tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


Et nytt kapittel

Jeg har på følelsen at dette kommer til å bli et langt innlegg. Uansett så skal jeg forklare dere hvorfor jeg har vært fraværende så lenge. Jeg skal ikke legge ut om alt fordi jeg er ikke den eneste parten i det hele, men jeg vil fortelle om meg, mine følelser og mine tanker.

Åh. Hvor skal jeg begynne? Akkurat nå sitter jeg på mitt nye rom i en ny leilighet her i Oslo. Ja, i en ny leilighet. Det er slutt mellom meg og Gunnar. 
De siste 6 månedene så har jeg vært veldig forvirret. Jeg har tenkt på så ufattelig mye. Hva vil jeg gjøre med livet mitt, er jeg lykkelig, vil jeg fortsette med forholdet. Slike tanker og spørsmål er virkelig ikke lett for meg som sjeldent snakker om eller dealer med de dypeste følelsene mine... Forestill deg selv at du er i et forhold med en fantastisk person, men du selv klarer ikke å strekke til. Ikke emosjonelt eller fysisk. Det føles bare ikke riktig.
Jeg tenkte at det å flytte til Oslo skulle bli en ny start. Vi skulle fikse opp i ting, bli bedre på å snakke sammen og fokusere på forholdet. Men slik ble det faktisk ikke. Et nytt oppussingsprosjekt sto for dør og tankene jeg hadde fra før ble ikke akkurat mindre oppi det hele.

Noe jeg har lært fra bruddet er å virkelig lytte til følelsene mine og faktisk sette meg selv først. Sistnevnte er en ting jeg er utrolig dårlig på. Jeg er en person som har vanskelig for å si nei fordi jeg kjenner altfor lett at min dumme samvittighet kommer snikende. På samme måte som i forholdet. Jeg var redd for å såre han. Redd for at jeg skulle bli en stor stygg ulv fordi jeg tenkte på meg selv. Nettopp derfor lot jeg det gå lenger og lenger med de samme tankene. Når jeg leser det slik jeg akkurat skrev det, høres det utrolig dumt ut. Tenk å få dårlig samvittighet for å tenke på seg selv!


 


Jeg skal ikke nekte for at han var min første store kjærlighet. Jeg har vokst som person sammen med han gjennom de fire siste årene. Det er selvfølgelig rart å plutselig være alene, men jeg kjenner på kroppen og hodet at det var et riktig valg. Jeg har det bra. Veldig bra. Overraskende bra. Jeg ser litt lysere på ting igjen, og jeg har så mye jeg skal få gjort. For meg selv! 

Puh. Jeg sa det kom til å bli et langt innlegg, men fy søren så godt å få oppklart ting, både for meg selv og dere! 
Ha en god natt da dere ♥

hits