tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


Når bikinien sitter perfekt

Jeg er 99% sikker på at de fleste jenter ikke er fornøyd med hvordan bikinien sitter i forhold til undertøyet. Undertøyet sitter alltid som smack på kroppen. Tight og tilpasset formene. Bikiniene derimot, sitter nesten som en pose i forhold. Trusa blir for slapp i baken og bikinitoppen sitter løst og gir ikke puppene noen fin form. 
Jeg har vært frustrert over dette mange sommersesonger på rad. Hvorfor kan ikke en bikini få meg til å se akkurat like bra ut som i undertøy?
Endelig har jeg funnet en fantastisk nettbutikk med bikinier som sitter perfekt på kroppen!

I fjor sommer kom jeg over en profil på Instagram som heter Montceswimwear. Jeg ble helt forelsket i alle fargene, mønstrene og de fine bikiniunderdelene som er inspirert av Brasil. Jeg syntes det er kjempefint med bikinitruser som ikke dekker hele rumpa. Man får faktisk litt rundere rumpe ved å dekke den til litt mindre! 
Så, i litt over et år har jeg siklet etter å investere i en av disse bikiniene. Endelig tok jeg sjansen og den sitter PERFEKT på kroppen. Ikke noen posete rumpe og jeg kan si hadebra til bikinitopper som sluker puppene mine. Den er rett og slett fantastisk!


Gjett om denne skal brukes flittig på ferie! Hjemmesiden finner du her.

hits