tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


The Weekend

Helgen som gikk var veldig hektisk, men på en veldig god måte. På fredagen var det en deilig jobbdag hvor jeg sluttet så tidlig som halv tre, også tok jeg turen inn til byen for å blant annet kjøpe meg et par nye Dr.Denim jeans. De har endelig kommet i en ny, litt tykkere modell med lommer forran. Og de sitter som smack på kroppen! Og som vanlig når jeg går rundt å kikker i butikker, blir det alltid med meg en ekstra ting hjem... Haha. Jeg er litt håpløs akkurat der, men skoene fra H&M er allerede godt brukt :- )

Også kom lørdagen. Nesten hele uken hadde jeg gledet meg til å dra på IKEA med storesøster. Det skulle bli så deilig å få på plass ting som manglet på rommet. Jeg fikk endelig kjøpt meg en sort ramme til Jhonny Depp plakaten, nytt sengetøy, gjestedyne, skittentøyskurv og noen bokser til å ha alle rotesakene. Utrolig deilig!
Etter en laaang busstur hjem rakk jeg bare å legge fra meg nyhetene fra IKEA før jeg skulle til byen igjen fordi Mia kom på besøk. Jeg er virkelig glad i den jenta! Vi er så ufattelig like og hver eneste gang vi er sammen har vi det bokstavelig talt dødsgøy! 

Kjenner jeg allerede gleder meg til helgen for da kommer hun på besøk igjen :- )

Noen bilder fra vår lille lunsj på Bistro Brocante på Løkka. Ha en flott start på uken, dere ♥

hits