tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria

Feriemodus

Haha. Sjokk at jeg begynte å bli i skikkelig feriemodus da snøen falt på bakken. Jeg elsker å kikke igjennom mappene fra tidligere feirer. Det popper opp så mange koselige minner og vakre steder jeg kunne tenkt meg å dra tilbake til. I fjor sommer var kjæresten og jeg i Barcelona og Sardinia. Det slo overhodet ikke feil med masse shopping, sol og avslapping. 
I år vet jeg ikke helt hvor reisen går. Vi har tenkt på både Santorini og USA og begge er jo kjempe fristende! Har dere tenkt dere noe sted i sommer? ♥ En liten blanding av Barcelona og Sardinia

Kos dere masse denne fredagen! 
Home sweet home

Nå har vi endelig kommet hjem igjen til Tønsberg. Det var så utrolig deilig å komme hjem til en ren leilighet og ikke minst en deilig seng. Etter kun to timers søvn i natt er det utrolig deilig å slappe av før det blir full rulle igjen i morgen. Kjæresten er så utrolig heldig som har en uke til her hjemme. Jobb uken min blir veldig lang... Ettersom det er ferie tid, så jobber jeg fra ti til åtte hver dag til uken. Men tenk så deilig på lørdag når jeg har jobbet rumpen av meg en hel uke :- ) Jeg håper dere ikke har noe i mot litt flere feriebilder? For et fantastisk sted! Til kveldsmat i dag blir det sushi. Jeg ønsker dere alle en fin kveld! ♥
I'm on a boat

Det ble heldigvis båttur på oss i går likevel! Etter vi fikk tatt ut penger i resepsjonen, gikk vi ned til brygga for å leie en ribbåt. Ettersom vi bor helt i sør av Sardinia, tok vi båten litt lenger nord på øya. Strendene ble virkelig finere og finere lenger opp. Neste gang vi drar hit skal vi bli på ett hotell i nord. Det er der de fineste strendene er :- ) 
Været var utrolig deilig, og vi var veldig heldige som var på vei hjem da bølgene ble på sitt verste! Jeg kan fastslå at dette er virkelig paradis. Vannet er turkis og strendene er nesten kritt-hvite. For et herlig sted! 
I dag er det vår siste dag i Sardina etter hele ti dager. Tiden går som regel dobbelt så fort på ferie, og ihvertfall når man koser seg så mye! I kveld blir det vin, middag, show og dansing før vi sier farvel til de fantastiske menneskene her på hotellet. Jeg vet ihvertfall om en som skal på en skikkelig lavkarbo-kur når det nye uken starter! Nå skal jeg tappe vann i badekaret og pleie huden med litt Ole Henriksen. I morgen tidlig er det tid for hjemreise ♥ Bikinitoppen finner du her.
High on life

I dag ble det ikke noen båttur på oss (sjokk) og vi vet ikke om vi får blitt med ettersom minibanken vi sårt trenger for å betale for turen ligger en busstur unna, noe vi fant ut av for et par timer siden. Skal si vi er utrolig flinke til å planlegge! Haha, jeg må le... Men er det ikke slik man lærer?
For å gjøre dette innlegget litt mer positivt, så har vi hatt enda en super dag. Skyfri himmel, bikiniskille, glade mennesker, musikk og mat. I kveld er det Pool Party med fantastiske mennesker. DET skal bli gøy! Nå er det endelig tid for middag igjen! Herregud. Jeg lever virkelig for pasta og mat her nede. Haha. Men ikke mye er bedre enn å nyte late dager med sol og en deilig kjæreste ♥
Late dager ved bassenget

I går var dagen vi skulle inn til Cagliari by for å utforske litt, men det ble til en to timers bom-tur på en buss som ikke var i nærheten av byen. I resepsjonen fikk vi to bussruter hvor det ble sagt at begge rutene gikk til byen uansett tidspunkt. Det stemte altså ikke... Vi satt oss på bussen og begynte ikke å tenke på at det tok litt for lang tid, før vi hadde sittet på bussen i en hel time... Resepsjonisten glemte vel å informere oss at vi måtte bytte buss i en annen by. Men heldigvis gikk bussen tilbake til hotellet igjen, og det takket være to hyggelige menn på bussen. What a day! 

Nå vil jeg ikke tenke mer på gårsdagen.. Hvordan er deres dag? Jeg hører at det faktisk er en hel del varmere i Norge enn det det er her nede. Jeg håper ihvertfall ikke at dere renner bort i varmen! 
Om noen timer blir det båttur på oss. Jeg ønsker dere alle en herlig dag! Ciao ♥ 

Shopping i Cagliari

Heisann flottinger! Akkurat nå står kjæresten i dusjen for å gjøre seg klar til litt shopping i Cagliari by. Jeg har lest at de har en del og by på av forskjellige butikker, men ikke de store kjedebutikkene som i Barcelona. Men noe fint finner jeg alltid. Det eneste jeg "trenger" nå er ett (eller kanskje to) par sandaler :- ) Haha.
Etter masse shopping skal vi få i oss litt mat. Enten her på hotellet eller  i byen. Jeg elsker når dagene er litt uforutsigbare, og ikke den samme gamle rutinen. Det får jeg nok av hjemme! Jeg har også funnet ut at Italia er perfekt land for meg! Jeg elsker jo pasta! Jeg spiser pasta til hver anledning som byr seg. Hadde de hatt pasta til frokost hadde jeg nok spist det som første måltid også.. Haha! Jeg skal hvertfall ikke begynne på noe lavkarbo... Før jeg er hjemme igjen ;)

Shorts fra Zara og bh fra Victoria's Secret ♥
Sardinia

Hei og hopp! Hvordan har dere det der hjemme? Er Norge like solfylt som da vi dro? :- )
Vi kom oss til Sardinia / Italia på onsdag, men dagene har vært det samme siden det, så her får dere første oppdatering. Vi bor på Sighientu som ligger nederst på øya i Cagliari. Her er det ikke de flotteste strendene det er å se, men hotellet duger så absolutt! Solen er så utrolig sterk her nede, og hadde det ikke vært for mine medfødte pigmenter, så hadde jeg nok ligget like rød som min kjære. Haha. Jeg mobber han for det hele tiden samtidig som jeg "klager" over at jeg blir for svart i solen... Litt av et par! 

Fra i morgen planlegger vi å reise litt utenfor hotellet, for å se mer av både byen og strendene. Det er vel ikke av ingen grunn at Sardinia blir omtalt som Europas Maldivene? Nå skal jeg få på meg litt finere klær. Om en halv time er det middag ♥
Macarons in Barcelona

God morgen! Hvordan går det med dere? 
Vi har nettopp spist en god hotellfrokost på Hotel Sighientu her i Sardinia. Det er så utrolig vakkert her nede, solen varmer, menneskene er så hyggelige og jeg koser meg virkelig! Tenk at vi skal være her i ni dager til :- )
Jeg har fortsatt en del bilder å vise dere fra Barcelona. Ettersom dagene går litt i ett så blir blogging en stor prioritering. Jeg skal prøve å planlegge litt, slik at jeg får minst ett innlegg om dagen ♥  

På Antigua Casa Figueras på Las Ramblas, fant vi et lite konditori med masse makroner. Alt fristet der inne! Jeg anbefaler å ta en tur hit om du skal til Barcelona!Nå skal vi komme oss ut av lobbyen og ned til bassenget! Ciao ♥
De siste dagene i Barcelona

God morgen! Akkurat nå sitter jeg og kjæresten på hotellrommet etter en deilig frokost. Dette er vår siste dag i Barcelona og jeg merker at jeg gjerne skulle hatt fem dager til her nede! Byen er så fantastisk og været har vært akkurat passe. Varmt, men med en litt kjølig bris. Akkurat slik vi liker det :- )

Jeg har ikke klart å oppdatere dere de siste dagene ettersom nettverket på hotellet har vært utrolig tregt... Det tar meg nesten en halv time for å få lastet opp fire bilder. Men her ser dere hvertfall noen av bildene jeg har knipset til dere de siste dagene. I går var det full shopping på Las Ramblas! Jeg har så mye fint å vise dere når vi kommer tilbake til hotellet senere i dag :- )

Las Ramblas ♥

Sephora så ut som et shoppingsenter for seg selv. Jeg rakk akkurat å ta dette bildet før en vakt kom og sa strengt i fra at det ikke var lov ...Vi spiste en nydelig middag og desert på en restaurant på en takterasse ♥Nå skal vi til sentrum for å kjøre turistbuss, og få unnagjort den siste shoppingrunden ♥ Håper dere alle har det strålende der hjemme!
Lunsj på Luceano

Hei og hopp direkte fra Barcelona! Vi ankom flyplassen en hel time før vi skulle (klapp på skulderen til Norwegian) og kom derfor litt tidlig til hotellet. Ettersom housekeeping ikke var ferdig tok vi oss heller en tur ut for å spise litt deilig lunsj. Kjæresten og jeg fikk kun tre timers søvn i natt, så litt påfyll med energi gjorde ingen skade :- )

Vi skal være her i Barcelona frem til onsdag, da drar vi videre til Sardinia for en ordentlig sol-ferie etter all shoppingen som kommer til å skje de neste dagen. Åh som jeg gleder meg! En ting jeg MÅ kjøpe meg her nede, er Nike Air Force skoene. Er det noen som vet hvor de selger Nike her i Barca? Let me know ♥

Til lunsj fant vi oss et koselig og lite sted med en pizzameny. Og du kan tro den smakte godt etter kun et lite måltid på flyet? Nam altså! Luceano var navnet på den lille restauranten hvor jeg koste meg med den kjekkassen her.

I kveld blir det VM-finale på en sportsbar på Las Ramblas etter noen timers søvn ♥

Design laget av Julie Viktoria
hits