tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


Outfit - 070715

Åh denne  dagen har vært så fin! Det har ikke skjedd noe spesielt i dag, men jeg har stort sett vært i godt humør både på jobb og her hjemme. En av favoritt tingene mine ved å jobbe på Frogner er at dagene går så fort. Vaktene fra 10 - 18 går så lett som en lek ettersom vi alltid har noe å gjøre. Men jeg må si at jeg misunner dere som har sommerferie også. Det er en av tingene jeg savner ved å gå på skolen. Lange late feriedager uten og ha det hengende over seg at skole eller jobb venter. Friheten til å gjøre akkurat det man vil. 

I morgen satser jeg på at det blir nok en fin dag. Lillebror kommer nemlig på besøk og jeg gleder meg kjempe mye! Hva vi skal finne på har jeg ingen anelse om, men jeg vet at jeg har kjempelyst til å se filmen om Minions på kino :- )

I skrivende stund sitter jeg i sengen med Grey ved siden av meg. Ja tenk det, katten min ble oppkalt etter Mr. Grey. Haha. Og jeg skal straks hjelpe kjæresten med å rydde litt så leiligheten blir ren og pen til i morgen. Ha en kjempefin kveld, fine lesere! ♥

Topp herfra - Skjørt fra Missguided - Cardigan fra Bikbok - Sko herfra - Solbriller fra Aldo - Veske herfra

 

Annonselenker

hits