tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


Nummer to

God morgen fine lesere!
Endelig er lørdagen her og det er fortsatt strålende sol på utsiden av vinduet. Jeg misunner alle dere der ute, og spesielt kjæresten, som har hele dagen på å gjøre -absolutt hva dere vil! Jeg skal tilbringe mesteparten av av denne flotte sommerdagen på jobb, men jeg satser på at det blir en god dag likevel.

De av dere som følger meg på Snapchat og Instagram vet nok at Mia og jeg tok oss en tur til København i forrige uke. Åh vi koste oss så utrolig mye og jeg tror jeg aldri har shoppet så mye i mitt liv. En av tingene jeg absolutt skulle gjøre, var å ta en til tatovering. Jeg har en på håndleddet fra før av som jeg elsker og endelig var det på tide med en til. På iPhonen har jeg faktisk flere notater av hva jeg skal ha av tatoveringer. Det er veldig viktig for meg at de betyr noe spesielt selvom jeg har et par jeg gjerne vil ta fordi jeg syntes det er fint.

Jeg ble så fornøyd! La famille betyr familien, på fransk. Halvparten av min slekt kommer fra Elfenbenskysten hvor de snakker hovedsaklig fransk. Jeg har også en del familie i Paris som jeg ser altfor sjeldent! Familie betyr bare mer og mer for meg. Før tenkte jeg ikke på at familien er der hele tiden. Enten om det er for trøst, hjelp, gode minner eller latter. Jeg tror det å sette mer og mer pris på familie er en del av det å bli voksen. 

Nå skal jeg male på meg fjeset igjen. Ha en kjempefin lørdag dere ♥

hits