tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


Dere er så flinke

God morgen fine lesere! Jeg vil starte dagen med å si at dere er så gode på å kommentere om dagen! Hver gang jeg logger inn så smiler jeg av de fine ordene dere legger igjen. Og som blogger er jo feedback den beste motivasjonen man kan få. Tusen takk :- )

Klokken ringte 07.00 i dag og jeg var oppe femten minutter etterpå. Som vanlig lager jeg meg havregryn med druer og kanel til frokost. Herregud, jeg tror jeg faktisk har spist det samme til frokost i snart en måned nå... For tiden har jeg nada inspirasjon på matfronten ettersom jeg har måttet spare inn på alt. Men før ukeslutt skal jeg sette av tid til å planlegge både måltider og matinnkjøp. Ja, jeg har en stor planner i meg som elsker systemer og lister. Gjerne gjort på min egen måte, noe som passer helt fint for en singel jente alene i Oslo. Haha.

Denne torsdagen har jeg gledet meg til hele uken. Marie og jeg skal nemlig ut for å ta antrekksbilder sammen, nok en gang. I tillegg til det så har vi bestemt oss for å lage noen bloggvideoer til dere! Vi tar gjerne imot forslag til hva dere vil se selv om vi allerede har planlagt noen :- )
Ha en flott dag ♥

hits