tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


I used to not care about turtles

What a day. Ja. What a day. Jeg er så utrolig glad for at denne arbeidsdagen endelig er over. Selvom dagen med Sandra har gått kjempefort, så merker jeg at vi har stått på skikkelig med alle julevarene som har kommet! Jeg har faktisk ikke vært med på å pakke ut så mye duftsett og mascarasett før. Så trenger du julegaver er det bare å komme seg til Vita Exclusive på Frogner! Haha.

I noen minutter i dag fikk jeg skikkelig julestemning! Vi hadde sååå lyst til å sette på julemusikk. Jeg er en person som veldig sjeldent får julestemning, spesielt etter videregående, da jeg startet å jobbe. Jeg får liksom ikke den ordentlige julefølelsen av å ikke ha fri og være med familien i hele julen. Men om jeg gleder meg til å dra hjem til Halden 21.Desember? JA!!

Som overskriften sier har jeg ikke vært så veldig fan av Turtles, eller turtlenecks som det egentlig heter... (Et godt forsøk på humor right there) Men høst etter høst ser jeg turtlenecks i butikkene og endelig fant jeg meg en som var tynn i stoffet, ikke for høy hals og en som er classy nok til jobb :- ) Tommel opp!

// Ginatricot. Hva syntes dere? ♥

hits