tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


Selvrealisering

Åh what a day. What a beautiful day!

Denne dagen har vært utrolig fin. Ikke fordi jeg har opplevd eller gjort noe spesielt, men nettopp fordi jeg er så lett til sinns om dagen. Jeg er kjempe glad og tenker nesten bare positivt. De av dere som har lest bloggen de siste ukene vet at jeg har lest Bertrands bok og virkelig tatt utfordringen han ga ved å lese boken en gang til i tillegg til å ta notater. Det har jeg gjort. Jeg vet akkurat hva jeg vil fokusere på i livet mitt selvom det har konsekvenser for andre ting som i andres øyne kanskje er viktigere. Jeg har skrevet ned mine mål og jeg er klar for å takle alle utfordringer det måtte gi, men også gleden jeg får når de er nådd. 


Ting rundt meg og tankene mine har liksom falt litt mer på plass. Jeg har ikke like mye kaos i hodet nettopp fordi jeg vet hva jeg vil gjøre med livet mitt. Jeg har ikke dårlig tid, jeg vet hvordan jeg skal bruke den jeg har. 
En av de tøffeste tingene jeg fortsatt prøver å endre på, er å se det positive i det meste. Tenke positivt om ting og om meg selv. Du kan faktisk styre tankene dine med en gang du blir bevisst på dem. Det funker!Følg meg gjerne på Snapchat: tiffanygnaly, for backstage bilder og morsome videoer ♥

hits