tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria

God humor på Snapchat

Håper dere alle har hatt en kjempefin lørdag til nå? Det har faktisk jeg også. Jeg kom hjem for noen timer siden og akkurat nå sitter jeg og lurer på hva jeg skal i kveld. Vil jeg ut å danse rumpen av meg med fine mennesker, eller skal jeg slappe ordentlig av med Bertrands bok, masse godteri, noen øl og film... Vanskelig valg. Hva skal dere i kveld da fine lesere?

Her ser dere litt "backstage" bilder fra mitt liv på Snapchat de siste månedene. Følg meg på tiffanygnaly for mer ♥


Må si jeg har verdens beste humor. Lurer på om følgerne og vennene mine på Snapchat ler eller himler med øynene når de ser mine påfunn...
Behind the scenes

Hei og hopp! 
Når dere leser dette har jeg nok allerede stått opp og dratt den morgentrøtte kroppen til jobb. I dag blir det ganske mye å gjøre frem til klokken 18.00, men det er akkurat slik jeg liker det. Timene går unna i en fei når man har mye å gjøre. Den store bonusen er at det blir så fint i butikken når alt er på plass og ryddet vekk fra gulvet. Da kan man virkelig klappe seg selv på skulderen og si "Well done"!

For dere som ikke følger meg på Snapchat så er det her jeg poster en del bilder "behind the scenes" fra livet mitt. Både en del humor og andre fine ting. Følg meg på: tiffanygnaly ♥ Her har dere litt av feeden min på MyStory.
Ha en fin dag dere! Vi blogges i kveld :- )
Oh Snap Del 2

Gooooood morgen! Klokken er halv tolv og jeg har allerede rukket å spise frokost, trene og handle litt mat. Fy søren det føles godt! Fra og med i dag har jeg fri resten av uken og jeg gleder meg til å planlegge og fylle dagene med hva som helst. 
Lillebror ligger fortsatt i sengen og ganske snart skal jeg lage noen rundstykker servert med godt pålegg. Jeg elsker virkelig å varte opp og stelle i stand for mennesker jeg er glad i. Spesielt for familie nå når jeg ikke ser de så ofte.


Her har dere en del "backstage" bilder fra København. Jeg må innrømme at vi snappet ikke akkurat lite på den lille turen, men vi hadde det utrolig morsomt sammen og lo ekstremt mye! Dagene gikk for det meste i shopping og spising. Hva mer trenger egentlig jenter på en slik weekend-tur? 
København er absolutt å anbefale som en jentetur hvis du ønsker shopping, mat og gode utesteder! Nå skal jeg ta med en velfortjent dusj før dagen starter på ordentlig ♥ Ha en flott dag!
Oh snap


Nå føler jeg det er utrolig lenge siden jeg har oppdatert dere med et Snapchat-dryss. Jeg snapper som regel ganske mye, men de siste dagene har det blitt litt ekstra ettersom det har vært mye og finne på og et kjempe deilig vær her i Oslo. 
Følg meg gjerne på Snapchat - tiffanygnaly. Det samme heter jeg på andre sosiale medier også! 
Nå har jeg faktisk begynt å snappe på engelsk også. Jeg la merke til at jeg har fått en del internasjonale følgere og for å gjøre MyStory forståelig for alle valgte jeg å begynne med det :- )


Snapchat lately del 2

Her kommer endelig del to av snappene fra februar til mars, haha. Jeg spør igjen, er det noen som vet hvordan man legger til leserne sine på Snapchat uten at de får sendt deg bilder og de kun kan se MyStory? Takk for hjelp ♥Snapchat lately

Jeg innså faktisk at jeg ikke har delt mine Snaps med dere siden tidlig i februar! Så her får dere del en av faktiske 27 bilder. Haha. Er det forresten noen av dere som vet hvordan man legger til leserne sine på Snapchat? Lurer veldig på hvordan man slipper å få private snaps, men følgerne får kun se My Story bilder. Help please ♥
Snapchat lately

Gooood formiddag snart ettermiddag, lesere! Har dere hatt en god dag frem til nå? Jeg har blitt helt hekta på vanilje kesam med havregryn, masse frukt og bær. Frokosten min har sikkert vært den samme i en hel uke nå. Haha. Forhåpentligvis blir jeg snart lei av det og går over til noe annet :- )
Etter frokost og en episode av Frustrerte Fruer dro jeg på treningssenteret. I dag ble det styrking av både rumpe og mage. Jeg merker at de nye øvelsene er kjempe effektive, og jeg gleder meg til å se resultater om noen måneder igjen! Deilig. Hva har dere funnet på i dag? ♥ 

Haha. Noen ganger må jeg bare le av meg selv...
Min personlige SnapperJeg begynner å like slike innlegg altså og spesielt liker jeg å se Snappene til andre bloggere. Det blir jo så mye mer personlig enn ett Instagram-innlegg! Jeg merker at jeg vil bli en blogger som byr på seg selv. Jeg vil ikke holde noe igjen, bortsett fra det heeeelt private såklart. Det er så mye bedre å lese en blogg der man kommer seg litt inn på personen man liker og spesielt det å kunne relatere seg til de ulike situasjonene vi mennesker ofte kommer inn i. Er dere ikke enige? ♥
Jeg ønsker dere alle en kjempefin onsdag! 
Latest snaps

Hei og hopp! Nyter dere det nye året så langt? I know I do! Jeg har gått inn i det nye året med ett smil om munnen med treningstøy på kroppen og supermat i magen. Det gjør virkelig mirakler med kroppen. Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen, men det skal ikke vare lenge. Ukens treningsøkt nummer to venter og jeg gleder meg selvom jeg er dødsstøl i hele kroppen fra gårsdagen. Jeg kan jo ikke skryte på meg at jeg har økt masse i vekter heller for jeg tar jo kun fem kilo når jeg trener armene. Men hei, det er en kilo opp og det skal absolutt ikke gå nedover! Har dere trent noe det nye året?Jeg ønsker dere en flott kveld videre! ♥
Latest snaps

Jeg har blitt så inspirert av Lene Orvik og Kristina Andersen som har laget innlegg med sin private snapchat. Jeg syntes det var veldig interessant og se litt "bak kulissene" til bloggernes hverdag. Da skal jeg ihvertfall bli flinkere til å lagre snappene mine fremover, og det er vel kanskje hakket mer interessant enn Instagram innlegg, eller? Hva syntes dere om denne typen innlegg?


Behind the scenes!
Instagram feeden tok av!

Herregud, dere! Etter jeg postet bildet under her på Instagram i går kveld gikk feeden min helt amokk! Jeg fikk en shoutout av @bikbokofficial og det var da det startet. Jeg må innrømme at jeg bokstavelig talt sa til meg selv "Herregud! Altså det her er sykt. What the fuck?" med et stort smil om munnen. Jeg har aldri opplevd noe så gøy, på Instagram vel og merke, haha. Men guri hvor gøy!

På fem minutter strømmet det inn med likes, kommentarer og følgere. Yeez! Nå er jeg så utrolig glad, og kan fortsatt ikke tro det. 


Venter i spenning

Hei! Jeg og kjæresten kom hjem for rundt en time siden og vi har akkurat spist en litt sen middag. Ettersom han jobber i Vestby så hoppet jeg inn i bilen på togstasjonen i Moss. Operasjonen gikk overraskende fort og heldigvis fikk jeg nok bedøvelse til at jeg ikke kjente NOEN ting! Akkurat nå sitter jeg med en kjempestor bandasje rundt tåa og venter på at bedøvelsen skal gå ut. Jeg aner jo ikke hvilke smerter som venter, men jeg nekter å bruke piller for å dempe smerten! Stabeist? Ja :- )

Jeg krysser fingrene for at jeg kan gå i heler på julebordet i morgen! ♥

Last Instagram moments @tiffanygnaly

Nå er det lenge siden jeg har hatt ett Instagram innlegg. Er dette egentlig interessant for dere? Det er liksom så lett å lage et slikt innlegg, men jeg vil heller ha innlegg med kvalitet hvis dette er et no no. Jeg setter veldig pris på feedback! Kos dere resten av kvelden fine lesere :- )
Instagram @tiffanygnaly

1. Min fantastisk fine fringed swimsuit fra Missguided  /  2. I prøverommet på H&M. Crop toppen ble garantert med meg hjem  /  3. En ny bh bestilt fra Ebay. Du kan finne den her  /  4. Hjertesolbrillene fra Missguided  /  5. Nyvåken og nyvasket hår  /  6. Red hair don't care  /  7.Gjensyn med Sandra igjen  /  8. Prøverommet på H&M  /  9. På tide å stå opp?
Siden sistDa er endelig den nye bloggen oppe og går. Nå har jeg redigert designet slik jeg vil ha det, bare noen små ting igjen. 
I det siste har jeg og kjæresten holdt på i leiligheten. Nå er det kun lister, dører og litt maling igjen, så kan vi begynne møbleringen som selvfølgelig er den beste delen! Som dere ser overnfor har jeg blant annet kost meg i Oslo på besøk hos Anne Marthe med noen venninner. Tiden etter videregående er så spennende ettersom de fleste flytter og begynner med blanke ark, men jeg elsker det :- )
Jeg har også begynt å få et lite forhold til krøllene mine igjen som dere ser. Jeg tror faktisk ikke jeg har gått med krøller siden 9.klasse, men håret har utrolig godt av å ikke bli utsatt for varme flere ganger i uken.
I tillegg til dette har jeg postet min første coverlåt og kjøpt meg den deiligste høstjakken. Nelly har kjempe mange fine jakker, og du finner min her. 

Design laget av Julie Viktoria
hits