tiffanygnaly - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria


My first tattoo

På fredag var det tid for min aller første tatoveringstime. Mia og jeg kjørte inn til Drammen for å rekke timen klokken tolv. Jeg var så utrolig spent og jeg ante virkelig ikke hvordan det kom til å bli. 
Mannen vi møtte da vi kom på inn Starlight, var Tony. Jeg fikk først fortelle hva jeg skulle ha, og han kopierte dette inn på et word dokument. Etter jeg hadde valgt meg størrelse og skrifttype var det på tide å sette i gang. Jeg tenkte "Herregud". Jeg ble utrolig nervøs fordi jeg aldri har kjent den følelsen før og jeg kan heller ikke sammenligne den med noe annet. Å ta tatoveringen gjorde faktisk vondere enn det jeg trodde, men ikke så vondt at jeg fikk tårer i øynene. Det var en følelse hvor jeg måtte bite tenna sammen. Det som gjorde mest vondt var utrolig nok bokstavene. Det å fylle inn kontinentet var ikke noe problem. Det var så vidt jeg merket noe.


Etter å ha kjørt feil i sikkert tjue minutter, kom vi heldigvis hjem igjen til Tønsberg. Haha. Vi kom akkurat frem til Panda Sushi før bilen fikk motorstopp på parkeringsplassen. Det er så typisk, men heldigvis skjedde det akkurat der og ikke på E18. Panda har den beste sushien i byen og min favoritt for tiden er Spicy Kamskjell. Fantastisk godt ♥Slik ser den ut etter nesten en time i stolen. Jeg er SÅ fornøyd! Nå venter jeg bare på at det øverste laget skal flasse av så jeg virkelig kan se hvordan er.

hits