tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria






Den perfekte leiligheten

Nå er det virkelig ikke lenge til jeg og kjæresten skal flytte til selveste Tigerstaden. Jeg har sagt til han nesten hver dag at "jeg vil flytte nå" haha, fordi jeg gleder meg så mye. Jeg hater virkelig å vente på noe som jeg gleder meg ekstremt mye til, men det er jo tiden som gjør det verdt å vente. 
Akkurat hvor i Oslo vet jeg ikke hvor vi flytter enda. Vi har kikket litt på Gamlebyen og andre steder litt utenfor sentrum. Finner vi ett bra sted i en annen bydel så flytter vi nok dit. Akkurat nå er det tilbudene som styrer oss.

Ettersom jeg tror vi kommer til å pusse opp litt der vi flytter har jeg lett etter en del interiør-inspirasjon og DIY på Weheartit. Det er så mange gode ideer til interiør som ikke kunne falt meg inn noensinne. Takk gud for dere kreative sjeler! : - ) 

Dere ser kanskje hva som går igjen? Jeg elsker å ha alt av vegger og noen møbler ganske lyst, men så liker jeg at detaljene skal være fargerike og unike. Åh som jeg gleder meg!


Ettersom vi mest sannsynlig kommer til å flytte inn i en leilighet med mindre plass enn det vi har nå, så må vi jo tenke smarte løsninger når det gjelder klesskap og ett sted å oppbevare alle tingene våre. Noe jeg ønsker meg er å ha en "åpen garderobe" som på bildet over. Syntes det blir utrolig kult også er det lettere å finne frem.

Er det noen av dere som har noen favoritt interiørbutikker å tipse om? 

hits