tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


Uken som gikk . . .

Ukens høydepunkt . . . Var definitivt lørdagen med Mia og Anja. Jeg føler at hver gang jeg skal skrive om høydepunktet mitt så er det lørdagen jeg var ute. Haha. Men jeg koser meg så utrolig mye med mennesker jeg er glad i, og når vi i tillegg drar ut for å danse legges lista høyt!

Ukens utfordring . . . Det må ha vært høstmørket. Når mørket kommer så tidlig som nå er det knapp tid for å få til gode blogginnlegg som har et godt naturlig lys. Under antrekksshooten med Marie forrige uke hadde det allerede begynt å mørkne da vi møttes rundt 16. Utfordringer utfordringer utfordringer... Thank god for mitt gode kamera som kan justeres lysere!

Ukens film/serie . . . Denne gangen kan jeg by på begge deler. Jeg er straks i slutten av sesong 4 i Sex and the City og som jeg fryktet, gikk Carrie og min foretrukne Mr.Big, Aiden, fra hverandre. Ukens film så jeg søndagkveld med et koselig besøk, nemlig The Equalizer. Jeg er nemlig hemmelig forelsket i Denzel Washington. Jeg elsker filmene hans og alle de iskalde uttrykkene han har. I tillegg til den ekstremt kule gangen. Haha. Se et par filmer med Denzel og jeg lover at du blir nesten like forelsket som meg ;-)

Ukens låt . . . Min Tyson Briller tid er over. Neida. Han er fortsatt en favoritt, men denne gangen vil jeg legge ut en annen godbit til dere. Jeremih med Planes. Denne sangen gir meg en så deilig følelse. Den er kjempe dirty, men jeg elsker det!


Ukens backstage bilder . . . Det ble ikke få denne uken heller! Det er så gøy å tenke på at jeg ALLTID vil ha bilder til denne overskriften, fordi jeg ALLTID gjør noe rart når jeg blir tatt bilde av.

Hadde dere en fin uke? ♥

hits