tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


Uken som gikk . . .

Ukens høydepunkt ... Må ha vært antrekks-shooten med Marie. Vi har det alltid kjempegøy sammen og bildene blir så utrolig fine! Vi burde egentlig gjøre det til en ukentlig greie, så antrekksbildene våre blir de beste. 
Åh, enda et høydepunkt denne uken! Jeg har klart å fullføre Bertrands bok for 2. gang i tillegg til å notere i den. Nå gjenstår det å skrive ned mine mål også begynne å jobbe mot dem :- )


Ukens nedtur... Var å finne ut at det jeg har i kjøleskap og skaper er det jeg skal leve på i to uker til. Haha. Jeg har aldri tenkt over å spare penger på mat eller å handle der det er mest tilbud, men akkurat denne uken/måneden så har jeg gjort det slavisk. Det å flytte til en leilighet er ikke lett når alt som kommer inn på konto skal ut igjen. Heldigvis så er jeg back on track om to uker igjen. DA snakker vi!


Ukens cravings... Karamelisert popcorn. Jeg laget en stor bolle til meg og søsteren min på torsdag og fy søren det er så fantastisk godt! Helt siden jeg lærte meg den altfor lette oppskriften, så har jeg laget det veldig mye. Det er helt, helt, helt fantastisk. Nå fikk jeg lyst på det igjen..

Ukens låt... Ingen tvil om at det har vært Bryson Tiller med Don't. Jeg har blitt forelsket i sjangeren TrapSoul etter hans album og Been that Way er ikke dårlig den heller! Awh me geeeesh, hør da:


Ukens latter... Søsteren min kom på besøk to ganger denne uken og vi har sett på Tusvik&Tønne Talkshow, i tillegg til We're the Millers og Vacation. Åh jeg elsker komedier og vi har ledd så ufattelig mye! 

Ukens backstage bilder... Haha. Denne uken har det vært dobbel antrekks-shoot så jeg har dobbelt opp med flausebilder lagret. 

Ønsker dere alle en kjempefin søndag! ♥

hits