tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


TEST: hvilken tørrshampoo bør du velge?

 

Etter jeg prøvde min første tørrshampoo for rundt ett år siden, så har jeg blitt helt frelst. Det er absolutt et must for meg ettersom jeg vasker håret kun en gang i uken. Jeg har to favoritter av alle jeg har testet ut, og det er ikke veldig mye som skiller dem! Jeg har valgt å teste ut tørrshampooer fra Jan Thomas og Toni&Guy! 

Kriteriene for testen var å se hvilke av produktene som; absorberer fettet best, gir volum, drøyhet og holdbarhet i håret. Ettersom de gjør to forskjellige ting, klarer jeg ikke bestemme meg for hvem som er favoritten. Har du prøvd noen av dem?


Jan Thomas Dry Shampoo, 109kr

+ Gir godt volum til håret
+ Effektiv gjennom hele dagen
+ Drøy i bruk

- Blir hvit i mørkt hår
- Absorberer ikke fettet godt nok

Denne tørrshampooen er kjempe god om du vil ha volum til hårrøttene i hvilken som helst frisyre. Den absorberer fettet greit, men jeg syntes den hvite "fargen" er vanskelig å fjerne med bare fingrene. Her måtte jeg bruke børste og litt serum eller bare ta tiden til hjelp.

Toni&Guy Dry Shampoo, 145kr

+ Absorberer fettet som en gud
+ Blir ikke hvit i håret
+ Håret ser nyvasket ut hele dagen 

- Gir ikke noe volum
- Mindre drøy i bruk

Denne typen er definitivt et godt valg dersom du vil at håret skal se fresht og nyvasket ut mellom hårvaskene. Den absorberer fettet veldig godt, men et minus er at den ikke gir volum. Tørrshampooen er også en rask løsning ettersom håret ikke blir hvitt! 

Begge finnes hos Vita.

hits