å si.

4. Hvilken film så du sist? Jeg så 2 Guns på søndagen med kjæresten. Utrolig bra!

5. Hvem ringte du sist? Jeg ringte Silje sist.

6. Hvem ringte deg sist? Min kjære mamma :- )

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? Der sto det en enkel emoji ":D" fra Mia.

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det er ett godt spørsmål. Før sendte jeg kun sms, men nå vil jeg si begge deler faktisk. Kommer helt an på situasjonen eller om jeg trenger et raskt svar.

9. Hva er ditt favorittsted? Hmm. Denne måtte jeg tenke lenge på, men jeg må nok si Barcelona. En fantastisk by!!

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Det vet jeg faktisk ikke... Men kanskje offentlige toaletter? Haha.

11. Når så du moren din sist?  28.Desember!

12. Hvilken øyefarge har du? Jeg har mørkebrune øyne!

13. Hvilken julesang er din favoritt? Går det an å velge bare en? Jeg må nok si Have Yourself A Merry Little Christmas eller kanskje Santa Claus Is Coming Town med Jackson 5? I'm torned..

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Foreldrene mine er skilt. De skiltes vel da jeg var rundt fem år tror jeg..

15. Når våknet du i dag? Klokken åtte! Det å rekke å spise frokost, ta en grønn shot, stelle seg og kle på seg før halv ti er en kunst for denne trege jenta!

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Forhåpentligvis i Miami!

17. Hva skremte deg om natten som barn? Det eneste jeg husker er Bloody Mary-filmen fra jeg feiret elleve år. Jeg tenker fortsatt på filmen når jeg sover alene :o

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Det var nok ett klipp av Best of Beyonce. Hun er så vakker og så morsom!

19. Hva er din beste egenskap? Jeg er veldig omsorgsfull og smiler alltid!

20. Hva er din verste egenskap? Ting skal helst skje på min måte. Litt kontrollfreak kan du si.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover faktisk helt naken. Det er jo så deilig! Haha.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Med kjæresten sine så er det tre! Jeg bruker kun den ene, haha.

23. Hva er det rareste du har spist? Eh ja... Det må vel være blekksprut sushi. Overraskende godt da!

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg eier en bærbar HP som snarest mulig skal byttes ut med Mac. Er sååå lei denne, haha!

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker! Eller jeg elsker jo sko, men inne må jeg ha sokker ellers så blir jeg gal.

26. Hva hører du på akkurat nå? Arrow serien fra kjærestens pc i bakgrunn.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Jeg liker jo saftis mye bedre, men jeg tvinger alltid i meg en softis med bringebær strøssel. Jeg blir alltid kvalm!

28. Hviken dessert er din favoritt? Bløtkake med masse krem og full av ferske jordbær slår aldri feil. Nam!

29. Den største premien du har vunnet? Det kan jeg ikke huske... Sikkert noe jeg vant med lodd på skolen!

30. Liker du kaffe? Oh no! Blir så kvalm.

31. Hva drikker du helst til frokost? Regner med at den grønne shotten ikke fungerer som drikke? Jeg drikker oftest vann med Zeroh!

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Det må ha vært mattelærer Elin, tredje året. Rå dame!

33. Kan du spille poker? Absolutt ikke. Har liksom ikke lyst til å lære det heller. Haha.

34. Hva har du spist i dag? Spist en smoothiebowl med kiwi og havregryn og til lunsj spiste jeg laks fra gårsdagens middag :- )

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Martin Luther King jr. og Sokrates. Syntes sistnevnte var så spennende på barneskolen og Martin Luther, vel han kjempet jo for at alle skulle ha like rettigheter uansett farge!

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? P4!

37. Vil du ha barn? Oh yes. Det var en stund jeg tvilte på det, men så kunne jeg ikke unngå å tenke at jeg hadde angret så mye! Jeg vil gjerne adoptere også, men barn blir det ikke før om minst syv år!

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan engelsk og bittelitt fransk. Kan også skryte av at jeg snakker fantastisk britisk eller Irsk :D

39. Sover du på en spesiell side? Jeg sover alltid på siden eller magen. Jeg har liksom en "bli trøtt side" og en "sove side".

40. Foretrekker du havet eller basseng? Åh dette er lett. Basseng! Jeg er livredd for alt i havet og havbunnen. Ugh. Men havet er utrolig vakkert!

41. Hva bruker du helst penger på? Klær, sko og det å spise ute!

42. Eier du dyrebare smykker? Nei faktisk ikke. Jeg pleier ikke å like dyre smykker for de har ofte en helt annen stil enn det jeg liker.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? The Kardashians, Millionær Søker Kjæreste og Kongen av Queens!

44. Hva skal du gjøre i helgen? Et flott spørsmål på en tirsdag, men jeg vet ihvertfall at Mia skal få en dødsbra feiring på lørdag! Tenk å fylle tjue på en lørdag. That's a lucky one!

45. Kan du stå på slalåm? Jeg velger å si ja ettersom den første og siste gangen jeg prøvde det var på leirskole i 7.klasse, og jeg nailet det!

46. Hvordan imponerer man deg? Ved å smile og være positiv. Det finnes ikke noe mer irriterende enn mennesker som klager over alt og ingenting. 

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den de fleste med iPhone har faktisk. Husker ikke hva den heter!

48. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?
1. Jeg var helt hektet på kuletyggisen til Rema en laaang periode. Nå elsker jeg dem på avstand og i noen helger. Haha.
2. Jeg har vanskelig for å snakke om følelsene mine med familie og kjæreste.
3. Jeg har operert 2 ganger da jeg var mindre som etterlot seg 5 flotte arr på magen, og i tillegg har jeg tatt så utallige mange blodprøver at jeg ikke er det minste redd for sprøyter. Resultatet etter operasjonen er at jeg ikke lenger kan spy og selvfølgelig at jeg ikke lenger har pose på tykktarmen.
4. Jeg kan spise knekkebrød med kun smør, all day long!
5. Jeg spilte basket i fem år og gikk på ridning i seks år. Jeg er forelsket i hester fortsatt! 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Et håndkle på stolen i stua. Kjæresten sitt altså, ikke mitt. Haha!

50. Er du sosial? Ja. Jeg elsker å møte nye mennesker og finne på noe! Men jeg trives også veldig godt alene :- )
Antrekk - 190115

Hei dere! Endelig på tide med ett outfit-innlegg. Jeg poster det jo aldri her på bloggen, men det skal bli endring på den fronten fremover. Utenfor leiligheten (i det blå huset) så er det jo en liten plass som er stor nok til å ta antrekksbilder. Så i dag tok jeg med meg stativet og fjernkontrollen for å ta noen bilder. Også kom det jo snø i natt! Den har jeg lengtet lenge etter og den har ligget i snart en dag uten å smelte. Ny rekord? Ha en strålende mandag!Skjer fra Cubus, jakke fra NLY Trend, topp fra Missguided, jeans herfra og sko fra Jeffrey Campbell
Ut på tur

God mandag til alle dere fine lesere! Har dere hatt en flott start på uken? Selv er jeg akkurat ferdig med min ukentlige Yoga-økt, og det gikk litt lettere denne gangen selvom jeg fortsatt må konsentrere meg mer om pusten. Det å fokusere på mange ting samtidig er ikke min sterkeste side kjenner jeg. Haha.

I går var det en kjempe slapp søndag. Jeg våknet klokken ti, men sovnet igjen og endte opp med å våkne kvart over ett til "frokost" laget av kjæresten. Jeg hater virkelig å sove lenge. Kroppen blir så slapp og tung. 

Etter en deilig frokost kom vi oss ut i deilige været. Vi gikk i en time før vi bestemte oss for å gå innom 7-Eleven for å kjøpe litt godteri som vi koste oss med resten av kvelden med filmer på skjermen. En skikkelig søndag med andre ord :- ) Hva gjorde dere i helgen? ♥
Min daglige morgenrutine

I dag har jeg lyst til å skrive litt om min daglige morgenrutine for huden i ansiktet. Jeg har fått noen spørsmål angående dette og jeg liker å lese slike innlegg selv, så hvorfor ikke ta en liten runde? 

Jeg har tre steg jeg absolutt MÅ gjøre før sminken skal på plass. De to kremene jeg bruker er fra Ole Henriksen og er helt fantastiske. Jeg har virkelig forelsket meg i produktene hans og effekten det har på huden. Fresh Start Eye Cream er utrolig drøy. Den har veldig lite anti-aging og passer perfekt for unge og linsebrukere! Sheer Transformation er en dag/nattkrem som jevner ut hudtone. Denne er fløyelsmyk og jeg bruker denne av og til på kvelden også.

Steg nummer 1:

Jeg er nødt til å vaske ansiktet med klut. Jeg våkner alltid med en litt blank nese og litt puss i øynene og en klut med varmt vann fjerner dette. I tillegg så føler jeg at jeg får en mild versjon av skrubbing hver morgen så blodtilførselen starter. Dette er så viktig for meg at om jeg ikke har klut, ja da tar jeg et helt håndkle!

Steg nummer 2:

Da er det tid for øyekremen. Grunnen til at jeg bruker en egen krem for øynene er at huden er så utrolig tynn og raskt absorberende i forhold til resten av ansiktshuden. I tillegg så er det mange ansiktskremer som blir for sterke for huden rundt øynene. Derfor syntes jeg det er viktig med en krem som er tilpasset. 
Påføringsmetoden er også viktig. Jeg pleier å klemme eller "tappe" produktet på med ringefingeren. Det er den letteste  fingeren vi har. Ved å "tappe" kremen på øker også blodproduksjonen og det minsker mørke ringer under øynene.

Steg nummer 3:

Endelig tid for den deilige ansiktskremen. Denne fordeler jeg i ansiktet som dere ser over her, og smører den jevnt ut med ringfinger og langfinger mens jeg beveger fingrene i sirkler til sidene av ansiktet. Det er viktig å ikke dra huden for mye ettersom den kan miste elastiteten etterhvert.
 

Og tadaaa! 
Chokers

Hei og hopp fine lesere! Det er endelig helg og er ikke det helt konge? Noen av dere er vel så heldige at dere kan ta helg allerede i dag? Jeg skal jobbe både i kveld og i morgen. Men da kan jeg heldigvis gi meg selv en klapp på skulderen for en vel gjennomført uke.
Akkurat nå sitter jeg og ser på Fødeavdelingen. Helt ærlig så vet jeg ikke hvorfor jeg orker å se på denne skrikingen som jeg overhodet ikke gleder meg til, men det er noe fint med det også. I tillegg så er det jo lærerikt! Haha. Nå hørtes det vel nesten ut som om jeg snart skal ha barn, men det blir nok ikke før om minst syv år! 

Min elsk på Missguided har enda ikke lagt seg, noe jeg ikke tror den kommer til å gjøre heller, men for noen uker siden hentet jeg en pakke igjen og der lå disse to godbitene.

Disse er fra Missguided ♥
Hva er det beste å gjøre på en stormfull dag?

Jo. Nemlig å unne seg selv en spa-dag! Jeg har fri i dag og hva passer mer enn å tenne noen lys, tappe varmt fotbad-vann og drikke te imens jeg fikser neglene? En spa-dag er definitivt noe jeg må ha oftere. Jeg undervurderer alltid hvor deilig det er å få stelt hender og ikke minst føttene. Føttene er jo i bunn av kroppen og har stor belastning hver dag. Heldigvis har jeg gått til innkjøp av den elektriske fotfilen fra Scholl! Den gjør det, bokstavelig talt, lekende lett å fjerne død hud på føttene. 

Nå er føttene mine silkemyke og ferdig lakket med Essie lakk :- )

Fotfilen og Babyfoot kremen finner du hos Vita ♥
Premiere på Yoga

Jeg har lenge tenkt på at jeg må prøve ut Yoga. Jeg vurderte å dra ut om morgenen klokken ti i dag for å rekke en Yogatime på Fresh, men jeg bestemte meg heller for å prøve førti minutter her hjemme i stua i steden. Dette var min førtse gang noensinne med Yoga, og det var-så-innmari-deilig! Utrolig tungt, men deilig! Det værste var å fokusere på riktig pust samtidig som jeg gjorde de tunge øvelsene, men hei det er jo første gangen men absolutt ikke siste! Jeg satt på denne videoen fra Youtube og satt igang.

Frokosten i dag var heller ikke feil. Jeg hadde ikke så lyst til å lage det samme jeg laget til frokost i går, nemlig bananpannekaker. Så det ble heller en stor tallerken med frukt pluss en liten bananpannekake med peanøttsmør. Nam! 
Nå skal jeg se ferdig firestjerners middag episoden fra i går, før tiden er inne for å sette på fjeset igjen og rette håret. Ha en flott dag!
Deilig proteinsmoothie

I dag fullførte jeg mitt siste besøk hos tannlegen. Jippi! Jeg har vært der fem ganger og nå er endelig alt fikset og klart til ihvertfall ett år til med tygging. Haha. Det er deilig å tenke på at akkurat nå så er det siste gang jeg sitter med vondt i kjeven av en bedøvelse.

Etter jobb i dag tok jeg meg en tur på treningssenteret for å svette litt. Dagen i går gikk til planlegging og, ja jeg innrømmer det, sofaen. Jeg har jo alltid sagt at det å starte mandagen med en deilig treningsøkt er et must, men en dag må jo lille meg slippe unna også :- ) 

Noe nytt for meg de siste månedene er at jeg tar proteinpulver etter hver eneste treningsøkt. Før jeg startet med dette hadde jeg aldri gjort det før. Det beste er at jeg ser ordentlig forskjell. Musklene har liksom blitt raskere synlige og kroppen litt strammere, ellers så har det seg slik at jeg har spist kjempe bra de siste månedene. Uansett, kombinasjonen fungerer ypperlig!
Etter dagens økt lagde jeg meg en smoothie som ble overraskende god! Det du trenger er:  

♥ 1 neve bringebær
♥ 1/2 mango
♥ 1/2 banan
♥ vann og proteinpulver (jeg bruker Supernatures Erteprotein) 

Har dere noen spennende smoothie oppskrifter?
Planning my week

God morgen! Nå har jeg spist opp en deilig frokost med tyrkisk yoghurt, honning og nøtter og om litt skal jeg begynne å planlegge uken. Måltider, handleliste og mål som skal gjennomføres i løpet av uken må skrives ned. Å ha en slik plan hjalp meg veldig i forrige uke og jeg ser veldig frem til denne uken også!
For meg er planleggingen kjempe smart. Da har jeg visse ting jeg skal få gjort også slipper jeg å tenke på hva det er til middag hver eneste dag. Et stort pluss er jo at man sparer en del penger ved å planlegge måltider og når jeg endelig har nådd alle målene mine, kan jeg puste lettet ut på søndag og være stolt av meg selv! Høres ikke det flott ut?

Er det forresten noen av dere som vet om noen butikker eller nettbutikker som har fine planleggingsbøker?
Jeg ønsker dere alle en kjempefin mandag! ♥
What a night!

Åh guri for en kveld det var i går! Tror ikke jeg har ledd eller ropt så mye på lang tid, men hva ellers skal man forvente av en gjeng med seks jenter som spiller Party Alias? Haha.
Vi startet kvelden med Enchiladas etterfulgt av jordbær dyppet i sjokolade. Det smakte overraskende godt på tross av at jeg ikke er glad i sjokolade. Det tok ikke lang tid før fatet med jordbær var borte for å si det sånn. Jeg elsker virkelig slike kvelder hvor man samler fantastiske venner med god mat, godt humør og vin i glassene.
Det hele endte med en koselig tur på byen med Kristina. En perfekt avslutning! 

Kristina tok en del selfies utover kvelden. Utrolig gøy å se igjennom kameraet i dag! Haha.Fantastisk dessert!

Fine Kristina ♥ Hva gjorde dere i går?
Videoblogg: No makeup makeup-look

Produkter til makeup looken ♥

Kiko Matte Powder  |  Bahama Mama Powder nå til 40%  |  Time Balm Concealer

Makeup Mekka Browsculpt  |  Makeup Mekka Browgel  |  Makeup Mekka Highlighter
Kick-start på en fantastisk lørdag

Åh. Dette kommer til å bli en så super lørdag! Jeg har fått trent i dag, begynt å små rydde, spist god og sunn mat på tross av at jeg har min spise-hva-jeg-vil-dag, jeg har en god hårdag og snart er alt i boks for en kveld med seks flotte jenter! Det var kanskje litt snikskryt i den setningen, men jeg har det veldig bra akkurat nå og det er vel ingenting galt i å rope det ut, eller? 

I kveld kommer det også en overraskelse til dere. Jeg satt nemlig mange timer i går foran pc-skjermen fordi jeg redigerte en sminkevideo til dere! Jeg har valgt å kalle den No makeup, Makeup-look fordi den er så naturlig og rask :- )

Jeg ønsker dere alle en flott lørdag!

Treningstightsen er fra Nelly salget, her ♥
River Island Block heels

God morgen fine lesere! Håper dere har hatt en fin start på torsdags morgen? Hvor fort har ikke denne uken gått? Brått så er det torsdag og i morgen er det allerede helg etter jobb. Guri. Men det er litt deilig også. At ukedagene går fort betyr jo at man er på farten, og det liker jeg :- )

Husker dere innlegget om Nellys salg? Jeg var å hentet pakken min på tirsdag og jeg er SÅ fornøyd med alt fra jakken til lommeboken! Her er de fantastisk fine skoene fra River Island. De var så mye finere i virkeligheten. Sko er noe jeg elsker og kjøper meg ett par nesten hver eneste måned. Haha. Ett slikt par med mønster trengte jeg. Tenk å ha på seg disse med ett helt hvitt antrekk. Lykke ♥ 


Du finner dem her til 70% 
Perfekt start på dagen

God morgen dere! Eller kanskje formiddag er mer riktig? Jeg har hatt en deilig og avslappet morgen i dag. Alarmen ringte klokken halv ni, men jeg klarte ikke å dra min slitne kropp ut av sengen før kvart over. Det å rette håret så tidlig på morgenen fristet ikke mer enn det å ligge i sengen med kjæresten, men a girl gotta do what a girl gotta do. Haha. 

Nå er jeg ferdig med den deilige frokosten dere ser under her. Avocado på knekkebrød er utrolig godt med litt salt og pepper! Nå er det straks jobb for min del og der blir jeg helt til åtte i kveld. Hva skal dere i dag? ♥

Kimono fra H&M
Latest snaps

Hei og hopp! Nyter dere det nye året så langt? I know I do! Jeg har gått inn i det nye året med ett smil om munnen med treningstøy på kroppen og supermat i magen. Det gjør virkelig mirakler med kroppen. Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen, men det skal ikke vare lenge. Ukens treningsøkt nummer to venter og jeg gleder meg selvom jeg er dødsstøl i hele kroppen fra gårsdagen. Jeg kan jo ikke skryte på meg at jeg har økt masse i vekter heller for jeg tar jo kun fem kilo når jeg trener armene. Men hei, det er en kilo opp og det skal absolutt ikke gå nedover! Har dere trent noe det nye året?Jeg ønsker dere en flott kveld videre! ♥
Godt nyttår!

Kristine, Vilde og Synne. Tre utrolig fine jenter!

Tenk at vi allerede er på dag nummer to i det nye året! Jeg håper at dere hadde en kjempe fin feiring den 31.!
Etter jeg sluttet på jobb dro vi for å hente Synne og Marius. Guttene var så utrolig flinke til å lage hele måltidet og det var fantastisk god mat!  To timer senere kom også Vilde og Kristine på besøk. Jeg kunne ikke ha ønsket et bedre måltid eller selskap. Vi småpratet masse, lo masse, drakk masse og ikke minst spiste masse. 

Da klokken nærmet seg tolv gikk vi til bryggen for å se på fyrverkeriet. Selvfølgelig rakk vi ikke frem i tide, og tilbragte det første minuttet av det nye året på en parkeringsplass til Coop Extra. Haha. Vi burde jo ha visst det. Syv personer ut døren ti minutter før tolv virket kjempe smart der og da :- )
Men jeg skal absolutt ikke klage. Jeg hadde det KJEMPE gøy!  


En deilig kalkunmiddag laget av Gunnar og Marius. Nam!

Marius :- )1. Guttakrutt   2. Jeg sto for en nydelig panacotta desert   3. Tre fine frøkner   4. Fine Kristine

Synne og min kjære ♥Synne var så utrolig fin! :- )
Favoritter på salg

 

1 her  119,-    //   2 her  199,-    //   3 her  249,-    //   4 her  199,-   //   5 her  224,-    //   6 her  79,-   //   7 her  233,-   //   8 her  119,-    //   9 her  119,-  ♥

Jeg har akkurat bestilt fire av disse selv. Klarer nesten ikke vente til pakken er på posten! :- )

Design laget av Julie Viktoria
hits